След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -195

• 23 476
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ди  Hug, Верко  Hug, Доре  Hug, Дани  Hug, Кати  Hug, Креми  Hug, Гале  Hug, Мише  Hug, Ели  Hug

Зарежете го Баръш, избора си е негов, щом му харесва да го правят за смях, никой не може му попречи. Веднъж бях писала и сега ще се повторя - няма и не може да има ЕлБар  ooooh! Просто Елка е друга класа, за нея трябва да се постараеш  Thinking Нека си се влачи там с кака си, тъкмо са си лика-прилика  Mr. Green

Peace Peace Peace

# 646
Гале Hug Heart Eyes  нямам такъв проблем с туитъра
Ели Heart Eyes Hug
Диди,така си е -всеки сам кове съдбата си ,така и Борко  Mr. Green

нещо което тогава не можах да го схвана ,защо в групата на Елка бяха толкова ядосани

Скрит текст:
Светлана,была такая информация на странице <Элчин Сангу групп>, что после дня рождения Мюжде, Г разместила у себя в инсте фото Эльчинуши пьяной в диком парике видать сделала фш , из-за чего в съемочной группе был скандал, а Барыш пытался оправдать свою несравненную с которой он< проживает любовь куда красивее,чем в сериале> - это от меня уже пошло

отивам да свърша някоя друга задачка ,че да мине по-бързо времето  

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино  Heart Eyes Hug  ами аз пак не хванах да ти кажа, ама нищо.
Ма като почнете така, каква класа е Елка, айде стига моля ви се, видяхме я нейната класа в лицето на нейния избраник . Като му гледам акъла с постове и как се джафка с феновете, много се е постарал да я спечели и той. Говорим така, все едно сме им в къщата, кой знае какви трески имат и те за дялане ами понеже са ни любимци само ги оправдаваме, и половинките им виновни все едно им опрели ножа да седят с тях. Колкото и да ни дразни Кюса, докато не решат няма се разделят, независимо от това феновете какво искат, даже си мисля че едва ли не на пук правят. Тя и Ханде искахме се раздели с тоя дъртофел, беше много щастлива и тя, любов, не знам си какво, ама след Слънцата и битте, всеки по пътя си . А Кирчо, понеже е хитра лисица не се показа с никой, щото видя как се отразява негативно това на Ханде, и той милия и добричкия дето беше сам в живота и видите ли Ханде виновна според феновете, че не си отворила очите за да има ХанКер   ooooh!

# 648
  • Perla
Скрит текст:
Гале Hug Heart Eyes  нямам такъв проблем с туитъра
Ели Heart Eyes Hug
Диди,така си е -всеки сам кове съдбата си ,така и Борко  Mr. Green

нещо което тогава не можах да го схвана ,защо в групата на Елка бяха толкова ядосани

Скрит текст:
Светлана,была такая информация на странице <Элчин Сангу групп>, что после дня рождения Мюжде, Г разместила у себя в инсте фото Эльчинуши пьяной в диком парике видать сделала фш , из-за чего в съемочной группе был скандал, а Барыш пытался оправдать свою несравненную с которой он< проживает любовь куда красивее,чем в сериале> - это от меня уже пошло

отивам да свърша някоя друга задачка ,че да мине по-бързо времето  

Това пък вече минава границите на всички глупости! Най- редовно, и сигурно не само аз, преглеждаме инста на Кюса, но на такова нещо не съм попадала. Може да е имало в някоя от фенските ѝ групи, но не мисля, че дори тя може да изпадне в такава наглост. А и мислите ли, че туитър нямаше да гръмне, като се има предвид как стриктно и те следят всичко?! И откъде научиха за скандала, откъде научиха за оправданията на Баръш. Не защитавам нито Кюса, нито Баръш, но мисля, че някои вече минаха тотално в сферата на своите фантазии. Снощи дори видях снимка, на която са отбелязани зениците на Йомер, когато вижда някого в края на фрага, и според наблюдателния фен това била женска фигура! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/197 … sskom-yazyke.html

16 епизод на 309 на руски

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 14:43 от dora_st

# 649

Ма като почнете така, каква класа е Елка, айде стига моля ви се, видяхме я нейната класа в лицето на нейния избраник . Като му гледам акъла с постове и как се джафка с феновете, много се е постарал да я спечели и той. Говорим така, все едно сме им в къщата, кой знае какви трески имат и те за дялане ами понеже са ни любимци само ги оправдаваме, и половинките им виновни все едно им опрели ножа да седят с тях. Колкото и да ни дразни Кюса, докато не решат няма се разделят, независимо от това феновете какво искат, даже си мисля че едва ли не на пук правят.

Ирко  Hug за мен Елка да е друга класа, означава че не парадира известността си в момента под каквато и да е форма  Peace, /или аз не съм разбрала  Thinking/ и не се излага и не се налага  LaughingНе се прави на клоун и на шут с цел да впечатлява  newsm78. Колкото до това дали Кйса и Борко са на пук  Thinking, че много важно  Naughty те на себе си го правят на пук, не на мен, не на теб  Mr. Green. Пък и като свърши Ашка и ако няма друг подобен проект, ще го питам Борко колко ще го споменават  Crossing Arms, битти ще е от феновете  Whistling а Кюса да продължава да си снима олигофрениите  Naughty щом я влече  hahaha hahaha

Снощи дори видях снимка, на която са отбелязани зениците на Йомер, когато вижда някого в края на фрага, и според наблюдателния фен това била женска фигура! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Доре и аз го видях това  Mr. Green Mr. Green някои наистина са объркали яко сериала с реала  hahaha hahaha в зениците му са видели някоя бамбина с куфар   hahaha hahaha hahaha hahaha

# 650
# 651
Дори  Hug мерси  bouquetхубаво ни резглезват с допълнителните кадри към фрага  Party....но не ми харесва ,че ще ни върнат пелтечеща и подскачаща Дефне  ooooh!  

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 16:21 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 652
  • near Sofia, Bulgaria

Тик-так, тик-так...  Laughing

# 653
Кво ли си вика "Махнах брадището, Дефото е моя вече"  Joy Joy Joy

# 654

Доре мерси за допълнението  Hug

ма как се е зализал пак бе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 655
Ама сладка Дафинка такава ошашавена пред сеньора. Но тя ще му разкаже играта сигурно. Колкото и да се шашка пред него, сигурно ще му окаже такъв отпор, че ще му се развали доволната физиономия. Или поне на мен ми се ще Дафинчето още малко да му даде отпор. Ама изглежда като свалила гарда, за съжаление! Може да е само за заблуда на врага! Grinning

# 656
  • София
В колко часА излиза обикновено фрагът?

# 657
Мише, хаштагът ли имаш предвид? Аз не съм обръщала внимание точно кога, но някъде около 18h.

# 658

Ама сладка Дафинка такава ошашавена пред сеньора. Но тя ще му разкаже играта сигурно. Колкото и да се шашка пред него, сигурно ще му окаже такъв отпор, че ще му се развали доволната физиономия. Или поне на мен ми се ще Дафинчето още малко да му даде отпор. Ама изглежда като свалила гарда, за съжаление! Може да е само за заблуда на врага! Grinning

Данни,не само че го е свалила ами ще ни я покажат отново тичаща след Ипликчито  ooooh! и май няма да има нищо от това как мистър Великолепний се бори за нея  Whistling

# 659
  • София
Мише, хаштагът ли имаш предвид? Аз не съм обръщала внимание точно кога, но някъде около 18h.
Боже, хич ме няма! ooooh! Разбира се, че хаштагът имам предвид. Blush Значи още малко и ще излезе. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт