Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 975
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Сандански
До момента сме регистрирали 70+ кода от Хипер и Споко.
Всички без изключение, започват с N75 - купувани са от Била, Триумф и Кауфланд.

Simple Smile

Само отбелязвам Simple Smile
Колко неща спечели  с толкова много кодове.

# 601
Точно нищо Simple Smile

# 602
# 603
Мда...и аз съм така.
Поне някой дрон да се падне  Praynig

# 604
  • при късмета
Моите са само от Кауфланд и както казах една кутия започва с G33N, а отделните вафли от другата кутия пак с G. В печелившите всички започват с G. Нали имаше някаква грешка с някакви кодове в началото? Защо не пишете на Хипер, ако не са ви валидни кодовете или системата не ги отчита да ви пратят реални

# 605
И аз купих кутия вафли миналата седмица от Кауфланд, но не съм ги наотворила всичките - ядем си ги нормално, съответно бавно ги и регистрирам. Но и на мен ми направи впечатление еднаквостта на кодовете и се замислих, дали тези промоционалните /ефтините/ не са отбелязани различно, именно за да не се падат за печалба. Моите всички кодове засега започват с "GN75"  Rolling Eyes

# 606
Има ефект от мрънането в темата. Вчера се оплаках, че още не са ми пристигнали нещата от Биодерма и днес получих СМС, че имам пратка в Спиди  Hug
Ако отида след 2-3 дни да я взема няма да са я върнали, нали?

# 607
  • София
На мен Спиди днес ми донесоха робо-мравката от Марсианци...

От коя игра, онази с препоръките за засилване на имунитета ли?
Аз нямам нито мейл, нито смс, нито обаждане  Thinking Освен да е друг със същото име като мен  newsm78

Беше от някаква анкета в dama.bg...Как се справяте вирусите  и т.н.?

# 608
каква томбола. Аз пък ще помрънкам МРЪН МРЪН 65 кода на милка и нищо Sad дано до края на играта поне една раница да ударя

# 609
Има ефект от мрънането в темата. Вчера се оплаках, че още не са ми пристигнали нещата от Биодерма и днес получих СМС, че имам пратка в Спиди  Hug

аз ги получих но имаше драма - бяха оставени в АСП кутия - питах колко дни може да стой там, казаха 14, на 3тия ден отивам да си е взема, няма ми е пратката, от там едни телефонни разговори, едно пренасочване.... но на следващия ден си е взех. Така че моя съвет е звънни им и ги питай. Въпреки че различни служителки, ще ти кажат различен срок /поне при мен така стана/

каква томбола. Аз пък ще помрънкам МРЪН МРЪН 65 кода на милка и нищо Sad дано до края на играта поне една раница да ударя
65 КОДААААА  Shocked Shocked - че ти си платила поне два барбарона от магазина  #Crazy

# 610
  • София
http://nesteaphoto.bg/#home

Фотоконкурс от Нести.  Peace

# 611
Има ефект от мрънането в темата. Вчера се оплаках, че още не са ми пристигнали нещата от Биодерма и днес получих СМС, че имам пратка в Спиди  Hug

аз ги получих но имаше драма - бяха оставени в АСП кутия - питах колко дни може да стой там, казаха 14, на 3тия ден отивам да си е взема, няма ми е пратката, от там едни телефонни разговори, едно пренасочване.... но на следващия ден си е взех. Така че моя съвет е звънни им и ги питай. Въпреки че различни служителки, ще ти кажат различен срок /поне при мен така стана/

65 да .... и ще направя послeден опит но не знам кога Grinning ами надявам се на лаптоп

65 КОДААААА  Shocked Shocked - че ти си платила поне два барбарона от магазина  #Crazy

# 612
Аз регистрирах към 20шоколада и нищо!
Имам още два и 10-тина вафли Троя, но някак ми се изпари желанието за игра то пък бива от никаде нищо ама...
Като ми дойде музата, тогава ще ги регна.
А на спечелилите ЧЕСТИТО!!!

# 613

Мерси, няколко пъти не печеля нищо от тях, но пак ще пробвам

# 614
Днес ми пристигна кутийката от Биодерма. От Милка и аз нямам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт