Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 968
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Афродита, Алина точно преди теб е пуснала цялата информация за шатрата - точен адрес, точни дати, точно работно време.
Не е нужно да съм кисела, за да направя забележка на някого, преди когото са пуснали поне 2-3 поста с ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ, за която той пита.  ooooh!
Буквално преди теб, с картинка даже.  Tired

# 301
Няма точни дати.
Октомври 2015та беше в Надежда, пролетта имаше на Ботевградско шосе, месец по-късно в Младост. Не са периодични, просто решават и отварят, без много реклама, пускат инфо както написах по-рано във фейсбук, по радиото и в сайта, но там невинаги, както и има плакат на съответния магазин.
Ако искаш да знаеш къде са, следиш тези места, включително тук.
В момента има на Ботевградско шосе, зад Джъмбо, ако някой още не е разбрал, има време да я посети днес до 19 и утре цял ден.
В други градове не знам да има, възможно е.
Тези разпродажби, които се правят в самите магазини на няколко щанда, нямат нищо общо.
Надявам се сега да е ясно.

# 302
Днес беше доста обрано, и всеки буквално мъкнеше бебе. Имаше даже близнаци в количка. Явно рекламата в бгмама е ефективна  Laughing
Иначе слабичко откъм находки. Исках кофата с парцала за 15 лева, но не попаднах. Жалко.

# 303
  • Козлодуй
Някой да е ползвал спрея за почистване на фурни?:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=47583

И като цяло от кои препарати сте доволни, които са от понеделник?

Сгъваемата кофа и кошница ми изглеждат много практични..ще забърсвам по една от тях Simple Smile

Добре чисти но мен лично ме задушава защото е спрей и предпочитам обикновен обезмаслител на пръскалка Simple Smile

# 304
Може ли някой да ми каже в колко часа отваря Лидл в Ring Mall на Околовръстното? Не го откривам в сайта им.

# 305
Някой да е ползвал спрея за почистване на фурни?:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=47583

И като цяло от кои препарати сте доволни, които са от понеделник?

Сгъваемата кофа и кошница ми изглеждат много практични..ще забърсвам по една от тях Simple Smile

Ползвала съм доста от препаратите,  които са от понеделник. Peace
Доволна съм от : препарат за почистване на перални, екопрепарат за тоалетни, мокри кърпи за тоалетни, екопрепарат за съдове, препарат за паркет.
Не съм доволна от : таблетките за тоалетни, които се пускат в чинията, НЕ в казанчето, препарат за душ кабини.
Ползвам приставката за прахосмукачка за чистене в колата, пластмасовите четки и тази за прах(тази, като със сменяемите четки) за почистване на телевизора, компютъра.
Дано съм била полезна!

# 306
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush купих си cake pop maker на Силвър крест, но няма рецепти Blush
някой може ли да помогне?

# 307
  • София
Доволна съм от : препарат за почистване на перални, екопрепарат за тоалетни, мокри кърпи за тоалетни, екопрепарат за съдове, препарат за паркет....

Какво представлява препаратът за паркет? Има ли силен мирис? Искам да почистя един доста стар. Не е бил лакиран никога и доста се е захабил.

# 308
Доволна съм от : препарат за почистване на перални, екопрепарат за тоалетни, мокри кърпи за тоалетни, екопрепарат за съдове, препарат за паркет....

Какво представлява препаратът за паркет? Има ли силен мирис? Искам да почистя един доста стар. Не е бил лакиран никога и доста се е захабил.
Течност, сипвам на око в леген с вода и после натопявам микрофибърна кърпа и бърша. Моят паркет е лакиран. Препаратът няма мирис, според мен няма разлика с Пронто или препаратът за паркет на Медикс. Peace

# 309
  • София
Ще пробвам с един от всичките. Благодаря.

# 310
  • София
Може ли някой да ми каже в колко часа отваря Лидл в Ring Mall на Околовръстното? Не го откривам в сайта им.

В страницата на лидъл пише,че магазина работи от 8.00 до 22.00 ч. понеделник-неделя  Flutter

# 311
  • София
Днес от шатрата взехме този кухненски робот за 25лв

Детска кухня - 20лв

Гледах машинка за паста, но накрая прецених, че няма да я ползвам повече от 1-2 пъти и я оставих, 20лв беше.

# 312
Доволна съм от белината под формата на спрей, около 3 лв беше, но не я видях в брошурата за следващата седмица Confused

Ся, с тази акция Блясък какво, искат да ни подсетят, че е време за есенно почистване ли Crossing Arms Whistling

# 313
Nicimici, много ти благодаря!  bouquet
(аз не можах да открия магазина през мобилния и реших, че не са го добавили още  Embarassed)

# 314
  • В полите на Витоша :)
Днес някой ходи ли до шатрата? Дали има още от етажерките с кутии за играчки?

Общи условия

Активация на акаунт