След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 688
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
# 271
# 272
Любов под наем 54 еп. - BG sub
https://www.youtube.com/watch?v=KTVc_ZrTkqs

# 273
  • Perla

Много красива Елчин! А на Дефне хич не ѝ личи да ѝ е минало огорчението.

# 274

Много красива Елчин! А на Дефне хич не ѝ личи да ѝ е минало огорчението.
Ще повлияе ли огорчението за решенителноста на Дефне дето ни подсказват от озета.
Какво ще направи ?  Звучи все едно -  кой от двамата ще избере
newsm78

# 275
# 276
# 277

измъчва се от стискане на устните Mr. Green херпес ще хване от зор hahaha hahaha

# 278
  • Perla
Тая горепосочена жена- нарочно не ѝ слагам пак снимката, да не си грозя поста  Sick направо не прилича на себе си. И става все по- ужасна и по- ужасна! направо не знам как може да я погледне в лицето баръш, след като срещу него е била ей тая красавица

# 279
Тая горепосочена жена- нарочно не ѝ слагам пак снимката, да не си грозя поста  Sick направо не прилича на себе си. И става все по- ужасна и по- ужасна! направо не знам как може да я погледне в лицето баръш, след като срещу него е била ей тая красавица

Аааа,Доре бъркаш - гледа тази красавица така щото си представа принцеса парцалеса  Mr. Green иначе за такива погледи Елка само може да си мечтае от страна на Борко Naughty

гледам Полицаите от Чикаго ,та в този епизод се говори за България Mr. Green

# 280
  • Perla
Скрит текст:

[/quote]Аааа,Доре бъркаш - гледа тази красавица така щото си представа принцеса парцалеса  Mr. Green иначе за такива погледи Елка само може да си мечтае от страна на Борко Naughty

гледам Полицаите от Чикаго ,та в този епизод се говори за България Mr. Green

[/quote]

Да, бе! Как можах да объркам връзките! ooooh! ooooh! ooooh! 

Чудя се аз защо Баръш напоследък все по нощни сетове, че и Елка с него, ама какво да прави човекът- надява се, като се прибере, Василиса Прекрасна вече да е дълбоко заспала и той, с котешки стъпки да се примъкне до Мюдюр, да си спят двамата.

# 281
# 282
толкова познато  Mr. Green за отношенията на Бурчин и Илкер и слуховете че са се разделили 

Скрит текст:
"Мы с Бурчин вместе, и у нас прекрасные отношения,у нас на повестке дня нет брака, также нет на повестке дня и расставания.На наш взгляд мы сейчас проживаем очень ценные отношения.Мы счастливы что у нас нет никаких проблем"
⚠P/S Журналистка которая брала интервью у Илькера Калели не поверила словам Илькера о том что они счастливы с Бурчин, и обещала в ближайшем будущем доказать нам это. Ну что же подождем!!!!

# 283
# 284

Общи условия

Активация на акаунт