След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 671
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Рошили сме си косите  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И брадите, и брадите  hahaha hahaha hahaha hahaha
ти неговата ами той .... Joy Joy Joy Joy Joy

# 316
  • У Диспансера ...♥♥♥
Летоска и двамата се бяхме пуснали боща  hahaha hahaha hahaha
Няма да оставам по-назаде я  Naughty

# 317
Летоска и двамата се бяхме пуснали боща  hahaha hahaha hahaha
Няма да оставам по-назаде я  Naughty
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 318
Рошили сме си косите  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И брадите, и брадите  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама оу, кво си правила с мъжО ми зад гърба ми  #Cussing out #Cussing out #Cussing out hahaha hahaha hahaha

# 319
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама оу, кво си правила с мъжО ми зад гърба ми  #Cussing out #Cussing out #Cussing out hahaha hahaha hahaha
Нали чете ма, косите сме развявали и тук таме брадите  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 320
И това ни било кардеш Joy Joy

# 321
а ти блей блей ощИ Mr. Green я виж ко са прайли цело лято  Joy Joy Joy

# 322
Диде наистина няма угодия  Peace
Те искат ревност ма ако може да е за серия и да не се накърни егото на Краля  ooooh!
Всеки ден селфита да има Joy ма чакайте малко,тия хора са отишли да работят,а не да се щракат цял ден ,пък и не са длъжни  Peace  той с вещицата не се снима,с Елка тръгнал Joy не че искам общата им снимка  Naughty
И защо да не се снима със Сечо  newsm78 с Керем може,а със Сечкин не  Thinking

# 323
  • near Sofia, Bulgaria
Аааа, Нергисова, ма то де що еркек из дизитата, все под твоя опека, не даваш дума да се продума  Naughty Wink (освен един, дет е за Ренка, ма него и без туй никой го не ще...  Whistling )

Интересно, ако се ступат Йо и Памир, къде ще ти наклонят везните  Thinking Че с тоя участък, къде снимат, ме съмняват, освен ако не окошарят Йомерджим задет клепа дуварите!  Mr. Green

# 324
Аааа, Нергисова, ма то де що еркек из дизитата, все под твоя опека, не даваш дума да се продума  Naughty Wink (освен един, дет е за Ренка, ма него и без туй никой го не ще...  Whistling )

Интересно, ако се ступат Йо и Памир, къде ще ти наклонят везните  Thinking Че с тоя участък, къде снимат, ме съмняват, освен ако не окошарят Йомерджим задет клепа дуварите!  Mr. Green

Тогава ще подклажда огъня, та никой да няма превес и да не се налага да избира  Joy  Joy  Joy

# 325
Те искат ревност ма ако може да е за серия и да не се накърни егото на Краля  ooooh!
Всеки ден селфита да има Joy ма чакайте малко,тия хора са отишли да работят,а не да се щракат цял ден ,пък и не са длъжни  Peace  той с вещицата не се снима,с Елка тръгнал Joy не че искам общата им снимка  Naughty
ooooh! остави,чак ме дразнят вече...едва ли не само с Борко трябва да се снима и никакви снимки на Сечо че се дразнят феновете  ooooh! някои от рускините и те толкова крайни ...не го харесват заради Баръш...ами ако беше обратно и Сечо беше в главната роля и Борко се беше присъединил към екипа така ли щяха да го хейтят  Whistling

# 326
ooooh! остави,чак ме дразнят вече...едва ли не само с Борко трябва да се снима и никакви снимки на Сечо че се дразнят феновете  ooooh! някои от рускините и те толкова крайни ...не го харесват заради Баръш...ами ако беше обратно и Сечо беше в главната роля и Борко се беше присъединил към екипа така ли щяха да го хейтят  Whistling
Тогава щеше да е друго вече Joy

Аз затова рядко чета и то в инста само  Peace у вк се напрягам кат ги чета тия  ooooh! а в туитър даже и не влизам

# 327
  • near Sofia, Bulgaria
Понеже гледах сега Шоуто на Слави, да вдигна градуса на настроението с една песничка  Peace

Който иска, да се чувства поздравен, аз лично приемам за себе си някои редове от текста като комплимент!  Wink Laughing Party

# 328
Понеже гледах сега Шоуто на Слави, да вдигна градуса на настроението с една песничка  Peace

Който иска, да се чувства поздравен, аз лично приемам за себе си някои редове от текста като комплимент!  Wink Laughing Party
dance dance dance dance dance dance dance
Гале Heart Eyes Hug

# 329

Ооо аз я харесвам тази песен   Party

Общи условия

Активация на акаунт