Ин витро в Истанбул- тема 19

• 93 372
  • 694
  •   1
Отговори
# 465
Dulce.G много съжалявам за твоят неуспешен опит ! За съжаление се случва,при някои се получава от 1я път,при някои от 2я,при мен вече 9ти път не се получава,всичко е относително,  не се отчайвай!Почини си и когато се чувстваш добре можеш да продължиш с опитите!  Hug
От все сърце ти желая са успееш при следващия път! Praynig

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 14:02 от aldita

# 466
Тъпа работа...Dulce...
Дано се измъкнеш от лапите на тъжното и продължиш - не бързай!
 bouquet

# 467
Dulce, съжалявам. Надявам се да намерите причината за неуспеха и да е успешен следващия опит.

# 468
Долче, бъди силна. Не се отпускай и не се поддавай да потъваш в отрицателните емоции, които да ограбват силата ти.

Нямаме право да се отчайваме и да спираме, докато не постигнем, това за което мечтаем.

Бъди силна момиче, ставай и се отправяй напред. Посоката може да е грешна, но важно е да не оставаме на едно място  в униние.
 Hug

Правихте ли ПИД на ембрионите?

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 20:52 от Анонимен

# 469
  • Ruse
Дулче съжалявам за отрицателният тест,бъди силна и продължи напред  Cry

# 470
Благодаря момичета  Hug няма да се предаваме-ще продължим напред.Не сме правили ПИД,това беше следващата стъпка при евентуален неуспех.При следващия опит живот и здраве ще правим.А сега почивка....

# 471
Dulce, никакво предаване! Почини си и продължавай. Hug

# 472
В началната страница пише,че цената на Cetrotide е 60 лири,а ние го закупихме онзи ден за 100лири.

# 473
Еее, Деспина, как си.
Все те мисля тези дни, ама не смея да те питам как вървят нещата.
Стискаме ти палци.

# 474
Еее, Деспина, как си.
Все те мисля тези дни, ама не смея да те питам как вървят нещата.
Стискаме ти палци.
Герда,благодаря,добре съм. Започнахме процедурата,вече 6 ден сме в Истанбул. Всичко засега е добре,всеки ден моят мъж ме боде,от тази вечер ни включиха Цитродит.Фоликулите растат доволно засега.
Градът е уникален,по цял ден препускаме с мм,извървяваме мноого километри. Има много български семейства тук. С всяко идване се запознаваме с много приятни хора. Дано престоят ни докрай да е така приятен Simple Smile

# 475
Събирай впечатления, че после ще ни съветваш.
Успех , мило момиче!
Всички сме с теб.

Ей, води си записки. Wink

# 476
Здравейте, момичета,
Интересувам се по колко мг са ежедневните прогестеронови инжекции Прогестан, които дават след трансфер в клиниките в Истанбул и по колко инжекции на ден се поставят?

# 477
По 2 ампули наведнъж, желателно вечерните часове се поставят. Не помня милиграмите.

# 478
Здравейте, момичета,
Интересувам се по колко мг са ежедневните прогестеронови инжекции Прогестан, които дават след трансфер в клиниките в Истанбул и по колко инжекции на ден се поставят?
Аз бих тези - 50 мг https://www.google.bg/search?q=progestan+ampul+50+mg&client= … d1M5xGjRi2CsJM%3A
по 2 ампули на ден наведнъж до деня на кръвния тест 15ти ден от трансфер. И аз ги бих вечер. След това минах на Кринон гел.

# 479
Събирай впечатления, че после ще ни съветваш.
Успех , мило момиче!
Всички сме с теб.

Ей, води си записки. Wink
Благодаря много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт