След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 761
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug

# 106
Добро утро  Hug
Елинче  Hug Гале  Hug

# 107
Добро утро и успешен вторник, момичета!

Благодаря на домакинята за новото мухабет кьошенце..

love001

# 108
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба Ашковки форева  Hug Hug Hug Hug

Ели  Hug Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes Верче  Hug Heart Eyes Неви  Hug Heart Eyes

Радвам се че ви е харесало моето умотворение  Laughing Laughing Laughing.
Аз снощи докато заседна и той фрага дошъл  ooooh! и си заминал  Mr. Green Mr. Green. Благодаря и за превода  bouquet.
Ха сега  Crazy Ирка тренирала ПатронА лично в целувките  hahaha hahaha той затова ли рядко се задържаше при кака си  Thinking Mr. Green Mr. Green

Котелина! Браво!Сега остава някой да измисли и музика и сме готови- ще има химн на КА!

Доре  Hug Heart Eyes нямаш грижа, само музика да има, ще ви го и изпея химна  Joy Joy Joy

Фрага е суперрр  Crazy. Щедри са обаче от към баклавата  Blush Blush. Аз залагам, че на финала Йомер вижда Дефне в дома  си  Peace, най-много от нейното присъствие би се изненадал, при условие, че тя гледа да го избягва из коридорите на фирмата  Mr. Green Mr. Green, че и в един асансьор с него не смее да се качи,  Joy Joy както видяхме в миналия епизод

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 08:46 от kotelina

# 109
Добро утро слънчевки  Hug

Ирче,благодаря за новата тема  bouquet и за превода на фрагмана  Hug

Става интересно,засега ми харесва развоя на събитията.  Peace Simple Smile

# 110
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 111
Добро утро, мили девойки! Hug Hug Hug

Ами ако Йомер вижда Памир и Дефне заедно в дома си. Дефне е решила да играе "мръсно", приема покана за излизане от Памир и минават покрай Йомерови за по чашка вино. Twisted Evil

А това е направо сърцеразбиващ колаж:

Хубав ден! Hug Hug Hug

# 112
Неви  Hug Вани  Hug Дани  Hug Ани  Hug
Диме  Hug поздравления за стихчето  джанъм Heart Eyes  вчера се отнесох и не те поздравих  Rolling Eyes
Хахааа вчера 1-ва заложих,че ще е Дефне  Mr. Green хади бакалъм кимлер гялмиш  hahaha

# 113
Добро утро момичета  Hug Hug  Hug за всички да не ви изброявам, че ще пропусна някоя, а пиша от тела, чок зор  Mr. Green

Аз все си мисля, че не е Дефне, засега ми е нелогично да е тя  Thinking Можем да направим анкета - кой според вас вижда Йомер в дома си?  Laughing Ще видим в петък кой е познал  Crazy

# 114
И аз искам да е Дефне причината така да се обърне  Йомер Peace

Много се изненада , все едно нещо си е спомнил в момента или вижда неочаквано някой.

За Неджми чак такива погледи едва ли ще пуска Ипликчи младши
Mr. Green

Виви днес трябва да излязат снимките,може и да ни подскажат лекинко...

# 115

Ами ако Йомер вижда Памир и Дефне заедно в дома си. Дефне е решила да играе "мръсно", приема покана за излизане от Памир и минават покрай Йомерови за по чашка вино. Twisted Evil

Е не, Дефне никога не би направила такова нещо  #Crazy Иначе аз искам такива действия от нея, малко да го провокира, след онези думи, че нямала контрол над себе си, когато е с него.  Naughty

Ели, може да ни подскажат, ама си мисля, че по скоро няма, защото снимките са едно към едно с фраговете. А и това вероятно ще го оставят като изненада, може даже да е финална сцена  Peace

# 116

Ели, може да ни подскажат, ама си мисля, че по скоро няма, защото снимките са едно към едно с фраговете. А и това вероятно ще го оставят като изненада, може даже да е финална сцена  Peace

Peace Като нищо може и това да стане Peace

# 117
Скрит текст:

Е не, Дефне никога не би направила такова нещо  #Crazy Иначе аз искам такива действия от нея, малко да го провокира, след онези думи, че нямала контрол над себе си, когато е с него.  Naughty
Не е в нейния стил, ама ако твърдо е решила да покаже на сеньора, че не я е страх от него, би могла да направи това. Просто физиономията на Йомер ме кара да мисля, че е нещо доста изненадващо и по-скоро неприятно. Аз рядко отгатвам фраговете, така че нямам никаква идея какво може да е.

# 118
  • На юг от тук
Добро утро в очакване на озета.

Ели ,Гале, Верче,Неви, Коте,Лейди,Дани,Ани,романтичка,Виви.
Аз заложих на Неджми,но ако Мерич е пратила Дефне,ще и призная,че обича нестандартното.Защото до тук аз още виждам едно не само наранено,но и страхуващо се момиче.И ако е намерила в себе си малко смелост за този разговор,браво на нея. 

# 119
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Диме  Hug поздравления за стихчето  джанъм Heart Eyes  вчера се отнесох и не те поздравих  Rolling Eyes

Мерси татлъм  Hug Heart Eyes
между другото тази сутрин има още едно много хубаво стихче в другата тема от Reni-BG  Peace Peace

"Безизразното" лице на Йомер бей всички ни хвърли в тъча  Mr. Green Mr. Green
на този поглед да му се чудиш изненадан ли е  newsm78 шокиран ли  newsm78 изумен или пък вбесен  newsm78 newsm78 - много добър момент  Peace, обаче ако е финална сцена на епизода и ще се пръсна до следващия петък  smile3515 smile3515 smile3515 smile3511 smile3511

Общи условия

Активация на акаунт