Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Биотен имат игра с хубави награди, но мен ме е срам да се снимам и качвам по сайтове  Grinning

http://www.walktall.bg/

# 406
Снощи спечелих тетрадка от Чупа.  Simple Smile Напоследък нямам време и възможност да участвам в тяхната игра, така че може и това да ми е за последно (може да пробвам и довечера, все пак утре е почивен ден, но не съм сигурна, че ми се стои до 12).

Уф, от петте гифа, които изпратих снощи на Нескафе, само един е одобрен - наистина не си струва да се участва в тази игра, дори и всеки път да се печели! Те са все еднакви - снимки на сгради, растения, цветя. Еднакви по размер, направени с един и същи гиф мейкър... Това ми беше - повече няма и да се опитвам да се включа.

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 10:58 от Petia Ivailova

# 407
И #Cussing out НА МЕН СНОЩНИТЕ ДВА ГИФА НЕ СА ОДОБРЕНИ

# 408
Може би заради това нямат участници!  Rolling Eyes Close

# 409
Чакам си наградите от Елсев, Мейбълийн и Гарниер...много се бавят!  Друго не чакам! Мрън!

# 410
Най-добре пиши на страницата им - аз писах за Елсев (на Мейбълин и Гарние писах преди седмици, тогава ми казаха, че не е дошло време за изпращането им). Сега изобщо не ми отговарят - все едно се надяват да се откажа!

# 411
  • Под Слънцето
Ся сичкото чаши ли ше ни дават от нескафето? Примерно мене ме има 3 пъти.. Кво трябва да се прави - да се звъни по тел.? Да се чака мейл? Или пак те ще звънят за след 12 седмици..?

newsm78

# 412
И мен ме има при чашите, но нямам мейл..
Взех си днес кутията от Биодерма, не е зле

# 413
Още един код и приключвам с вафлите с по кутия от двете игри Crossing Arms

# 414
Аз пък не помня дали съм си записвала телефона в Нескафето - влязох направо с фейсбука, в такива случаи обикновено искат потвърждение на имейла...

При вафлите съм с двете кутии (по една от всяка игра), които вече потвърдих, участвам и в двете томболи... Дали наградите ще се доставят от Лео Експрес, като златните бисквитки?   ...Не искам да печеля повече вафли, въпреки че ги харесвам - искам от другите им награди Simple Smile  Сега в Хипер има еднакво голям шанс да се спечели суичър или кутия, докато в Троя кутиите би трябвало да се печелят по-лесно.

# 415
  • Сандански
Много се чудя дали да играя за суичър на картинката изглежда много хубав, но какъв ли ще е в действителност?  Confused

# 416
Опитах да спечеля суитшърт или чаша и не успях. Здраве да е. До тук бях!

# 417
Много се чудя дали да играя за суичър на картинката изглежда много хубав, но какъв ли ще е в действителност?  Confused
Какъвто и да е щеше да ми свърши работа, ама не ми се падна #Cussing out

# 418
  • На брега на морето
Мрън, от никъде нищо тези дни, суша. Дано скоро се радвижат нещата, че хич не ми харесва така. Оплаках се, сега отивам да карам мъжо да яде вафли  Joy

# 419
Аз ли не съм наред или Милка тотално се подиграват с нас? Първо, че преди дни бях регистрирала един код, който явно си е останал за тогава и другите не се натрупват към него. Това обаче не го пише в правилата на играта. Днес регистрирах 5 опаковки, не спечелих нищо, но след 5-тата ми изписа, че ми трябва още един код, за да участвам за лаптоп  #2gunfire

Никъде не можем да видим кога по колко кода сме регистрирали, а те си ги броят както им падне, само и само да не си раздадат наградите.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт