Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 971
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Гумени ботуши нямаше ли скоро? С подплата бяха, но тя се маха.

# 91
  • София
Заварих от детските якета. За термопанталон не ми стигнаха парите Sad
Сменили са опаковката на гранулираната котешка храна.
От френската седмица - нищо.
За играчка мисля да ида в четвъртък, за да комбинирам и с един домашен комплект за мен. Имам подобен на модела без качулка, но не е тъмнозелен, а лилав и с бродиран надпис "feel free". Дано да са същите, аз съм много доволна. Носен е непрекъснато целия студен сезон и съвсем леко се е офитилчил отпред на бедрата. 

# 92
  • до едно тепе
В събота бяхме последно в Лидъл(Пловдив срещу стадион Ботев) и попитах нещо знае ли се за играчките. Касиерката каза да си чакам обаждането. Каза, че знае че някъде били звъняли вече, но аз трябва да си почакам да ми се обадят. Не ми се е обаждал никой. Шира чакам.

# 93
Благодаря за новата тема! Hug
Някой питаше за ориз : купувам от ориз Премиум, на цена 2.34 или нещо подобно като цена, доволна съм.
Козе сирене като показаното по-напред - на нас ни харесва и купувам всеки път.
Френски макарони най-накрая и аз купих, за да ги пробвам, харесват ми, нямам база за сравнение.
Купих чорапогащници на малката, купувала съм и преди, доволна съм. Купих и чорапи, блуза, клинчета нямаше, обувките ми се сториха твърди, якетата не бяха лоши, но нямаме нужда (гледах тъмното за момичета).

# 94
Взех от овчето кисело мляко в симпатичните буркани - "класика в жанра" - препоръчвам!

# 95
  • на Мелмак
Днес ще ходя за играчки , през ден ме питаше малчото кога ще дойдат , дано няма издънка днес  Mr. Green

# 96
От колко до колко беше за играчките

# 97
  • софия
Аз ще изчакам до към обяд някой да напише как е с играчките  Mr. Green Лудница ли е, не е ли.

# 98
Здравейте,преди време пускаха уред за почистване на прозорци-доволни ли сте,върши ли работа ?

# 99
  • Асеновград
Не е лудница, на една от касите си има сложен човек специално за играчките със списък.Става за минутки.Асистира и единия от охраната.При нас нямаше нито навалица нито интерес Simple Smile Сега трябва да си дойдат и малките от градина и училище и тогава ще настане лудницата .

# 100
Тези, които не сте получили обаждане, ще ходите ли за играчка? Аз се чудя да се разкарвам ли...  Rolling Eyes

# 101
  • Сoфия
Тези, които не сте получили обаждане, ще ходите ли за играчка? Аз се чудя да се разкарвам ли...  Rolling Eyes
Ами чакам обаждане, ама докога незнам  newsm78 #Crazy Sick
Нали уж на всички трябва да звъннат? Но до коя дата?

# 102
Сигурно на траншове ще е..не на веднъж Peace

# 103
Македонската наденица на Барони много ми хареса. Peace
Прочетох за унгарския салам, но никога не съм вземала, даже не се сещам и как изглежда.Става ли и каква му е цената? newsm78

# 104
Моля някой, който не е получил обаждане, да каже дали са му дали играчката. Не съм получила обаждане, а нямам път към ЛИДЛ тези дни, за да питам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт