Ин витро в Истанбул- тема 19

• 93 368
  • 694
  •   1
Отговори
# 255
За кариотип взимат проби само веднъж в седмицата в недежда, защото не ги правят там. Поне преди беше така.

# 256
Викче, стискам палци! Дано останат 2 поне.  Peace Praynig

И аз стискам палци. .. за три. Вие трансфер ще правите ли?

# 257
Да питам нещо момичета ☺Относно кафето по време на процедура,да го спирам ли или няма проблем да пия?По скоро ме улеснява с тоалетната 😀 какво мислите за едно кафе сутрин,дали е вредно въобще?
-

При тях не е проблем,даже беше зациклил нещо компа им,и докато чаках да ми вземат кръвни,Севда ми каза да пия едно кафе!А тук искат на гладно и жадно.След това преди трансфера ме гониха с едно кафе,че да ми се напълни мехура,тъй че няма проблем,споко!😊

# 258
Хайде момичета пак се включвам в редиците ви. За съжаление бебето е спряло развитие в 9-та седмица. Все още съм в шок. Но борба до критическа!!!!! #2gunfire #2gunfire

# 259
eferia  много съжалявам! Позната ми е болката.Хубаво е,че намираш сили да продължиш!Само който не се е отказал успява! И аз съм на линия края на януари пак,не ми се иска да назовавам кой пореден опит ми е,но важното е да продължим! Пожелавам ти следващият ти опит да бъде с успешен финал  Peace

# 260
 eferia много, много съжалявам за тази новина  Cry Sad Имаш ли някакво обяснение за причината от лекарите тук. Добре е, че ще продължиш борбата, за това наистина се иска много сила. Прегрщам те силно и ти пожелавам, следващият опит да ти е последен и до финал.

# 261
Момичета нещата се влошиха. Не се знае дали изобщо, ще се стигне до замразяване. Развиват се по бавно според деня си и още не са бластоцисти. Утре ще решат дали има годни. Thinking

# 262
# 263
Здравейте от мен да ви кажа как вървят нещата.Виждат около 7 яйцеклетки казаха че са добри,но се оказва че трябвало да пуснем кариотип-генетични а ние ги нямаме.Севда каза че ми е дала фиш  за изследвания и това е така,но на тях точно това не го пише,а са други.Казаха че са важни,а ние ги нямаме Sad  и мисля че вината не е моя,а защото не са ми дали фиш за изследванията ,а тя казва че са.Всичко си пазя и ще и го занеса......

# 264
Последно
Оказа се, че е станала грешка  Whistling и информацията от вчера е бил от сутринта, а до вечерта вече са били бластоцист точно по часове. Сега замразиха една 5АА и две 5АБ и 4ББ.  Wink
Сега чакаме следващ цикъл, за трансфер. Praynig

# 265
Какво значение има кой е виновен? Пуснете ги там.

# 266
Dulce.G пуснете ги там! Peace
Vikcheto браво! Палцостискането продължава. Hug

# 267
Благодаря за подкрепата! Hug
На всички пожелавам успех и аз също стискам палци. Praynig
Не се отказвайте момичета! bouquet

# 268
Не става въпрос за вина.....стават за месец резултатите аз съм в стимулация вече и искаха да са готови преди да започнем  за да имат в предвид ако нещо не е наред .Както и да е проблема си е мой.

# 269
Резултатите стават за доста по-кратко време. В България за около 2-3 седмици, а някой по-назад беше писал, че ги е правил в Турция и са станали за по-кратко време.

Общи условия

Активация на акаунт