Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 60 003
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Сандански
Честито на спечелилите кафемашина  Simple Smile

# 481
Как се справяте с разчитането на кодовете от вафлите Хипер ,много бледо да отпечатани

# 482
  • София

Къде видя печелившите Simple Smile

# 483
  • Сандански

В сайта  Simple Smile

# 484
  • София

В сайта  Simple Smile
При мен не излизат Simple Smile

# 485
Вече излизат, но пак ме няма. #Cussing out

# 486
И кафе  машина си нямам  Crossing Arms Явно с тези вафли не ми върви! Спирам до тук и даже ще забравя за тях!

# 487
И аз не печеля нищо от тези вафли. Край, окончателно спирам да купувам. Имам още 2 и ще ги регистрирам, ако спечеля, спечеля. Ако не, никога повече няма да ги удостоя с вниманието си. Crossing Arms

# 488
Честито момичета. bouquet

# 489
  • София
Със регистрираните непечеливши кодове само за 1 теглене за дрон ли се участва.В такъв случай днес щом не съм спечелила, ще участва ли на следващите тегления?

# 490
При натрупване на регистрации на пет промоционални кода, непечеливши по смисъла на т. 3.4.1 от настоящите условия, участникът придобива правото да участва в седмичните неделни тегления за голяма награда – дрон с камера. Броят регистрирани промоционални кодове се пренася и в случай, че участникът не спечели при първото теглене, то той участва и в следващите тегления до края на промоцията.

# 491
  • София
При натрупване на регистрации на пет промоционални кода, непечеливши по смисъла на т. 3.4.1 от настоящите условия, участникът придобива правото да участва в седмичните неделни тегления за голяма награда – дрон с камера. Броят регистрирани промоционални кодове се пренася и в случай, че участникът не спечели при първото теглене, то той участва и в следващите тегления до края на промоцията.

МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!
Аз май се отказвам 8:0 за Хипер...имам още 2 и се отказвам...

# 492
Честито за дроновете и кафемашините!
Искаше ми се кафемашина, но ме няма, то и в дроновете ме няма, мрън.

Последна редакция: нд, 09 окт 2016, 21:43 от Sonnenlicht

# 493
Честито момичета, хайде да се похвали някой и с кафемашина.  Hug
Аз много трудно намирам Троя и още не съм се записала там за кафемашина, но има време де.
Забравих да измрънкам: мрън, мрън.

# 494
  • София
Юпииииии печеля кафемашина, получих смс и след това се видях при печелившите. Точно кафемашина исках!

Общи условия

Активация на акаунт