Ин витро в Истанбул- тема 19

• 93 368
  • 694
  •   1
Отговори
# 435
Скъпа Mather@hope пожелавам ти прекрасна бременност и така желан ревящ финал. За момент ме върна преди няколко месеца, когато аз бях с коремче и усещах ритничетата на милото ми бебенце, което сега спи до мен. Как искам отново да изживея и то още няколко пъти мига, в който виждаш за първи път бебето си и колко е топло като го целуваш!!!! 
Аз съм от щастливките, която успя от първи път в Мемориал, но искам още и още! Прекрасно е да бъдеш майка, желая ви го същото момичета! Не спирайте, не се отчайвайте, а се борете!

# 436
Страхотни сте,мами Hug С вашите историй със щастлив край стопляте душичката ми и ми давате надежда!Благодаря от сърце! Heart Eyes

# 437
Здравейте, момичета:)
Мисля, че е добре да се изнесе на 1ва страница информация, че аптеките в Истанбул в неделя не работят. Има дежурни аптеки, но става малко сложно с намирането на лекарствата.
ИДИЛ аптеката, така или иначе, не работи в неделя.

От опит мога да кажа, че Цетротайд го изкупуват обратно в Идил. Гонал и Овитрел не, заради специалния начин на съхранение.

Добре е в събота да се запасите с лекарствата, които очаквате да ползвате в неделя!!!

Така си спестявате време и нерви както на вас, така и на Севги, Севда и другите девойки, които ни помагат.

# 438
Да, това е много важна информация и е добре да я добавим в началото на темата, за си спестят излишни нерви момичетата, а и излишни разходи.

# 439
Полита, ще добавя информацията на първа страница, когато му дойде времето, заедно с инфото, че Турция са запазили лятното часово време.

# 440
Момичета, много се радвам на успелите. На всички, които се борят желая скорошен успех. Бях на първоначален преглед в Мемориал. Има някаква надежда и най-вероятно януари ще започна процедура. Искам да помоля момичетата, които скоро са били за процедура да ми дадат малко информация колко пари им е излязло всичко - нощувки, храна, стимулация, ин витро. За ин витрото я има цената. Т. е. с колко пари трябва да тръгнем. Ще имам предвид, че всеки случай е различен и е само ориентировъчно. Интересуват ме и евтини места за отсядане, защото нещо намирам само много скъпи хотели. За да не разводняваме темата може и на лични. Много ще съм благодарна, ако някой ми пише. Hug

# 441
Имам неотворена опаковка Гонал Ф съхранявана в хладилника и един Цетротид. 
Ако някой има желание да ги ползва, моля да ми пише на лично съобщение, за да се разберем.
Живея във Ферикьой, близо до Мемориал.

# 442
  • София
Момичета един спешен въпрос - ще пътуваме с кола до Истанбул, която не е наша, имаме пълномощно . Някой знае ли дали трябва това пълномощно да се завери в консулската служба с печат?

# 443
Момичета един спешен въпрос - ще пътуваме с кола до Истанбул, която не е наша, имаме пълномощно . Някой знае ли дали трябва това пълномощно да се завери в консулската служба с печат?

Пълномощното трябва да бъде преведено и нотариално заверено, също така ще се нуждае от копие на големия талон на колата.

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 15:24 от Dundy Sladurska

# 444
Момичета,за една позната спешно търся прогестан ампули,моля който има на лични
Благодаря предварително

# 445
Мацки, вече седми ден нямам отговор от Севда Sad Как мислите, да и пиша ли отново или да чакам? Не искам да досаждам, вероятно е доста ангажирана, но не знам какъв е шанса да е пропуснала мейла и изобщо да не отговори...

# 446
Пиши й отново, като подчертаеш, че й пишеш за втори път и си задай ясно и конкретно въпроса, на който имаш нуджда да получиш отговор.

Ако до утре не ти отговори, пиши на лекаря си,.

# 447
Мацки, вече седми ден нямам отговор от Севда Sad Как мислите, да и пиша ли отново или да чакам? Не искам да досаждам, вероятно е доста ангажирана, но не знам какъв е шанса да е пропуснала мейла и изобщо да не отговори...
Пиши й отново.Или направо й звънни по телефона.Понякога от многото мейли пощата й блокира и някой мейли се загубват.Иначе е на работа и едва ли нарочно не ти отговаря.

# 448
Момичета намерих ампули,благодаря много,успех на всички

# 449
Нямам лекар, въпросите ми бяха свързани със стартиране на процедура началото на следващата година... исках да знам за хистероскопия какви изследвания ми трябват и дали и колко време предварително трябва да се уговорим, за да ми я направят... ще и пиша пак, благодаря ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт