Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 921
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз имам двулицев комплект, единичен калъфка +възглавница. Материята не е чист памук, но аз така исках, за да съхне по-бързо. Имам забележки към ушиването - калъфката е само с 2 копчета и възглавницата много грозно "излиза". Ползвам го интензивно половин година, шевовете и цветовете са ОК.
С една дума, трябва да си отваряме очите на четири преди да купим каквото и де е ... Пресен пример -съставът на бельото от вчера. Peace

# 376
  • Beyond the stars
..............

Вероятно ще излезе в четвъртък. Ако са изложили плакат  в магазина, може там да видите. Качествени ли са чаршафите от ЛИДЛ?

.........

Аз съм вземала от там и съм доволна!  Peace

И аз да се включа към доволните. Имам двулицеви комплекти чаршафи от ранфорс, нямам оплаквания.  Wink И в нашия Лидл имаше плакат за големи намаления с шарени чаршафи на него, ще чакаме брошурата да видим какви ще са  Peace

# 377
  • София
И аз преди година взех комплект - плик и калъфки, два различни комплекта, ползваме ги доста, леко поизбеляха калъфките, това с двете копчета наистина е малък недостатък.
От шатрата взех розов чаршаф  с ластик, много е мекичък и хубав.

# 378
Момичета парцала с кофата за 45 лв хубав ли е , заслужава ли си парите ?

# 379
  • Варна
 От чаршафите и калъфките с двете копчета съм доволна. От чаршафите с ластик не. На втори трети месец интензивно ползване станаха на дупки. Имам същите купувани от немски Лидл за 6 евро преди 2г. и не са мръснали,а са същата марка Медитерасио.

# 380
  • София
Имам същите купувани от немски Лидл за 6 евро преди 2г. и не са мръснали,а са същата марка
и аз забелязах разлика в качеството между Лидл тук и в чужбина.
Бях на гости на дъщерята, взехме замразени пици за вечеря от техния Лидл.
Бяха много по-вкусни и сочни от тези, в нашия. Абсолютно същата опаковка и уж съдържание, но вкуса много по-добър.
Явно ни броят за втора категория хора тук - жалко.

# 381
  • Бургас
Моите чаршафи и комплекти от Лидл са поне от 2-3,а може и 4 години.Харесвам ги.От известно време искам пак да си взема,но само като ги пипна и се отказвам.Много са занижили качеството последните 2 години.

# 382
Всеки път чаршафите са с различен състав.
Имам 100% памук от преди около година. Много са добри, не са мръднали, като нови са.

# 383
  • София
Момичета, намаленият хляб хубав ли е? Харесваме този със семена, дали този е подобен на вкус?
Нищо не си харесах, евентуално утре ще отида да видя ръкавиците за работа със смартфон...

# 384
Купувате ли от цветята в Лидл? Доволни ли сте?

# 385
Приемам съвет за котешка тоалетна Praynig , тази в лидл е ужасна  Confused

Цветя купувам понякога. От Кауфланд съм по-доволна, поне ги намалят, преди съвсем да ги уморят  Crazy

Две години по коледа задължително. Мин. година, мини смърч- расте си навън на терасата. Сега бях харесала фикус лира, но останали само два, и двата с накъсани , направо пробити с огромни дупки, листа  Confused

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 09:31 от mama irina

# 386
Имам доста от там, кафе, бенджамин, банан, хризантеми, алое и много сукуленти
Сукулентите до един измряха
Другите са си окей

# 387

Купувала съм орхидея за подарък. А на мен ми подариха калатея. И двете растения са много хубави. Нямам впечатления за другите цветя.  Peace

# 388
Благодаря ви,за бързите отговори.За рождения ми ден ми подариха 2 калатеи купени от там.Едната расте,стана много хубава,а другата загина...Може би аз сгреших при отглеждането,знам ли...?!

# 389
  • have faith and be patient ..
момичета , от къде купувате торбички за прахосмукачка Парксайд ? специално този модел ме интересува , преди година/ година и половина някъде е купувана от лидл  http://www.lidl.de/de/parkside-nass-/trockensauger-pnts-1300-c3/p192436

Общи условия

Активация на акаунт