Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 826
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Защо в Mysparx  на някой награди не ми пише купи билет ???   

# 571
Защо в Mysparx  на някой награди не ми пише купи билет ???   
Вероятно за да кликнеш на "виж изискванията"  Wink

# 572
  • Nesebar
защо бисквитките на милка нямат кодове а само шоколадите

# 573
защо бисквитките на милка нямат кодове а само шоколадите
Защото само шоколадите участват в играта.

Лаленце, забравих да ти честитя. Голям късмет! Със здраве да си го ползваш  Simple Smile

# 574
Честити награди.
За мене няма нищо от никъде. Днес ми звъняха от Кока кола, почти се разтреперех, но се оказа някакво проучване колко често съм звъняла на кол центъра им  hahaha  Joy  Joy  Joy
Пък аз през живота си не съм им звъняла.

# 575
някой разменя ли суичър от Хипер Simple Smile

# 576
Честито, Лале!
Върна ми вярата в Милка и може да продължа да участвам /до тук само 3 кода въведох, непечеливши/.
Със здраве да си ползваш лаптопа!

# 577
  • Телиш/Плевен
Лаленце, благодаря!  Hug Аз питах за пастата
Hug

Благодаря на всички за честитките и пожеланията! Hug
Честно казано и аз бях позагубила надежда като ви четях, даже нали писах онзи ден, че ще се отказвам, но така или иначе имах купени шоколади и все някога трябваше да ги регистрирам. Реших да е днес, за да ми се „махнат от главата“ и да спра постоянно да дебна ММ кога яде шоколад и да му напомням да пази опаковката. Mr. Green Пък и исках да се съсредоточа върху играта на Хипер, че там все не ми излиза бройката на кодовете, че регистрирам от двата телефона и съвсем се бях омотала. Ама какво излезе накрая - точно там, където нямах надежда, извадих голям късмет, а с Хипер съм все така доникъде. Laughing

Пристигна раницата от Теди, хубава е: Heart Eyes
Скрит текст:

И както ми тръгна днес денят късметлийски, така и завършва - с 20 лева (10+5+5) от Национална лотария. Party
Скрит текст:

Миналата седмица ми беше кошмарна и само си повтарях, че след лошото ще дойде и хубавото. Ето, че дойде. Знам, че и това ще е временно и няма да продължи дълго, но определено имах нужда от такъв положителен заряд и в момента се чувствам страхотно. Извинете ме за отклонението. Blush

# 578
Честито и от мен! Simple Smile   
Участвам в томбола за сешоар в ДМ - купих някакви неща, видях кутия до касата (зелена, без реклама на нея) и попитах - "някаква томбола ли е имало?" - при което касиерката каза - "да, има сега; ето ви едно талонче, ако искате да се включите"  Confused Ако не бях споменала, нищо нямаше да ми каже...

# 579
Лале, добре ти е потръгнало-наваксва  Wink
Чудесни награди-да кажеш после как е лаптоп-а Hug

# 580
  • Телиш/Плевен
Лале, добре ти е потръгнало-наваксва  Wink
Чудесни награди-да кажеш после как е лаптоп-а Hug

Ще кажа, разбира се, но по всяка вероятност няма да са лични впечатления, тъй като смятам да го подаря на сестра ми. Бях казала, че дори и не се надявам на такава награда, тъй като си имам нов лаптоп (при това лилав Mr. Green), но понеже все пак ми се падна и понеже сестра ми беше така добра да ми даде нейния, когато заживях с ММ, смятам сега да върна жеста. Heart Eyes

# 581
  • Под Слънцето
Имате ли идея спиди кво разнасят тези дни?

Чакам една шапка от Баумит.. Фафлите едва ли са толкоз бързи , спаркса също . И 2те казаха до 45 дни

# 582
  • Пловдив
Наградите от Биодерма пристигат до офис на Спиди.

# 583
Честито и от мен! Simple Smile   
Участвам в томбола за сешоар в ДМ - купих някакви неща, видях кутия до касата (зелена, без реклама на нея) и попитах - "някаква томбола ли е имало?" - при което касиерката каза - "да, има сега; ето ви едно талонче, ако искате да се включите"  Confused Ако не бях споменала, нищо нямаше да ми каже...
Редовно се сблъсквам с този проблем и много се дразня  #2gunfire

# 584
  • София
Имате ли идея спиди кво разнасят тези дни?

Чакам една шапка от Баумит.. Фафлите едва ли са толкоз бързи , спаркса също . И 2те казаха до 45 дни

На мен Спиди днес ми донесоха робо-мравката от Марсианци...

Общи условия

Активация на акаунт