Къванч Татлъту в очакване на "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 53

• 87 172
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте Благодаря за фрагмана и за всички прекрасни гифове и снимки bouquet bouquet

Обещаващо начало Къванч е в стихията си

# 691
https://vk.com/video226662172_456239266

Тук е с превод на руски интервюто

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 16:07 от elimodeva

# 692
Афишът малко като на "Кара севда", първият сезон, ама хубаво изглеждат, макар че съчетанието на цветовете в облеклата... ама да не издребнявам толкова.  Wink Peace

Цитат
щях да пиша за едни наши "приятелки" Mr. Green,че нещо ме нервят Mad ама по късно Peace
#2gunfire #2gunfire #2gunfire Трепеме лошите веднага

Joy Joy Joy

Терзи, Ели, Айрре, Гости, bouquet bouquet bouquet bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 16:37 от ·٠•Snejka•٠·

# 693
Привет Hug

Мерси за новото видео, афиша и снимките bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Много е хубав Киво Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Явно в реала предпочита да се зализва, ама и така е хубав Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И какво сега, бизнес партньори с жена си Wink И как хубаво говори за нея, гордеел се и не било нужно да се вдъхновява, тя си била специалист в тази област Wink Супер Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, Фенче Heart Eyes Hug, Снежка Hug, Терзи bouquet, Ели wavey, Гости wavey

# 694
Привет, дружки! Гости, Снеже, Ели, Айре, Терзи  Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено!  bouquet
На мен този афиш не знам защо, ми напомни на Дневниците на вампирите с тази гора зад тях  Laughing

Цитат
Туба Буюкустун и Киванч Татлытаг в новом сериале "Смелый и Красивая" до старта осталось немного времени. Подсчёт времени уже идёт полным ходом пишет sehirmagazincisi.com.
Первый тизер к сериалу вызвал большой интерес и волнение у публики. Главные герои Туба и Киванч смотрите только вперёд. Когда Вы начинаете новый сериал, то интерес огромен, зрители были в постоянном поиске официальной даты выхода сериала.
Прекрасный актёрский состав. Следует отметить, последняя работа Тубы это "Грязные деньги и любовь" — прекрасная работа. Последняя работа Киванча " Курт Сеит и Шура".
10 ноября на Star TV в в 20:00 начинается трансляция "Смелый и Красивая". В соц. сетях только хорошие отзывы.
Актриса Бельчин Бельгим отметила фраг лавйком и подписала : Совершенно другой сериал, стиль, очень красиво выглядит.
Журналист и писатель в ТТ ranini : Туба и Киванч Находятся в отличной форме и выглядят красиво.
А также известный кинокритик и блогер Tokyophonline не перестаёт писать в ТТ на странице. "Смелый и Красивая"— идите уверенно вперёд на полной скорости...УДАЧИ (пишет журналист)

Перевод : David Vilia
https://vk.com/clubtuba507
Цитат
Кива, с журналистом Тв 8
Kıvanç Tatlıtuğ ve Tv 8 Magazin Muhabiri Mehmet Güngören YENİ #CesurveGüzel @mehmet_gngren

Ели  Hug благодаря за преведеното видео! Хареса ми как говори за жена си  Peace

Колажите вече са много

hahaha Ей, не пропуснаха значи  Joy Joy Joy

Е, Бехлюл не е падал от кон все пак  Mr. Green
В темата за Туба момичетата коментират темата за отмъщението ... понякога е необходимо зло за мен. Например, много ми хареса как Сеит наказа Петро, нищо, че за някои е прекалено ... и  на мен ако някой ми причини всичко това - заради Петро избиха семейството му, уби брат му, а обвини приятел, който заплати за това с живота си, заради него едва не го обесиха невинен, провали живота му и ред други гадости, и аз ще постъпя така, пък нека не ми олекне след това . Да видим какво е направил бащата на Сю - явно заради него Джес е загубил баща си  newsm78 Понякога законът не наказва виновните, ако имат достатъчно пари,за да се измъкнат и за това се налага да вземеш нещата в свои ръце Peace
Чакат и с нетърпение Сю да изтрие самодоволната усмивка на Джес  hahaha Хайде, да видим кой кого  Joy Joy Joy ще е супер интересно  Peace
Миси  Heart Eyes Hug smile3521 Много ми хареса как свободно говори за Башак, непрекъснато я нарича моята жена. Гордее се с нея, както и тя с него  newsm10 Сладури - партньори  Heart Eyes
Останалите герои в нашия сериал

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 17:26 от queen_fenka

# 695

Обещаващо начало Къванч е в стихията си

Точно си го казала, Терзи. Къванч отново е в стихията си. И дано тази стихия помете много зломислещи!

Къванч доста говори в това видео, около две минути и половина, но какво ли?

А-ха, стигнах до руския превод. Сега ще си го прочета. По- го разбирам от турския.   Wink

# 696
Здравейте!

Минавам набързо само да поздравя всички дружки, с които се знаем (няма да изреждам, за да не изпусна някоя).  Hug Hug Hug
Вече нямам време да пиша и чета редовно, та и заради това не съм писала скоро.

Може ли само с две думи да кажете какво се случва с новите проекти на Къванч. Съвсем му изпуснах края.  #Crazy

Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 697
  • AMS
Привет, дружки!!!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за споделеното!!!  Peace Peace Peace
Хареса ми много фрагмана и представянето!!!
Заслужава си чакането!!!
Знаех си, че Керем Чатай има план
и стратегия за проектите и актьорите!!!
Къванч и Туба са специални за него!!! 
За отмъщението писах в другата тема.
Фенче,  Hug благодаря, че ми припомни и КСШ.
Споделям.
Както и това, че ДК ми прилича на уестърн.
Нещо като Далас, но съм го забравила.

# 698
Дива  Hug newsm10 smile3521
Марийче  Hug wavey Честито ти детенце! Да ви е живо и здраво и много да ви радва  bouquet
Сериала на Киво започва другата седмица  newsm44

# 699
Здравейте!

Минавам набързо само да поздравя всички дружки, с които се знаем (няма да изреждам, за да не изпусна някоя).  Hug Hug Hug
Вече нямам време да пиша и чета редовно, та и заради това не съм писала скоро.

Може ли само с две думи да кажете какво се случва с новите проекти на Къванч. Съвсем му изпуснах края.  #Crazy

Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мимеее, здравей мила Hug
Скрит текст:
да ти е честит бебока, здрав и щастлив да расте!! bouquet

на Киво, чакаме новия сериал, на 10 ноември ще е първата серия, ще си партнира с Туба Peace

Терзи за видеото bouquet
Ели за превода bouquet добре се ориентираш Wink

Миси Heart Eyes, Фенче Heart Eyes, Снеже Hug, Орси Hug Дива Hug

ооо изобщо не съм очаквала Киво да говори толкова много, личи му , че се чувства удовлетворен  и щастлив Peace пу, пу!!
за това колко ми хареса, как говори за жена си, няма нужда да казвам , нали ??Mr. Green
и как се подпираше на репортета, много ми стана смешно hahaha hahaha

Някои хора се опитват да правят някакви подмятания-завоалирано, кой копирал, кой умеел и кой не умеел да влизал в роля, ама нека си драскат, не ми пречат Mr. Green
сравненията веднага започнаха, неминуемо е!!

хаха нямам думи hahaha
какво общо има тоя чичко с Киво ooooh!

пфуу, много матриал излезе от снощи, пак трябва да променям темата Crazy

# 700
Айре  Heart Eyes я, не обръщай внимание  Laughing Киво ще им покаже на всички дали може да влиза в образ или не  Mr. Green Вече успя да раздразни някои само от фрага  Joy Joy Joy Аз  пък много се радвам, че ще го гледаме отново самоуверен и намахан, какъвто беше Бехлюл  Laughing Ми знае си добре цената момчето ,кво  Laughing
Миме  Hug
Цитат
Пресса..
Обратный отсчет до начала СиК!
Сериал "Смельчак и Красавица", создал много шума вокруг себя, с первого тизера. Этот сериал с нетерпением ждут.
Напомним, Туба Бюйюкюстюн до того играла с Энгином Акюреком, в сериале КПА.. а Киванч Татлытуг в сериале КСиШ.
10 ноября 2016 года, в 20.00 Бюйюкюстюн и Татлытуг предстанут перед нами в сериале СиК, на Star TV !!!

Айре  Heart Eyes Пеперудите май ще се раздават на 13.11 - така прочетох някъде  newsm78

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 18:26 от queen_fenka

# 701
Фенче Heart Eyes, Киво показва 10 години как може да влиза в образ!!! Mr. Green
няма въобще смисъл да го обсъждаме Peace
днес мислех да слагам едни снимки, че да покажа някои други как влизат в образ , ама се отказах..... Laughing

да, разбрах за Пеперудите Peace

лека ви вечер Hug

Wink Wink

# 702
Айре  Heart Eyes въобще и не мисля да го обсъждаме  Peace Той е показал и доказал какво може много отдавна ... пък, който има очи, ще го види  Peace
Обаче, страхотни колажи се появяват непрекъснато, много им се кефя

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 20:44 от queen_fenka

# 703
Баш "Кара севда" си е. Wink

Колкото до възможностите на Къванч - мисля, че няма какво да се доказва. Wink Който е следил кариерата му е наясно какво може.  Peace

# 704
  • AMS

Дружкиииииии  Hug Hug Hug
Успях да изгледам пропуснатото от листата си.
Готова съм вече за Дръзките и Красиви.
Оказа се, че не пропускам продукция на АЯ.
Керем Чатай наистина е събрал звездите.
Знаете, че харесвам и други,  
но Туба и Къванч
са друго измерение
и новият проект
ще е на друго ниво.
Никакви негативни писания,
не са в състояние да ми привлекат вниманието!!!
Черпя с деветдесет годишно уйски
за здравето на свекърва ми!!!

Общи условия

Активация на акаунт