ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 6 [222]

• 41 745
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:
Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug

http://www.gecce.com/haber-erkan-petekkaya-aras-ile-cagatayin-ba … asini-cok-isterim

Чичко Петеккая се е изказал за Içerde. Въпреки че са им конкуренция, той искал Арас и Чачо да са успешни. Обичал ги и двамата. В Инста на Арас под снимка от сериала бил написал: "Момчето ми е пораснало. Разбира се, че ще надмине баща си, скъпи ми Арас."

вай бе  Laughing след онзи случай с Нургюл .. нещо този човек ме дразни.  Joy ама хубаво се е изказал де  Joy

абе сетих се пак за онова, дето си плащали, за да са до Чачи  Whistling Whistling или Бузла е платила .. или Батко Баш е платил  Whistling Whistling Joy

Абе малко невероятно ми звучи това с плащането... Чак пък толкова вървежен да стана... не знам. Къде бяха всичките тия по едно време преди време? Rolling Eyes

По едно време имаше нещо подобно в пресата .. не помня точно, ама имаше нещо за някакви жени, които си падали много по него  Party богати жени  Joy Joy

И аз не вярвам да си плащат  Joy Joy Joy та той така или иначе обръща внимание на всички, винаги е усмихнат  Heart Eyes Heart Eyes

# 331
Скрит текст:
Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug

http://www.gecce.com/haber-erkan-petekkaya-aras-ile-cagatayin-ba … asini-cok-isterim

Чичко Петеккая се е изказал за Içerde. Въпреки че са им конкуренция, той искал Арас и Чачо да са успешни. Обичал ги и двамата. В Инста на Арас под снимка от сериала бил написал: "Момчето ми е пораснало. Разбира се, че ще надмине баща си, скъпи ми Арас."

вай бе  Laughing след онзи случай с Нургюл .. нещо този човек ме дразни.  Joy ама хубаво се е изказал де  Joy

абе сетих се пак за онова, дето си плащали, за да са до Чачи  Whistling Whistling или Бузла е платила .. или Батко Баш е платил  Whistling Whistling Joy

Абе малко невероятно ми звучи това с плащането... Чак пък толкова вървежен да стана... не знам. Къде бяха всичките тия по едно време преди време? Rolling Eyes
Стана.....стана...... smile3503 А онез или да плащат повечИ...... Crossing Arms  или най-добре..... smile3513

ДжадЪ.......... Heart Eyes Hug  приятно ти пътувана............ love001

Добро утро на всички.............. Hug Hug Hug Hug

# 332
  • Sofia, Bulgaria

Добро утро на всички! Simple Smile Hug Hug Hug 

A! Aaaa  Crossing Arms Crossing Arms  Grinning Grinning Grinning

Още една анкета  Party Party Ekranlara Yeni Bir Soluk Getiren "İçerde" Dizisinin En Çok Sevilen Oyuncusu Sizce Kim?   newsm78  Кой ли може да ви е най- любим от актьорите в новото дизи  newsm78 Flutter

http://ofpof.com/test/ekranlara-yeni-bir-soluk-getiren-icerde-di … SjuEyrSbqhuw4ZGiI

Flutter Flutter Heart Eyes

Тези пък,интересно кой ли ще е №1 в тази анкета Flutter Joy Joy Joy Joy
  ПП Има някои турски актьори които са ми адски антипатични Mr. Green
Еркан е на лидерското място Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 333
Искре, Hug Hug в анкетата, която постнах аз, Чачи е на първо място с 44%  Peace Peace Grinning  Наистина, интересно, аз очаквах и Арас да има подобен брой гласове... Peace

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

# 334
  • Sofia, Bulgaria
Искре, Hug Hug в анкетата, която постнах аз, Чачи е на първо място с 44%  Peace Peace Grinning  Наистина, интересно, аз очаквах и Арас да има подобен брой гласове... Peace

И Арас ли Rolling Eyes Tired
 Ми да ти кажа право има моменти в които не ми харесва ама хич  Crossing Arms Whistling
особено кат го снимат в профил Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 335

https://www.instagram.com/p/BLJ42CqjK_B/
От инстаграма на Али. Май по телевизията са цензурирали думата "гей"  Thinking Thinking Thinking

# 336
  • Sofia, Bulgaria

От инстаграма на Али. Май по телевизията са цензурирали думата "гей"  Thinking Thinking Thinking

То нали там няма такива  hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 11:23 от Iskra Pandova

# 337
# 338
# 339

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
някой е писал за тези снимки: Ти не си човек, бе!   Joy

# 340

E, не е!  Crazy Crazy Heart Eyes

Списанието щяло да излезе с две различни корици, не че едното е лице, другото гръб...   Rolling Eyes явно и дизайнерите не знаят коя е по- ... нечовешка фотка  Crazy Crazy Crazy Laughing

Какво чакат фенките, бе, да няма стачка на будките за списания в Тр! Joy Обед стана! Joy

# 341
Oбаче е странно, че още не са сканирали интервюто .. или аз не го намирам  Joy Joy
Чачи е споделил двете корици (в малък размер  Crossing Arms) във фейса си.  Peace По-скоро Пончика ги е споделил  hahaha

# 342
  • София
javascript:void(0);

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Добре, че е човек, иначе бих се почувствала глупаво  Embarassed

Добър ден, ято  Hug Hug Hug

Фотографката може да не е готина, но много хубави снимки е направила на Чачо  Peace

И не се учудвам на новината, че мацките се надцакват коя да седне до неговата маса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Сигурно това е много печеливш бизнес за заведенията  Laughing Laughing Laughing Laughing

От инстаграма на Али. Май по телевизията са цензурирали думата "гей"  Thinking Thinking Thinking

То нали там няма такива  hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha
Искре  Hug Heart Eyes

ДжадЪ  Hug Heart Eyes приятен полет
И се оглеждай на летището, ако се засечеш с полета  до Истанбул  Laughing  Хади, Иншаллах, както казват комшиите  Hug

# 343
Oбаче е странно, че още не са сканирали интервюто .. или аз не го намирам  Joy Joy
Чачи е споделил двете корици (в малък размер  Crossing Arms) във фейса си.  Peace По-скоро Пончика ги е споделил  hahaha

Няма го още! и аз това се чудя  hahaha hahaha

Плочките, съоръжението... почна се! Пак не беше много бурно...  Grinning Grinning Grinning

Бузла се е попривършила, да не вехне по наЩу  hahaha hahaha hahaha

# 344
Чачи е споделил двете корици (в малък размер  Crossing Arms) във фейса си.  Peace По-скоро Пончика ги е споделил  hahaha

Няма го още! и аз това се чудя  hahaha hahaha

Плочките, съоръжението... почна се! Пак не беше много бурно...  Grinning Grinning Grinning

Confounded
Лу............... ДжадЪ я нЕма.............ама  бен бурдаим.................. Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт