Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 833
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
И аз чакам Биодерма. Не знам какъв е срока за доставка обаче.

# 556
  • Пловдив
В сайта на Биодерма пишеше 30 дни.  Peace

Лаленце, честито!!! Simple Smile

# 557
Последните ми няколко кода от Хипер са много нечетливи, освен че са бледи, са и поизядени в долната част и гадая  Rolling Eyes

Брадли,при същия проблем им писах във фейса.Казаха да снимам и изпратя,а те ми дадоха нов код.Но беше на Троя.

Лаленце,честито!Много се зарадвах и аз,като прочетох.Със здраве да си го ползваш  bouquet

# 558
  • Телиш/Плевен
Много ви благодаря! Hug Дано и вас ви споходи такъв късмет. Аз още не мога да повярвам, но щом постът ми още си е тук, значи не е било сън. Laughing Наистина от сърце желая на всеки това щастие. И аз тръгнах да се отказвам, даже писах онзи ден, че скоро приключвам, но ето, че спечелих с последния код. 20 кода съм регистрирала, ако има значение.

# 559
подарявам талон от мострите на виши, ако някой го иска да ми пише на лични

вече го подарих, блг

# 560
Къде виждате печелившите от Хипер и Троя.Може ли линк,че на мен не ми отваря.

Ами няма директен линк. От тук http://prestige-promo.bg/troya/ и тук http://prestige-promo.bg/hiper-spoko/ горе в средата пише Печеливши и като натиснеш там ти излиза прозорец с номера и кодове за различните награди.

# 561
Много ви благодаря! Hug Дано и вас ви споходи такъв късмет. Аз още не мога да повярвам, но щом постът ми още си е тук, значи не е било сън. Laughing Наистина от сърце желая на всеки това щастие. И аз тръгнах да се отказвам, даже писах онзи ден, че скоро приключвам, но ето, че спечелих с последния код. 20 кода съм регистрирала, ако има значение.
Супееер, честито и от мен

# 562
В колко часа спечели, Лаленце?

# 563
  • Телиш/Плевен
В 2:22 след полунощ. Hug

Късмет на всички!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 564
Честито на спечелилите през последната седмица и късмет на всички останали!  Heart Eyes Hug

Нещо не стигах до форуча тези дни, та сега едва ви настигнах...  Shocked

Мостри на Виши не съм получила все още, ама мама си ги получи и ми ги подари  Flutter
Взех си и мострички от аптека също.  Peace
Довечера ще регистрирам кодове от Хипер, че съм насъбрала десетина. Една касова бележка от Куинс също чака да бъде регистрирана.

Най-голямата награда, която сме печелили май е 7-дневната почивка ол инклузив в Албена от Виваком, веднага след нея отидохме на спечелени 5 нощувки в Грийн Лайф комплекса на Каваците от бисквитки Тук Joy Иначе сме печелили с ММ и уикенд в Несебър, една нощувка в РИУ Правец, таблет Samsung, телевизор, самолетен билет до Виена от dir.bg, хлебопекарна от Tommi....  Sunglasses

# 565
Да ти кажа май няма значение часа защото всеки ден се теглят по различно време доколкото забелязах. Рака че си осрава късмета.  

# 566
  • Под Слънцето
Оппа Лале  Peace , браво!

Аз , ако напиша още няколко курсови работи, ще получа шоколади ... Има време до края на играта на Милка.. И все още искам пуф.

Забравих да спомена наградата ютия, която в темата някой много , много искаше, а се падна на мен. От Бинго. Аз исках моп. И ютията така си седи неразопакована. Че и цената й падна.

# 567
Честито Лале. bouquet

# 568
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви, момичета! Hug

Тези дни някой питаше за промоционалната опаковка на паста за зъби „Билка“, но нямах възможност да снимам. Ето снимка, съжалявам за лошото качество, но мисля, че се вижда добре стикерът:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 13:03 от Лале в дъжда

# 569
  • при късмета
Лаленце, благодаря!  Hug Аз питах за пастата

Общи условия

Активация на акаунт