След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 505
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
# 601
айде,отново на сцената  Sick Mr. Green

ooooh! ooooh! Sick Sickе може ли така да се разкрачиш като.....

# 602

Обувките по модел на Ипликчито ли са  Joy  Joy  Joy

Ох, Ди, разсмя ме преди лягане. Тя май наистина си мисли, че е неотразима  Tired  hahaha  hahaha  hahaha

# 603

Обувките по модел на Ипликчито ли са  Joy  Joy  Joy

Ох, Ди, разсмя ме преди лягане. Тя май наистина си мисли, че е неотразима  Tired  hahaha  hahaha  hahaha
спешъл обувки за нея...цяла седмица Ипликчи ги е рисувал  Whistling представяйки си нейния "нежен крак" Mr. Green

ох,рускините как я нахраниха в групата на Баръш Ардуч Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 604

Боре видя снимките на Кюса  Joy  Joy  Joy

# 605
# 606
Дидолино ти чете ли коментарите  Joy Joy Joy Joy паднах от смях  Joy Joy Joy Joy

една тагнала някакво момиче и й пише - обувките й приличат на твойте,не ги обувай повече  Joy Joy
и тая й писала,че май ще ги изхвърли  Joy Joy Joy Joy

а с тоя коментар ми текнаха сълзи - твоето лице е от този вид дето казва - моля те удари ме и ми счупи носа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

аз съм виждала толко неща,ма тая нейната снимка дет се е разчекнала кат пацавура просто ме остави без думи  ooooh! ooooh! ooooh!
ма кво да прайш  ooooh! явно Боцко си пада по долни,развратни парантии наливащи се с уиски и цигара в ръка Sick

# 607
Дидолино ти чете ли коментарите  Joy Joy Joy Joy паднах от смях  Joy Joy Joy Joy

една тагнала някакво момиче и й пише - обувките й приличат на твойте,не ги обувай повече  Joy Joy
и тая й писала,че май ще ги изхвърли  Joy Joy Joy Joy

а с тоя коментар ми текнаха сълзи - твоето лице е от този вид дето казва - моля те удари ме и ми счупи носа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

аз съм виждала толко неща,ма тая нейната снимка дет се е разчекнала кат пацавура просто ме остави без думи  ooooh! ooooh! ooooh!
ма кво да прайш  ooooh! явно Боцко си пада по долни,развратни парантии наливащи се с уиски и цигара в ръка Sick
Верко,в инстаграма не съм ги чела всички...само прочетох 2-3 колко хубава била и дори е била по-хубава от Елчин Сангу  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green а иначе при рускините ги четох  Joy Joy Joy

Борко със здраве да си я ползва  Mr. Green явно му е толкова умствения багаж,какво да се прави ooooh! затова Елка не я давам на него ,да си седи при Кита  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 608
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Да видим тая вечер какво ни е подготвила Мерич.
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 609
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро симпатяги  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes в Ашков петък форева  Laughing

# 610
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Кафе за ранобудните  Laughing И хубав и усмихнат ден  Hug

# 611
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Диде Heart Eyes Hug, Димак  Heart Eyes Hug
Как е тръгнало и Кюса е форева  hahaha hahaha hahaha Ама роклето е един път  Mr. Green
Ама дизайнера не е виновен, каквато му е музата, такъв и модела на роклята  Joy Joy Joy

# 612
Ирка  Hug, аз чак не посмях да  Shocked за роклята. Викам си, като не разбираш от дизайнерски тоалети, млък си  Joy  Joy  Joy Пък то и други не разбирали  hahaha

# 613
Диме  Hug

И една стара фотка, когато не се притесняваха да ни радват  ooooh!

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка  Hug, аз чак не посмях да  Shocked за роклята. Викам си, като не разбираш от дизайнерски тоалети, млък си  Joy  Joy  Joy Пък то и други не разбирали  hahaha
Ми явно ние нещо не разбираме, ни от мода, ни от красота, виж Боре е друга бира  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт