Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 959
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
То още вчера нямаше

# 316
  • В полите на Витоша :)
Еххх, жалко! Спести ми разкарването 25 км в едната посока Simple Smile Благодаря, ♥ HAPPY ♥  bouquet

# 317
Аз сега ще ходя да върна една тенджера и ще проверя пак, ако случайно има,ще пиша

# 318
  • София
Витаминка ти си шампион по покупките далаверите. Wink

Ние днес ходихме до Лидъл, не знам дали сте хвалили бирената шунка, но много е вкусна. Взех и яке на малкия, вече не намирам смисъл да отивам рано сутрин в понеделник и в неделя се намират размери на всичко, много им залежават стоките напоследък.

# 319
  • София
Green_Eyed, нямаше етажерки.  И аз ходих специално заради тях и за гофретник, но уви.( Благодаря на момичето, което ме посъветва там  да проверя, съжалявам, че не запомних никa )

Днес нямаше и много хора, но то и нищо не беше останало( Поне,  аз нищо не можах да си харесам)

# 320
Бяна стойки за играчки
Има детски кухни и детска градинска люлка и не може да се връща стока
Има машини за сладолед и елхи

# 321
Преди време си взех рол он на Cien от скъпия (2 лв)  Laughing Взех някакъв без да го мириша, че бях с чанта, якета, пликове, количка...Прибрах се - че той миришел на Шанел Mademoiselle  Mr. Green Днес видях, че има и парфюм. Някой ползвал ли го е? Как е откъм издържливост?

Не мога да не похваля тиквите, които в момента са 39 ст. за килограм. Тези, които са в Западен парк, са страшно сладки. Бързо се пекат. Страхотни са.

# 322
В понеделник пускат много хубави форми за печене. Имало ли е досега в ментов цвят? И някой вземал ли е в този цвят, дали ще се измени при печенето?

# 323
  • Стара Загора
В понеделник пускат много хубави форми за печене. Имало ли е досега в ментов цвят? И някой вземал ли е в този цвят, дали ще се измени при печенето?

Аз имам в розАво. Не се е променил цвета.

# 324
Дамските боксери от утре удобни ли са, влизат ли в дупето? Laughing Имам от бикините и мисля утре да си взема, но се чудя и за тях.
Сутиените също мисля да погледна. А от почистващите ще си взема от тези за пералня и съдомиялна.

# 325
  • София
Стигнах и аз до Ринг мол, видях новия магазин. Хубаво е, засега - широко, новичко. Направи ми впечатление,  че на витрината с хлебчетата закуските са сложени в нещо като кутии с отвор към магазина без никаква вратичка . Директно се бърка при закуските. В другите магазини, където съм ходила, закуските са в шкафове със стъклени вратички ... Странно  newsm78 Там си намерих от дънките с висока талия и домашен комплект.
Утре ще се пробвам са се доредя до бельото, ама едва ли Confused

# 326
Дамските боксери от утре удобни ли са, влизат ли в дупето? Laughing Имам от бикините и мисля утре да си взема, но се чудя и за тях.
Сутиените също мисля да погледна. А от почистващите ще си взема от тези за пералня и съдомиялна.

Провери съдържанието. Аз набързо взех боксери и потници за мъжете,но погледнах дамските - 57% памук, не знам как е с другите неща.

# 327
  • оттам, откъдето започва България
Видях ги тези дамски комплекти. Въобще не ми хареса материята. И без пари да ми го дават не бих си купила. А иначе в магазина има и много стока от старите промоции.
Някой да се сеща дали са продавали в магазина ел. помпа за източване на гориво?  newsm78

# 328
  • София
И ние ходихме до новия Лидл в Ринг Мол, купих си инфрачервена лампа за 15лв.  Mr. Green
Ей, от днес ли е дамско бельо. Ще изстрелвам ММ в обедната почивка да ми купува боксерки и потници. От миналото пускане имам потници С размер и са ми супер, цяла зима ги нося.  Laughing Обаче бикините взех М и са ми хем тесни, хем плитки. Мисля са му поръчам да ми вземе боксерки М размер да ги видя.

# 329

Провери съдържанието. Аз набързо взех боксери и потници за мъжете,но погледнах дамските - 57% памук, не знам как е с другите неща.

А мъжките как са откъм съдържание?
За себе си се бях наканила за боксерки и потници, но ако са с кофти съдържание ще пропусна.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт