Лидл - 91 Ледена епоха - втори дубъл за взимането на играчки

• 116 921
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Мен ме питаха само за имената, нищо повече. Сами си провериха какво имам да взимам, че иначе името на едното чучело имаше голяма вероятност да го сбъркам Simple Smile

# 421
  • Козлодуй
Ако някой се чуди защо не му се обаждат за играчката да знаете,че пращат и мейли. Аз току що получих покана да ида да си я взема между 30.10 и 6.11 в посочения от мен магазин. Даже са ми написали кой магазин съм посочила. Laughing

И при мен същото Simple Smile

# 422
Нямам нито мейл, нито обаждане.... Ще чакам.
Някой има ли отзиви от BB крема на Cien?

# 423
RainFlower аз веднъж попаднах на отворен и не ми се стори зле.

# 424
Не искат лична карта и имат в списъка какво е поръчано

# 425
Алелуя! Имам мейл за играчката Grinning

# 426
  • Beyond the stars

И аз  newsm68

В e-mailа е описано - Ако изпратите някого вместо Вас, той/тя трябва да посочи имената на които е направена регистрацията и вида на играчката, както и да предостави своето собствено име.

# 427
И аз съм получила мейл, към 2 нощес.  Laughing

Видях, че на Сиен има пяна за бръснене, около 2 лева, в една розова опаковка. Засега май е ок, пише за чувствителна кожа, а точно такава ми трябва.

И да похваля сиренето Чедар, много го харесвам и мога да го ям с всичко.  Whistling
Скрит текст:

# 428
И аз, и аз  Party
Разгледах брошурата за следващата седмица и си харесах някои от нещата на Cien. Чаршафоте за тези цени, дали не са от полиестер?
Имам едни такива от Кауфланд, то не се спи в тях  Crossing Arms

# 429
teta75, пишеш, че имаш и си доволна от джегингсите. А кожата им как е, не се ли нацепва?

# 430
  • Асеновград
Май системата им праща мейли наред.Още на пети взех играчките а сега получавам и мейл да отида да си ги получа.Отзиви за везната за багаж?Понеделник ще ходя за клинове .

# 431
  • София
И аз имам мейл за играчка,само дето не ми достигат има няма 8 точки..... Whistling Rolling Eyes

# 432
Аз пак с бебешките дрехи, ама много ги чаках тези бодита и бебе пантофките =) пускали ли са такива досега?(пантофко ботушките ) козметиката на Сиен как е? Никога не съм ползвала.

Тези спални комплекти...Що не ги правят и с чаршафи, така не ми е ок комплекта като трябва да слагам друг чаршаф

# 433
Тия комплекти бая се въргаляха из магазините, едни такива рехавки са. Да ги бяха пуснали в шатрата, там всичко се опоска за нула време...можеше и да ги пробутат. Ама сега не знам, и за тия пари не бих взела.

# 434
  • Перник
И аз получих мейл - между 31.10 и 06.11. трябва да си вземем играчките  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт