Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 955
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • Козлодуй
Ходих днес до Лидл взех си 2 бр. спрей за гладене че много рядко го пускат а много ми улеснява гладенето пръскалка за душ кабина много ми хареса дъстера и него си взех - изобщо много съм щастлива. Сутиените са ужасни Чакам и аз четвъртъка да видя ботите ако са твърди няма да купувам Simple Smile

# 346
  • София
Тези джегингс от четъртък с кожата плътни ли са и стават ли им колене? Thinking

# 347
Ролките за почистване на дрехи струват ли си? Отзиви, ако някой ги има?

# 348
Ходих днес в Лидл, но не ги видях тези ролки. Rolling Eyes
Утре ще ида пак, с дългокосмест котарак вкъщи не оставам без такива.
Взех боксерки на мм, дано му харесат, че е претенция.

# 349
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ластични днки за жени имаше много избелени и само един чифт класически деним, но 10 номер  Blush
в София виждали ли сте някъде по-големи?

и пак да попитам за рецепта за мини поп кейкс, ако някой си е купил уреда на силвъркрест с кутия и инструкции  Blush

# 350
  • Асеновград
Сутиените не ми харесаха въобще. Пренаредили са магазина и ми отне много време за да намеря обичайно пазарувани неща. На плакатите след касите имаше бебешки дрехи за другата седмица и плакат за намаление на който се мъдреха чаршафи. А вчера отваряйки буркан с нес кафе/ беше ми останал един от стария тип кръгли с висока капачка/ реших да го пресипя в новите квадратни  и изненада два пръста кафе остана в стария след като новия се напълни а уж и на двата пише 200 гр. Явно с новата опаковка са намалили и грамажа .

# 351
Дамското бельо изобщо не можах да го видя.
На щендера имаше без да преувеличавам около 10 жени, които грабеха и разкъсваха опаковки все едно без пари ще ги взимат. Прецених, че не ми се бута с детето, за да се докопам до заветните гащи, а и коментарите от сутринта ме отказаха.

# 352
Някой знае ли дали раздават (срещу точките) играчките, които са заявени в магазина на Лидл на бул. Т. Каблешков в София?

# 353
Аз си купих потници и боксерки, с 95% памук са. Явно има различни видове откъм съдържание.  Peace
Доволна съм, взех последните С-ки. Боксерките ми се виждат уголемени, преди малко се прибрах и наложих с други- по-широки и по-дълбоки са, ще помисля дали да ги задържа.
Взех някакво мюсли с парченца череша, дано да е хубаво.  Flutter

# 354
На някой обадиха ли се за втори транш играчки?

# 355
Да, на мен днес. от 31.10 до 15.11 мога да си взема играчките в магазина, в който съм заявила.

# 356
Мерси за темата!Имах неприятности и изобщо не ми беше не само до форума,ами и до Интернет. Искам да питам коя от двете бърсалки за прах си струва - със сменящите се глави или зелената, която си е една- и двете са на една цена

# 357
  • Пловдив
Здравейте, в зависимост от цвета на бельото зависи и дали имат 57% или 95% памук.
И да попитам след касите имаше един плакат със спално бельо и надпис за големи намаления от 20 до 23 октомври това за шатра ли значи, че ще правят, за Пловдив става въпрос?

# 358
  • Варна
 И при нас го има плаката/варна/ та надали ще е шатра. Тук такива екстри нямаме  Laughing

# 359
  • София
Навсякъде ги има плакатите - няма да са шатри, в магазините ще си е. Питах на касата.

Общи условия

Активация на акаунт