Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 921
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Аз поръчах Шира, Бъг и Диего и ми се обадиха преди две седмици.
Да попитам за шатрите - какво ще  е работното време, знаете ли?

# 61
  • София
Обикновено работното време е като на магазините, пред които се намира шатрата.
Някой помни ли кога пускаха детски апрески миналата година?

# 62
Записвам се в темата с надежда да ми се обадят за играчка
В четвъртък ще ходя за домашен комплект. Предният го взех за 30лв, а сега ще е 20 Rolling Eyes
Мисля, че са различни комплекти.

И на мен ми харесаха само те  Peace

# 63
Извинявам се, но някой може ли да ми каже какво представляват тези шатри?
Върнах се в началото на темата и уж я изчетох цялата, но така и не разбрах..

Да се отчета и аз - все още чакам обаждане за Мани и Бък.. ама вече губя надежди Tired

А някой пробвал ли е френските макарони? Стават ли?

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 13:30 от BunnyBun

# 64
  • Козлодуй
Благодаря и аз за новата тема която както е тръгнало ще стане отново стара  Joy Поръчала съм Мани и още не са ми се обаждали. От френската седмица взехме едно френско сирене в нещо като плоска дървена кутия за да опитаме обаче то не беше сирене а "биологично оръжие" Simple Smile  Joy смърди и не знам как ще се яде ако някой знае да сподели. Напоследък не съм доволна от Лидл защото има много малко разнообразие на стоки и не си поддържа асортимента аз се влюбих в един препарат на W5 за душ кабини (прозрачна пръскалка) и сега го пестя и не мога да намеря друг такъв освен това харесах и един препарат против петна с нещо като четка накрая с който обработвам петната под мишниците от дезодоранти и той изчезна, обикновено веро Pur също изчезна само розово е останало няма и калгон вече добре че в града ни отвори друг магазин от голяма верига щото на Лидл вече не може да се разчита. Разбира се много машинки и дрехи у дома сме купили от него Simple Smile Последно търсехме тонколонките и не ги намерихме Simple Smile

# 65
Да, това сирене и аз го взех, защото харесваме бри, което е подобно...никой не го ще, усмърдя ми хладилника... http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=47282 Това, нали

# 66
Да, това сирене и аз го взех, защото харесваме бри, което е подобно...никой не го ще, усмърдя ми хладилника... http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=47282 Това, нали
И аз мислех да го взимам, но ако е някакъв смърделнк ще си спестя парите Simple Smile

# 67
  • Козлодуй
Абсолютно същото и аз се чудя как се яде това чудо, а уж французите разбирали от храна и най-вече сирена леле осмърдях се само да го проверя дали е то Simple Smile Joy

# 68
  • София
Преди година-две взехме от френската седмица някакво сирене с "изискан аромат за ценители", еми, смърдеше си на непочистена училищна WC след две смени ученици. МП си го хапна с апетит, обаче аз щях да припадна само при отварянето му. Не можах да се насиля да опитам дори.

# 69
  • Бургас
bradata, благодаря за темата  bouquet
Не съм избрала опция в анкетата, защото още не са ми се обадили за играчка. Вече се чудя изобщо дали...  newsm78 Тенджерите в брошурата чугунени ли са?
Hug Да, чугунени с емайлирано покритие. При нас имаше по 2 броя от вид само като ги гледах, ама не са ми на дневен ред точно сега...

Като казахте миризливо сирене, та се сетих как преди години майка ми беше купила някакъв страшен смърдилник. Ама наистина СТРАШЕН! Стоеше в хладилника в поне 4 торби и пак миришеше. Аз тогава не ядях още такива неща, но и тя и брат ми, казаха че е страшно вкусно, въпреки че го ядяха със запушен нос, защото и те не му траеха вонята hahaha

# 70
  • Перник
Абсолютно същото и аз се чудя как се яде това чудо, а уж французите разбирали от храна и най-вече сирена леле осмърдях се само да го проверя дали е то Simple Smile Joy

Мисля, че сме купували това сирене и ни хареса - на мен и сина ми.
И, да знаете, колкото е по-миризливо едно сирене, толкова по-хубаво се води  Simple Smile

# 71
  • В полите на Витоша :)
Хубаво е, че споделихте за сиренето. И аз му се чудех, но ме отказахте.
Преди време то Ница си купихме подобно, в дървена кутия, кръгло. Сложихме го в багажа и докато се приберем в България, всички дрехи бяха вмирисани на кисело зеле! Точно така ми миришеше.

# 72
  • have faith and be patient ..
Детските чорапогащници подплатени ли са?
Преди месец бяха пуснали и аз смело вземах, а сега им обърнах внимание, че са тънки, а не зимните. Sad Без кола съм тези дни и без инфо не ми се ходи до Лидл  Mr. Green

термо са  Peace

щях да пиша също и за поларените момичешки суичери - тъмният е баш полар , а другите два десена (бял и розов май ) бяха пълен смях , взех един тъмен голям номер да и покрива дупарката , не че ми хареса толкова десенът , но поне си е полар  Peace

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 14:24 от С. Алекс

# 73
  • sofia
Да попитам за шатрите - какво ще  е работното време, знаете ли?
Сутринта загледах плаката. Шатрата на ботевградско шосе ще е с работно време 9-19 часа.
За вечерния час може и да не съм запомнила точно, но за началния съм сигурна.

# 74
bradata, благодаря за темата  bouquet
Не съм избрала опция в анкетата, защото още не са ми се обадили за играчка. Вече се чудя изобщо дали...  newsm78 Тенджерите в брошурата чугунени ли са?
Hug Да, чугунени с емайлирано покритие. При нас имаше по 2 броя от вид само като ги гледах, ама не са ми на дневен ред точно сега...

И са доста тежки тогава  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт