Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 959
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Аз така се сбърках да взема шоколади и регистрирах отново от 3 тел. номера.Със сигурност до 5 бях стигнала на номер,а като започнах да въвеждам и всичките излизаха като регистриран 2-ри или 4-ти код.Така не играех нито за раница,нито за пуф,нито за лаптоп.Излагация голяма.За 1-ви път играя игра на Милка,но няма да повторя.

# 421
  • sofia
И на мен ми се случи подобно нещо на Милка, помислих, че аз нещо греша.Броих, гледах...явно нещо вярно си правят каквото искат.Но ако бяхме спечечлили нямаше да мислим така де 😊 и друго....от поне 3 дни стой последния номер спечелил лаптоп с многото деветки да му е честит.Ама от тогава не са дали нито един лаптоп ли или не ги подреждат подред на спечелилите?

# 422
И на мен ми се случи подобно нещо на Милка, помислих, че аз нещо греша.Броих, гледах...явно нещо вярно си правят каквото искат.Но ако бяхме спечечлили нямаше да мислим така де 😊 и друго....от поне 3 дни стой последния номер спечелил лаптоп с многото деветки да му е честит.Ама от тогава не са дали нито един лаптоп ли или не ги подреждат подред на спечелилите?
Подреждането на печелившите е по възходящ ред на телефонните номера. Има си някаква тяхна логика предполагам.

# 423
Здравейте, включвам се в темичката ви с 10:0 за Хипер. Ще регистрирам и на Милка за пуф, обаче като ви чета май май няма да имам късмет. Хипер в неделя ли теглят?

# 424
подарявам талон от мострите на виши, ако някой го иска да ми пише на лични

# 425
Едва намерих вафли с код,само Хипер имаше.Купих 10,отворих ги и вкарах кодовете и нищо  hahaha 10:0 за тях.Или имейлите или номерата ми са прокълнати.

# 426
  • Сандански
Какъв е този надпис който го има при вафли троя при кафе машина спечелил?

# 427
  • Под Слънцето
ми мацката така се е регнала . мене ме кефи Wink

# 428
  • Сандански
Ама дали е спечелила нещо?

# 429
То въпроса е какво прави там? Нали тегленето е утре и трябва да изтеглят 16бр!

# 430
Ама дали е спечелила нещо?
Има я в списъка с вафли

# 431
  • Сандански
То въпроса е какво прави там? Нали тегленето е утре и трябва да изтеглят 16бр!
Пак сигурно някаква грешка Simple Smile

# 432
 Laughing Някаква грешка е - би трябвало да излезе код, а не име и лично съобщение...Нали името го пишем само при въвеждането на кода, няма профили и такива неща - и даже май го приема само на крилица; в такъв случай - как се е появило това?!

# 433
Laughing Някаква грешка е - би трябвало да излезе код, а не име и лично съобщение...Нали името го пишем само при въвеждането на кода, няма профили и такива неща - и даже май го приема само на крилица; в такъв случай - как се е появило това?!
Някой да не е хакнал играта? newsm78 Проба дали е станало хакването???

# 434
 ooooh! ooooh! ooooh! Много съм проста-не ми достига един код Троя,за да участвам за кафе машина.
Щото трябват 6 кода,за да участваш,а аз си мислех,че е като на Хипер-с пет Mr. Green

Отказвам се от Милка-и мен ме прецакаха с броя кодове  #Cussing out
Не стига,че никой нищо не печели,пък и ни лъжат #2gunfire
Писах им съобщение-не очаквам адекватен отговор...

Общи условия

Активация на акаунт