ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 6 [222]

• 41 742
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...

Седмичният рейтинг Peace

Милен, ще се забави малко Кудкудяк преводът Peace

# 601
Снощи ме светнаха за жалкото положение на едни "фенки" на сериала  Mr. Green
Превода на Кудкудяк тийм се отрича до дупка, препраща се към Герито, а се хващали нишки, които в нейния превод ги няма  hahaha hahaha hahaha  Ама къде ти акъл да се усетиш  Mr. Green Joy Joy
 жалка работа.....  Joy
пък тъз женица реших, че се е отказала да се излага, ама не  Laughing  "превежда" и възхвали получава  hahaha hahaha

# 602
  • Яко в Матрицата...
Превода на Кудкудяк тийм се отрича до дупка, препраща се към Герито, а се хващали нишки, които в нейния превод ги няма  hahaha hahaha hahaha  Ама къде ти акъл да се усетиш  Mr. Green Joy Joy
 жалка работа.....  Joy
пък тъз женица реших, че се е отказала да се излага, ама не  Laughing  "превежда" и възхвали получава  hahaha hahaha

Оххх... не знам какво друго да кажа Rolling Eyes

# 603
 жалка работа.....  Joy

кажи бе, кажи,  Laughing  Heart Eyes Heart Eyes  със сигурност ще го прочетат и ще си кажат, че не е за тях  Laughing Laughing  но все пак - жалки   Mr. Green  и едните, и другите  Whistling 

# 604

Стана интересна картинката. Тези задни улички и първият сигурно са пореден сезон... 309 за летен сериал е уау! Кара Севдата и Къралък ашка и те се качват... чакаме и с-во Ергенч... Техният сериал очаквам с интерес и се радвам, че Варна се е върнала!  Party Hug Та, тръпката е голяма!  Peace Peace

Heart Eyes Heart Eyes Hug

ПП Мразя правописни грешки, особено "Й" в края на дума в мн. число... както казваше баба ми, обръщат ми се червата  hahaha hahaha  Peace За другото...  Grinning  авторско виждане... каквото, такова... hahaha hahaha hahaha

# 605
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
 жалка работа.....  Joy

кажи бе, кажи,  Laughing  Heart Eyes Heart Eyes  със сигурност ще го прочетат и ще си кажат, че не е за тях  Laughing Laughing  но все пак - жалки   Mr. Green  и едните, и другите  Whistling 

Разликата в качеството на превода е ясна - единият превод е директно от руски език, другият си има редактор с турски Peace Мисля, че дори и тези, които "не гледат" нашия превод, също са осъзнали кой е по-добрият... Laughing Joy

# 606
Привет, ято Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИВЧО  hbday happy bd hbday

Бъди здрава, много щастлива и обичана bouquet bouquet bouquet
[/size]

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Delibal | aatay Ulusoy - Mutlu Sonsuz - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=8LUN-GO27cg

# 607
Снощи ме светнаха за жалкото положение на едни "фенки" на сериала  Mr. Green
Превода на Кудкудяк тийм се отрича до дупка, препраща се към Герито, а се хващали нишки, които в нейния превод ги няма  hahaha hahaha hahaha  Ама къде ти акъл да се усетиш  Mr. Green Joy Joy
 жалка работа.....  Joy
пък тъз женица реших, че се е отказала да се излага, ама не  Laughing  "превежда" и възхвали получава  hahaha hahaha

кажи бе, кажи,  Laughing  Heart Eyes Heart Eyes  със сигурност ще го прочетат и ще си кажат, че не е за тях  Laughing Laughing  но все пак - жалки   Mr. Green  и едните, и другите  Whistling  
Всеки има право на лош вкус, бе  Whistling Whistling Whistling

Интервю с Ръза http://www.showtv.com.tr/dizi/haber/1308116-sinirlarda-dolasmak-hosuma-gidiyor

newsm47 newsm47

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 12:18 от Venetat

# 608
  • Яко в Матрицата...

Рекламна пауза Laughing

Вени, Heart Eyes Hug Hug bouquet bouquet Ще му дойде и на него времето Joy

ПП Минах го по диагонал - май Ръза си обича героя Давут Joy

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 12:37 от Reni - BG

# 609
  • Sofia, Bulgaria
Снощи ме светнаха за жалкото положение на едни "фенки" на сериала  Mr. Green
Превода на Кудкудяк тийм се отрича до дупка, препраща се към Герито, а се хващали нишки, които в нейния превод ги няма  hahaha hahaha hahaha  Ама къде ти акъл да се усетиш  Mr. Green Joy Joy
 жалка работа.....  Joy
пък тъз женица реших, че се е отказала да се излага, ама не  Laughing  "превежда" и възхвали получава  hahaha hahaha

Иве  Hug ти пък що им обръщаш внимание бе  Crossing Arms Grinning
 Жалки хорица с ограничено мислене,на които им е трудно да правят разлики  Tired  Naughty

Скрит текст:
Заваля дъжд и интернет доставчиците го закъсаха - през 5 мин.изключва Rage

Вени  Hug много харесвах Ръзза в "Север юг"

# 610
  • София
Скрит текст:
 жалка работа.....  Joy

Разликата в качеството на превода е ясна - единият превод е директно от руски език, другият си има редактор с турски Peace Мисля, че дори и тези, които "не гледат" нашия превод, също са осъзнали кой е по-добрият... Laughing Joy

Момичета, някои хора не осъзнават, че точен (буквален - от руски език) не означава верен превод. Хич не се ядосвайте. Някой по-горе хубаво го беше казал - онова за избора на лошия вкус. Много ми хареса Simple Smile

# 611

Някой по-горе хубаво го беше казал - онова за избора на лошия вкус. Много ми хареса Simple Smile

и на мен  Laughing Laughing   Hug Hug

ядосване - йОк, само отбелязвам, да се знае   Naughty  hahaha hahaha

Laughing Laughing    Heart Eyes Heart Eyes

и аз го харесвам  Blush Blush Mr. Green   нямах време и това да отбележа, но мноУ ме кефи Перко  Crazy  такъв подреден, изряден, мие, бърше, изключва напълно с едно по-дълго премигване   Mr. Green

# 612
  • София
Мило ято, много ви благодаря за хубавите пожелания и поздрави  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И още едно поздравче от мен за всички  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вени  Hug Heart Eyes много хубаво си го казала това за лошия вкус  Peace

Джадъ  Hug Heart Eyes това за нишките ми стана много смешно  Joy Joy Joy Joy от въздуха ли ги ловят или пък ние не ги виждаме  hahaha hahaha hahaha

А Ръза ми беше любимец в Север Юг  Heart Eyes колко рев му изревах накрая  ooooh! страхотен тандем с Къванч бяха  Peace

# 613

и аз го харесвам  Blush Blush Mr. Green   нямах време и това да отбележа, но мноУ ме кефи Перко  Crazy  такъв подреден, изряден, мие, бърше, изключва напълно с едно по-дълго премигване   Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha подреден и изряден бил  Joy Joy Joy

за превода - ама моля ВЪ  Naughty Ренка го е казала - редакцията е важна.  Peace И който има време за губене и иска да се прави на интересен - нека го прави.  Peace И който икса да му гледа преводите.  Peace Това не е наш проблем.  Peace Поне мой не е.  Joy Joy Joy Още по времето на ПО аз исках винаги Лили да редактира сериите, а не аз.  Peace Точно заради точността на репликите.  Peace Защото да не стане като компютрите и компотите.  Joy Joy

ади, аз отивам да работя, че сезона на тиквите дойде и са ми приготвили няколко големи тикви за медали  Laughing hahaha hahaha

# 614
Ку-ку!

Честит рожден ден, Вивчо, много ти здраве, щастие и късмет!

А за Ръзичката кой каза? Супер е момчето!

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 15:14 от g_georgieva08

Общи условия

Активация на акаунт