След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 729
  • 747
  •   1
Отговори
# 150

Е, със сигурност  Mr. Green В Истанбул го раздава скромно, за две години само една Дафа  Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

Ооооо там даже го знаят по-добре отколкото в Истанбул  hahaha  hahaha
Даже У целият му блясък  Wink
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 151
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Галенце   Hug Heart Eyes
Grazie melle за фрага  newsm51

Диме ма той дядото няма чак такава вина, той искаше да му намерят момиче като родители,а не да платят на момичето,за да е с него  Joy
Човека не е искал такова нещо  Peace
За мен не е виновен за случилото се  Peace Нера е виновна и Неджмоша,че беше под чехъл и не скръцна със зъби

Верче вярно е че дядото не е предложил на Нера да даде подкуп  Naughty това само нейната глава го измъдри  Crossing Arms, пък чехльото Неджми взе че се съгласи  #Cussing out. Ама и той е в батака при тях, нали са си Ипликчи  Mr. Green, сега да си сърбат попарата дето надробиха на джуниър  Joy Joy Joy

# 152
но римския период на многострадални Ипликчи никога няма да му го простя, ако ще да ми играе казачок на един крак и да жонглира с яйца!  Naughty
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

# 153
Аз па не разбирам защо трябва да го търсят италианки.. Мачкали чаршафите и кой от къде е  Joy Joy Joy

Не знам за кво Мерич ще докарва Йо до такива ситуации, нали й е любимец  ooooh!
Пък и как ще го открият, той да не би да им е раздавал визитки след това, та да знаят къде живее  Stop То може и името да не му знаят  hahaha Той до преди да се върне от Италия сам не знаеше къде ще живее точно Stop Ама като на филм ще се изтресе някоя италианска рагаца  ooooh!
Ти пък Joy кой не знае синьор Ипликчи,кой не е чувал за него  Joy

# 154
Е, със сигурност  Mr. Green В Истанбул го раздава скромно, за две години само една Дафа  Joy Joy

2 години на пост и молитва, пък после го обвинявате в разгулен период  Crossing Arms Crossing Arms
е па какво да прави момчето, човещинка  hahaha hahaha hahaha

# 155

2 години на пост и молитва, пък после го обвинявате в разгулен период  Crossing Arms Crossing Arms
е па какво да прави момчето, човещинка  hahaha hahaha hahaha

Ми така си е  Peace той си свикна да си дрънка Дефнето, тя бега, бега от него, па се спре и изведнъж сушинка  Joy а все пак Рим предразполага за това-онова  Crazy

# 156

Ми така си е  Peace той си свикна да си дрънка Дефнето, тя бега, бега от него, па се спре и изведнъж сушинка  Joy а все пак Рим предразполага за това-онова  Crazy
Ми вместо да си вземе съпругата да си я заведе в Рим на меден месец, нашия на секс туризъм  ooooh! Joy

# 157

Ми вместо да си вземе съпругата да си я заведе в Рим на меден месец, нашия на секс туризъм  ooooh! Joy
Ма много лъже съпругата му, видиш ли как го е омотала, та се омъжила за него  ooooh! Там без ангажименти, днес тая, утре оная, ама без чувства наказвал се е (да не повярваш), но ще му излезе през нослето на Елита  newsm68

# 158

То неговия меден месец цяла година  Mr. Green

# 159

Ма много лъже съпругата му, видиш ли как го е омотала, та се омъжила за него  ooooh! Там без ангажименти, днес тая, утре оная, ама без чувства наказвал се е (да не повярваш), но ще му излезе през нослето на Елита  newsm68
Егати наказанието  hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 160
  • Perla
Скрит текст:

[/quote]
[/quote]

Peace Peace

# 161
  • near Sofia, Bulgaria
Тери  Hug не ги разбираме ние тия възвишени наказания  Peace Той омерзен душевно, иска да се омърси и телом  Wink и вика "На, на, лош Йомер, на ви това тяло, на казвайте ме, нека ме боли!"  Mr. Green

# 162
  • На юг от тук
ОЗЕТ 55 СЕРИИ.
В ЛЮБВИ НАПРОКАТ ОПУСКАЮТ МЕЧИ.
После напряженного финала, волнение продолжается.
Дефне во время последней встречи сказала Омеру все что держала в себе. Сейчас же очередь за Омером... Последующий шаг Омера удивительный и очень решительный.
Напряжение между Омером и Памиром нарастает. В то время когда Дефне выстраивает вокруг себя стены, Омер не намерен оставаться за ними и быть всего лишь другом. Загнанная в угол Дефне, уже вынуждена определить роли.

С другой стороны на помощь Омеру, который пытается уладить дела в фирме, приходит Неджми. Еще и в фирме переполох с ремонтом. Сможет ли ремонт обеспечить компромисс? На пути к сближению Седы и Синана раскрываются занавесы. Это немного смягчает напряженную атмосферу.
Памир показал свой "Цвет". Говорит: "Я теперь тоже в игре", и бросает вызов Нериман. Теперь контроль над Нериман в руках Памира. У Корая новая игра в эпохе сплетен. Исо же снова в буре и компос показывает на сердце. Гость пришедший в мастерскую заставляет Исо волноваться. Мужество Дефне всех нас удивит. Дефне теперь ничего не стесняется и уверена она в себе как никогда. Тупиковая ситация Дефне и Омера заставит вас прилипнуть к экранам. Не пропустите финал!!!

Перевод: Лена Мнацаканян.

# 163
Тери  Hug не ги разбираме ние тия възвишени наказания  Peace Той омерзен душевно, иска да се омърси и телом  Wink и вика "На, на, лош Йомер, на ви това тяло, на казвайте ме, нека ме боли!"  Mr. Green
Ох не мога вече Joy Joy Joy
И италианката го шляпа с един бич Joy Joy
И кат се съблече пред Дафа целия нашарен по гърбО от нокти и камшици Joy Joy и тя направо ще жив ще го ожали Joy

# 164
  • У Диспансера ...♥♥♥
След напрежението от финала, продължават вълненията.
След последната среща Дефне каза на Омер, всичко таено вътре. Сега е ред на Омер. При следващата си стъпка Омер е поразително и достатъчно уверен. Напрежението между Омер и Памир все повече се засилва. Дефне поставя стена около себе си. А Омер няма намерение да стои зад тази стена и да остане така. Притисната в ъгъла Дефне, е време да определи ролите.
От друга страна на помощ на Омер, който се опитва да спаси компанията, идва Неджми(значи сигурно ще е Неджми,, тоя къде вижда Омер). Да още раздвижване има в компанията свързана в промени.  В периода на промени ще се постигне ли съгласие ? Със сближаването на Синан и Седа, се открехва нова завеса. Истината, която изведнъж излезе, леко смекчава нещата(явно, че разбра за дъщеря и)
Памир, показва себе си. Казва, че вече и той е в играта и разкрива картите си, и предизвиква Нериман. Сега Памир командва Нериман.
Корай със своите клюки отново е на висота. Исо отново е в бурните води воден от компаса на сърцето си.
Исо е развълнувам от неочаквано посещение в работилницата.
Неочакваната смелост на Дефне, изненадва всички нас. Дефне сега не се отказва от нищо, и може би сега е себе си повече от всякога. Не пропускайте финала, който ще ви прикове към екрана към загубените(за мислите си има в предвид, безизходните ) Омер и Дефне ..

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 12:52 от Нарцисчева

Общи условия

Активация на акаунт