ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 6 [222]

• 41 633
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Нещо съм изпуснала, за какво е басът? Peace

За ашк-а ли?
Щели се целуват у тоз епизод..........и аз съм го пропуснала.......... ooooh!

Ааа, на мен ми  се иска, ама дали? Thinking
 Мелек може му напрай .....дишане уста в уста....... Crazy Crazy Crazy  нали шЪ му спасява живота и ще се грижи за него......... Whistling Joy Joy Joy Joy

# 46
  • Яко в Матрицата...
Бойче, Мелек не е от най-активните... Ако нещо стане Сарп ще е инициаторът hahaha

# 47
А, вие сте в новото некздо (моя генч така казваше на гнездо като малък и докато схвана hahaha hahaha)
Ани Hug Hug Hug прекрасно подредена и красива тема отново! Приятно гледане и безпроблемен нет Hug
Hug Hug Hug Hug Hug  Ади бе.....де се губиш.......... Thinking

# 48
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug Hug

Ани,  Hug Heart Eyesмиличка, отново прекрасна тема си ни сътворила Peace Peace Peace

Чичеци за теб.. Heart Eyes Heart Eyes

Също така ви благодаря за чичеците от ушковия сорт, поднесени в предната тема..  love001 love001 love001 love001 love001

Бойче,  Hug Heart Eyesкъз, аз Керемчи всякакъв си го харесвам..Мускулест, гол, облечен, полуоблечен, навлечен.. Но не ми харесва това, че си показва страхотното тяло разгеле.. А уж  беше казал, че не оформя това тяла, за да го показва на другите.. Ама ела и виж последните му снимки в инстаграм и в профила на Бужин клуб са все на голичкия Керемчи. Мен те това ме дразни Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

За кусури няма да пиша, че аз освен Чачко нищо друго не виждам.. Пък и не се вглеждам много, защото за мен всички сериали вече са с кусури повече един от друг. До такова положение съм стигнала, че нищо не гледам..Гледам си само сериалчетата с моите любимци.. smile3521 smile3521 smile3521

Бризче,  Hug Heart Eyes ама си страхотна, я! Как ги редиш само тези рими ooooh! ooooh! ooooh!

Чичек и за теб.. Heart Eyes Heart Eyes

# 49
Ивче, и кво ся... нямало да има чичеци, а? Нямало бас!  Tired Туй ръкостискане не се ли приема?  Sunglasses

нищо не се приема, нищо предложено от мен, напоследък не се приема  Whistling
ама те губят  Whistling

стига рИва бе  Stop Stop Joy Joy

Лилиии  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 50

Благодаря, Рени  Hug

Бая си по- напред от другия канал  Grinning Peace

Лили  Hug Hug

# 51
  • Яко в Матрицата...
Лилиии love001 love001 love001

# 52
# 53
  • Яко в Матрицата...

Благодаря, Рени  Hug

Бая си по- напред от другия канал  Grinning Peace

За пръв път и аз да съм по-напред Joy Joy Обикновено изоставах на ПО Joy

# 54
На мен тази двойка ми е любима в сериала.. Ама са прекрасни бе! Peace Peace Peace
Арас ми харесва много.. И като игра, и като присъствие на екрана..

# 55
  • Яко в Матрицата...
На мен тази двойка ми е любима в сериала.. Ама са прекрасни бе! Peace Peace Peace

smile3521 smile3521

# 56

и на мен все повече ми харесва Арас,  Hug в началото ми беше неприятен, ама след интервюто с Чачи взе да ми харесва и след втора серия още повече.  Party Party

и аз гледам само сериали с любимци, ама само един си имам и само него гледам  hahaha hahaha

# 57
# 58

Привет, Лили!  Hug Heart Eyes

аз тръгнах с големи резерви към него  Peace - не беше моя брат.  Laughing Laughing  Ако продължава обаче с усмивките... ще размисля  Laughing Laughing Laughing

# 59

Общи условия

Активация на акаунт