Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 912
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Някой има ли впечатления за дженингсите от утре?

Доволна съм от тези с кожата Peace

# 406
И аз съм се наканила на клиновете в бордо с кожени елементи. А някой има ли отзиви от предишни пускания на ръкавиците , подходящи за тъч екран ?

# 407
И аз ги харесах джегингсите но Л-ката е като М.
Не ми е ясно защо все малки номера пускат при нас.
Същата работа и със сутиените. Максимум до 85С, което всъщност си е чисто В.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 19:08 от Sesylle

# 408
Аз днес взех боксери и бикини, на първо четене са супер, но са уголемени.

# 409
  • Русе
И аз ги харесах джегингс и те но Лта е като М.
Не ми е ясно защо все малки номера пускат при нас.
Тово значи ли, че са умалени, защото утре ММ ще ходи да ми купува? Мислех S да му поръчам да ми вземе. Всичките ми панталони и долнища, които съм до сега съм си купувала от ЛИДЛ все са били S-ки newsm78

# 410
viki_1974, не знам дали ще са умалени. Но следейки подобни модели през последната година, за мен лично са умалени.
Не съм мръднала на килограми, а Л, определено вече не ми става.
Немското Л ми е идеално, а понякога дори М си купувам от техния Лидл.

# 411
  • Русе
Sesylle, ще поръчам да ми купи S и М, пък, в който се нацедя Laughing

# 412
Може и да има нещо вярна в това, защото имам черни джегинси с кожа, купувани две последователни години. И двете са С-ки.
Вторите обаче, сиреч тези от миналата година,  са ми една идея по-опестени, от първите. Но и кожата им е малко по-друга, знам ли Thinking Но все пак няма голяма разлика между двата Peace

:Абе вземай С и М и мери, чиста работа Laughing

# 413
  • София
Ботите ми харесват на вид.
Приемам съвети дали стават за нещо Simple Smile

# 414
  • до едно тепе
Ако някой се чуди защо не му се обаждат за играчката да знаете,че пращат и мейли. Аз току що получих покана да ида да си я взема между 30.10 и 6.11 в посочения от мен магазин. Даже са ми написали кой магазин съм посочила. Laughing

# 415
Добре че сте писали, и аз имам имейл, децата от кога я чакат само , дори мислех че няма да получа отговор от тях.

# 416
Моите хванаха едно като бели точици и буквално се разпаднаха
Същата история. Да не би пък да са били болни?
И моите. Явно са били заразени.

И кокосовата палма зимата изсъхна, но беше доста след като я купих. А и четох, че доста трудно се гледат.

# 417
  • Русе
По въпроса за играчката - племеницата ми преди малко е получила е-мейл, но е в Германия. Оставила ми е точките на мен. Каза ми и коя е играчката. Въпросът ми е ако отида и се представя за нея, искат ли лична карта, за да докажеш кой си newsm78

Те хубаво пишат кой магазин сме посочили, ама да пишат и коя играчка си заявил, щото аз не помня hahaha А изискват да им я кажеш.

# 418
Аз пък реших, че е реклама и изтрих мейла, без да го чета. Дано все пак да не е било реклама, но ще разбера на 30-ти.

Помните ли кога горе-долу пуснаха бойте за лице- за Хелоуин, миналата година?

# 419
  • до едно тепе
Ами в мейла пише,ако изпратим друг човек да каже имената на заявилия играчка и след това искат и имената на получателя. Значи едва ли ще има проблем. Обаче да, ще искат да знаят коя играчка е заявена.

Общи условия

Активация на акаунт