Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 928
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
  • София
За ролките - не ги харесвам този тип. Много бързо се налепват с косми и за да се почистят трябва да се мият. За едно почистване на панталон, например, трябва да се мие и отцежда поне три пъти. Предпочитам ролките с лепяща хартия. Последните май точно от Лидл ги взех.

В Студентски град имаше много бельо днес към 5 и никакви хора. Купих си удължителя за прахосмукачка да си чистя радиаторите и компютъра.

Да ви питам, някъде в София виждали ли сте от печките-духалки? Май бяха миналата седмица.

# 361
На мен ми каза от 31.10 до 6.11 че мога да отида за играчка.

# 362
За ролките - не ги харесвам този тип. Много бързо се налепват с косми и за да се почистят трябва да се мият. За едно почистване на панталон, например, трябва да се мие и отцежда поне три пъти. Предпочитам ролките с лепяща хартия. Последните май точно от Лидл ги взех.
Благодаря, точно за панталони ми трябват и се чудех дали се мият. С лепяща хартия видях в Икеа, ще взема от там.

# 363
  • София
Някой знае ли дали раздават (срещу точките) играчките, които са заявени в магазина на Лидл на бул. Т. Каблешков в София?

Аз си ги взех от там, но ми се обадиха предварително.

# 364
Някой знае ли дали раздават (срещу точките) играчките, които са заявени в магазина на Лидл на бул. Т. Каблешков в София?

Аз си ги взех от там, но ми се обадиха предварително.
Да не ги раздават по азбучен ред? Ако не е тайна как се казваш?

# 365
За голямото намаление - била съм на подобно, не знам дали е същото, в Плевен преди година и нещо. Имаше неща на добри цени и не беше такава бутаница като на Шатрата. Но сигурно зависи от конкретното местоположение на магазина.

# 366
Казаха ми, че от 20 октомври ще има комплект чаршафи. Имате ли представа къде мога да видя брошурата? Дали изобщо е излязла или е рано?  newsm78

# 367
Казаха ми, че от 20 октомври ще има комплект чаршафи. Имате ли представа къде мога да видя брошурата? Дали изобщо е излязла или е рано?  newsm78

Вероятно ще излезе в четвъртък. Ако са изложили плакат  в магазина, може там да видите. Качествени ли са чаршафите от ЛИДЛ?

Аз ходих да питам за играчките. Нямало не в списъка (не са ми звъняли), да чакам да ми се обадят. Не е по азбучен ред, аз съм с Б и ме няма. Възможно е да е по ред на подаване на формулярите, но и за това не съм сигурна

# 368
Не е по ред, аз заявих едната играчка в предпоследните дни, а другата в последния ден

# 369
  • Пловдив
Здравейте,да ви питам скоро пускали ли са презареждащи батерии или да почвам да дебна  Laughing

# 370
  • Пловдив
Здравейте,да ви питам скоро пускали ли са презареждащи батерии или да почвам да дебна  Laughing

Преди около 2 седмици имаше, а преди още 2-3 имаше с по-голям капацитет. Може да има нящъде изостанали, но пък и това незначи, че скоро няма да пуснат пак Simple Smile

# 371
  • София
Снощи си взех бикини М размер. В къщи ги отворих само от едната страна и сравних единия чифт с такива, които ползвам - оказаха се големи и тази сутрин отидох да ги сменя. Но нямаше S размер.
Аман от тази сбъркана номерация в Лидл! Взех си преди месец дънки 42, оказа се, че отговарят на 40. Взех си блуза S, в нея плувам... А по принцип нося L.
Приключих с покупките на дрехи от Лидл.

# 372
  • Пловдив

Преди около 2 седмици имаше, а преди още 2-3 имаше с по-голям капацитет. Може да има нящъде изостанали, но пък и това незначи, че скоро няма да пуснат пак Simple Smile

още днес ще мина да видя тогава,мерси за отговора  bouquet

# 373
  • Сoфия
Да, на мен днес. от 31.10 до 15.11 мога да си взема играчките в магазина, в който съм заявила.
Значи чакаме още позвъняването  ooooh! Rolling Eyes
Чаршафите ги имаше в "нашия" Лидл на плакат. Шаренки бяха, розово-оранжева гама (по спомен  newsm78 ), но не ги загледах повече.

# 374
  • Някъде на път....
..............

Вероятно ще излезе в четвъртък. Ако са изложили плакат  в магазина, може там да видите. Качествени ли са чаршафите от ЛИДЛ?

.........

Аз съм вземала от там и съм доволна!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт