След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 694
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
# 286

Сладури и двамата  Heart Eyes И не се притесняват от селфита  Laughing

# 287

което значи ,че некъде другаде е грешката за да няма други селфита  Mr. Green

# 288
# 289
  • Perla

Щяло да има снимки в полицейски участък- така пише. newsm78

Для съемок ЛН арендовали полицейский участок 😱что же будут снимать..

# 290
толкова познато  Mr. Green за отношенията на Бурчин и Илкер и слуховете че са се разделили 

Скрит текст:
"Мы с Бурчин вместе, и у нас прекрасные отношения,у нас на повестке дня нет брака, также нет на повестке дня и расставания.На наш взгляд мы сейчас проживаем очень ценные отношения.Мы счастливы что у нас нет никаких проблем"
⚠P/S Журналистка которая брала интервью у Илькера Калели не поверила словам Илькера о том что они счастливы с Бурчин, и обещала в ближайшем будущем доказать нам это. Ну что же подождем!!!!

Всички преливат от щастие. Обаче на наш Борко журналята му вярват, като каже, че е щастлив и всичко е прекрасно  Mr. Green

# 291

В мозъка на Кита е грешката  Mr. Green

# 292

Ами изглежда не е в Елка и Кита, та къде ли може да е  Mr. Green  Joy  Joy  Joy

Ди, верно, дребосъчко е като Йомко, ама нашето дефмерче ще е момиченце - на тати принцесата  Heart Eyes

# 293

В мозъка на Кита е грешката  Mr. Green
не е там,ами при Борко е  Mr. Green Кюса му е насвила сърмите яко

# 294

гледам Полицаите от Чикаго ,та в този епизод се говори за България Mr. Green [/b]
оооо гледаш ли го сериала  Party аз изпуснах доста от него,но ще си наваксам  Party Party Party

Тайлърчо е  Crazy Crazy
мен утешението ми е той  Mr. Green щом той успя да се раздели с другото чудо на природата Гага...значи и за Боци има шанс  Joy Joy при все,че ония бяха и сгодени  Mr. Green

сега кат се махна от тая пак се разхубави и почна да раздвижва в инста  Party

# 295

newsm78 сетих се ,вече не се чува и вижда Керем дали е с певицата . Наскоро четох че групата Модел се е разпаднала ,защото Фатмето  имала връзка с един от групата и понеже са се скарали и сега тя е вече не е с тях ,а пее сама

# 296
  • У Диспансера ...♥♥♥

гледам Полицаите от Чикаго ,та в този епизод се говори за България Mr. Green [/b]
оооо гледаш ли го сериала  Party аз изпуснах доста от него,но ще си наваксам  Party Party Party

Тайлърчо е  Crazy Crazy
мен утешението ми е той  Mr. Green щом той успя да се раздели с другото чудо на природата Гага...значи и за Боци има шанс  Joy Joy при все,че ония бяха и сгодени  Mr. Green

Ама какви послания си бяха отправили и двамата по-време на раздялата си  Mr. Green

# 297

Тайлърчо е  Crazy Crazy

Верко,всички ги следя- полицаите,пожарникарите,хавайчетата и полицайчетата от Лос Анджелис   Laughing ама сега ме е яд че почнаха новите сезони по американската тв. а аз нямам достъп до тях  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 298
https://instagram.com/p/BLJqP_jjqO3/

Ето това вече бих казала,че е любов  Peace пред камера,зад камера...щастлив е човека,не като някой други  Mr. Green

И Сечо постоянно го питат за сватба и той каза - или постоянно ни жените или ни разделяте, оставете ме малко да й се насладя  Heart Eyes
Това е отговор от влюбен човек,а не - времето ще покаже  Joy

# 299
  • Perla

сет

Общи условия

Активация на акаунт