След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 661
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • Perla
https://www.instagram.com/p/BLLGOspDBH8/?taken-by=elcinsangu

Това е споделила Елка  newsm78 Много красиво!

# 347
Верко  Hug, Деа  Hug

Доре, много е красиво, то от вчера с люлки и въртележки ни забаламосват, ама щом Елка я пуска, да се надяваме, че тя ще бъде там, и най-добре с фръцльо. Макар че това по-подхожда на Памир според мен  newsm78

# 348
  • Perla
Верко  Hug, Деа  Hug

Доре, много е красиво, то от вчера с люлки и въртележки ни забаламосват, ама щом Елка я пуска, да се надяваме, че тя ще бъде там, и най-добре с фръцльо. Макар че това по-подхожда на Памир според мен  newsm78

Диде, надявам се да е с Фръцльо или пък Синан и Седа да са там с детето. Чува се класическа музика. И силно, силно се надявам да не е Дефне с Памир, че тогава ще избухне бунт. без това от вчера има вече настроения, дано Мерич намери баланса.

# 349
Не знам, засега според мен няма нужда да търси баланс, феновете подскочиха заради изречението от озета, че Дефне трябва да направи избор и да вземе решение. Не знам защо решиха, че ще прави избор между двамата  newsm78
При влизането на Гало в сериала всички настръхнахме срещу нея, защото Йомер показа първоначално някакъв интерес към избелената и ние подсъзнателно очаквахме избутване на Елчин встрани от основната линия за сметка на Фиката. И все още не съм убедена, че това не е било първоначалното намерение на Мера и компания  Mr. Green Докато сега нямаме основания да се притесняваме от някакъв интерес на Дефне към Памир, отношението и е чисто професионално, дори не очаквам прерастване в приятелско, та не виждам причина да се роптае срещу Памир, още повече да недоволстваме от Сечо  ooooh!

# 350
Сцените между Йо и Фикито бяха мега дразнещи, докато тези между Дефо и Памир ми харесват   Peace

# 351
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това е от песен текста
 Когато децата плачат

Как мога да обясня този страх,
който е вътре в теб?
Защото ти си се родил в този свят изпълнен със зло,
където човек убива човек и никой не знае защо
В какво се превърнахме?
Какво направихме?
Всичко, което разрушихме
вие трябва да градите отново  

# 352
  • Още у мъглата ...
Хопляяяяя, блудната дъщеря се завръща  Laughing Party Party Party Party Party
Добър ден, мацуранки  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изремонтирах се, набачках се следремонтно на воля и сега малко да си почина на работа  Mr. Green

Ето да си платя глобата за липсата ми и да почерпя за новичката ми дограмица Laughing Party Party Party
Скрит текст:

# 353
  • Perla
Това е от песен текста
 Когато децата плачат

Как мога да обясня този страх,
който е вътре в теб?
Защото ти си се родил в този свят изпълнен със зло,
където човек убива човек и никой не знае защо
В какво се превърнахме?
Какво направихме?
Всичко, което разрушихме
вие трябва да градите отново  

Ирка  Hug Hug Hug Много благодаря!  newsm51

# 354
  • Perla
Хопляяяяя, блудната дъщеря се завръща  Laughing Party Party Party Party Party
Добър ден, мацуранки  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изремонтирах се, набачках се следремонтно на воля и сега малко да си почина на работа  Mr. Green

Ето да си платя глобата за липсата ми и да почерпя за новичката ми дограмица Laughing Party Party Party
Скрит текст:

Габииии! Здравей! Както се казва, със здраве да си я ползваш дограмицата!
Вземам едно голяяямо парче торта!  Laughing
Много е красива тая паяжина, в която си ги оплела двамата сладури!  Heart Eyes

# 355
Привет! Hug Hug

Диди , Тери   Peace Peace за последните постове!

Скрит текст:
Добър ден, девойки!  Hug Hug Hug

Аз съм напълно удовлетворена от всичко в сериите досега. Даже мога да си призная, че изпитвам истинско удоволствие от сцените на Памир и Дефне заедно. Харесва ми игривия флирт на Памир, наивността на Дефне - засега всичко е чудесно за мен. И на Мерич имам доверие и знам, че в крайна сметка всичко ще бъде фон за една чудесна Дефмерска любов.
Харесва ми непукизма на Памир, хладнокръвието, решителността, сдържаните, но закачливи в същото време маниери. Той много прилича на Йомер, като е една идея малко по-авантюрист, малко по-мек, малко по-лекомислен. Но много прилича на Йомер, предпоставка да е интересен съперник на сеньора.

Peace И аз не  разбирам това писане против Памир,  и Сечо.

И рускините  фантастики пишат за  този герой. Peace

Много добре го въведе Мерич и още по-добре го вкара в историята Дефмерска.
Имаше преди дни снимка с Елчин на носилка, може би някакво произшествие ще ги отведе до полицията на сет.
И се силно се надявам Мерич да избяга от турския шаблон болници , полиция ,затвор.
Peace

А за споменатия избор на Дефне и аз съм склонна да мисля, че ако го направи е с цел да се опита да се отдалечи от влиянието на Йомер, щото иначе е очевидно какво изпитва.  Не че ще  има някакво отношение с Памир, да не говорим за чувства.
Очаквам самият Памир  по някакъв начин  да им повлияе да се съберат отново.

Габи   Hug завръщаш се хем с почерпка хем с поредната красота.
Разкошни са !   PeaceПоздравления! Hug Hug

# 356
  • Още у мъглата ...
Я набързо да си кажа позицията за Сечо/Памир Grinning Peace
За мен сценарийно ми е ок Памир в дизито ... за сега Wink Grinning

Изокването ми в туити беше превантивно и то по отношение на промотирането му чрез снимки в нет пространството Peace Т.е. да не преекспонират нещата и да се получи синдрома "Гало" сред феновете Peace И то защото феновете са много чувствителни и границата е тънка от "осана" до "разпни го" Peace И при липса на баланс ще пострада и Сечо, а и дизито Peace И защото, каквото и да говорим за турските фенове, те са тези, които правят рейтинга, или не го правят Peace А ние можем всичко да си говорим, но не можем да повлияем директно Peace

Иначе сценарийно нека да нерви Йомко, то си е хубав Йомко га се нерви Laughing Party Party

А и да не забравяме, че Сечо си е в каста, а не е гост-актьор, така че в дизито ще присъства кат хората Mr. Green Пък ще видим дали ще го плюем кат Памир или не Mr. Green, за сега не е за плюване Laughing

И те така набърже Mr. Green

Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Елини Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 357
  • Perla
Скрит текст:
Привет! Hug Hug

Диди , Тери   Peace Peace за последните постове!

Скрит текст:
Добър ден, девойки!  Hug Hug Hug

Аз съм напълно удовлетворена от всичко в сериите досега. Даже мога да си призная, че изпитвам истинско удоволствие от сцените на Памир и Дефне заедно. Харесва ми игривия флирт на Памир, наивността на Дефне - засега всичко е чудесно за мен. И на Мерич имам доверие и знам, че в крайна сметка всичко ще бъде фон за една чудесна Дефмерска любов.
Харесва ми непукизма на Памир, хладнокръвието, решителността, сдържаните, но закачливи в същото време маниери. Той много прилича на Йомер, като е една идея малко по-авантюрист, малко по-мек, малко по-лекомислен. Но много прилича на Йомер, предпоставка да е интересен съперник на сеньора.

Peace И аз не  разбирам това писане против Памир,  и Сечо.

И рускините  фантастики пишат за  този герой. Peace

Много добре го въведе Мерич и още по-добре го вкара в историята Дефмерска.
Имаше преди дни снимка с Елчин на носилка, може би някакво произшествие ще ги отведе до полицията на сет.
Скрит текст:
И се силно се надявам Мерич да избяга от турския шаблон болници , полиция ,затвор.[/i] Peace

А за споменатия избор на Дефне и аз съм склонна да мисля, че ако го направи е с цел да се опита да се отдалечи от влиянието на Йомер, щото иначе е очевидно какво изпитва.  Не че ще  има някакво отношение с Памир, да не говорим за чувства.
Очаквам самият Памир  по някакъв начин  да им повлияе да се съберат отново.

Габи   Hug завръщаш се хем с почерпка хем с поредната красота.
Разкошни са !   PeaceПоздравления! Hug Hug

Елини, рускините бяха писали, пък мисля, че и в другата тема също прочетох такава информация, че това с носилката е от друг сериал- не помня Вътре ли беше, или някакви цветя newsm78 Всъщност снимката дори не е от оня ден, а доста преди това. надявам се и аз да се разминем с разни болници, амнезии и други подобни.

Я набързо да си кажа позицията за Сечо/Памир Grinning Peace
За мен сценарийно ми е ок Памир в дизито ... за сега Wink Grinning

Изокването ми в туити беше превантивно и то по отношение на промотирането му чрез снимки в нет пространството Peace Т.е. да не преекспонират нещата и да се получи синдрома "Гало" сред феновете Peace И то защото феновете са много чувствителни и границата е тънка от "осана" до "разпни го" Peace И при липса на баланс ще пострада и Сечо, а и дизито Peace И защото, каквото и да говорим за турските фенове, те са тези, които правят рейтинга, или не го правят Peace А ние можем всичко да си говорим, но не можем да повлияем директно Peace

Скрит текст:
Иначе сценарийно нека да нерви Йомко, то си е хубав Йомко га се нерви Laughing Party Party

А и да не забравяме, че Сечо си е в каста, а не е гост-актьор, така че в дизито ще присъства кат хората Mr. Green Пък ще видим дали ще го плюем кат Памир или не Mr. Green, за сега не е за плюване Laughing

И те така набърже Mr. Green

Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Елини Hug Heart Eyes Heart Eyes

Габи  Peace

# 358
Навън е ад  cold cold cold cold cold cold cold cold cold cold cold cold cold

# 359

Общи условия

Активация на акаунт