Бяла козметика - лице и тяло! (#3)

• 110 951
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Не е така и вече обясних защо.

# 421
Не е така и вече обясних защо.
Тоест знаеш повече от производителите и химиците, създали продуктите ли?!

# 422
  • Варна
От известно време попадам на статии за съставките, които може да доведат до запушване на порите и сега намерих това:

https://agleu.com/2015/11/25/zapusheni-pori/

И понеже и аз често ползвам кокосовото масло върху лицето си бях неприятно изненадана да разбера, че то също може да предизвика запушване на порите (публикувано с КОМЕДОГЕНЕН ИНДЕКС 4 - средно висок).

Поне аргана го дават безопасен в това отношение...

# 423
Обещах по-рано в темата да споделя впечатление от пробата на Оптим айс на Филорга-много рядка консистенция,кремава на цвят, попивна като гел,можи би би бил подходящ за млада околоочна зона без забележки и особени нужди.

# 424
  • София
Момичета, моля дайте идея за някой хубав хидратиращ продукт за тяло.

# 425
Аз ползвам на Долива млякото за тяло-с хиалуронова к-на,много леко,не лепка и със съвсем лек аромат!

# 426
  • София

Лосиона на Маракеш за ръце и тяло.

# 427
  • Хасково

Много съм доволна от Nuxe Body  , както и от маслата на The body Shop

# 428
Може ли някой да даде мнение за крема за лице на Thalgo Silicium? Ако може и за серума  Blush За околоочния крем попадам на добри отзиви.
Доволна съм от козметиката, която ползвам в момента, но намерих комплек на Талго с крем за лице, околоочен и серум на цена, която е не е лоша за трите продукта. А и ми се иска да намеря нещо, което още повече да ;и хареса от това, което имам в момента.

Привършвам втора опаковка от Revitalizing Supreme на ЕЛ и съм много доволна. И трета се каня да си поръчам, но ме привличат тези красиви бурканчета на Талго.

# 429
Здравейте, от скоро се зачетох в темата и реших, че е време да обърна по-сериозно внимание на грижата за лицето. До сега ползвах кремове предимно на виши, eucerin, nuxe, като в момента редувам Euserin Q10 и Nuxe. Маски си правя рядно. На 31 съм, с чуствителна кожа, по носа обикновенно суха и мазна в същото време, останалата част е нормална. Имам малко петънца по лицето и слабо изразени мимически бръчки на челото.
Днес си поръчах няколко неща и сега се чудя дали са подходящи за мен  Embarassed
Elizabeth Arden Visible Difference крем и Good Morning Retexurizing Primer + REN Clarimatte™ Invisible Pores Detox Mask. Малко след свършен факт да попитам за съвет.

# 430
Здравейте,момичета!И аз като вас проявявам интерес към бялата козметика за лице и тяло.Аз съм на 40 г.и тази година взех окончателно решение да се грижа за кожата си с по-специална и по- скъпа козметика.Започнах редовно посещения при козметик ,по съвет на който използвам козметичните марки   Талго и Неострата.За една година кожата ми видимо се промени към по-добро.На всички разказвам за промяната в отношението ми към козметиката. Преди мислех ,че всичко е въпрос на ген и с какво се грижиш  няма           значение.Грешала съм.Дано не съм закъсняла с осъзнаването си.😊

# 431
lanirema, козметиката, съчетана с начина на живот разбира се, има много голямо значение.
Добре подбрани крем и сурем и върху фини линии влияят. Изобще не е вярно, че с кометика не се влияе и върху превенция, и върху заличаване на фини линийки.
Като гледам кожите на жени и под моята възраст, които не полагат грижи откъм бяла козметика и пазене от слънцето. Разликата е огромна с подходяща бяла козметика и без.

# 432
lanirema, от кои продукти на Neo strata си доволна?

# 433
От неострата съм ползвала ultra smoothing cream за дневен крем и renewal за нощен.Лятото много често си взимах и домашния пилинг.Като цяло на тестери съм опитвала почти всичко.Неострата имат и добри околоочни в момента ползвам eye cream neostrata.От него съм най-доволна.

# 434
Споделете, моля, който е ползвал, някаква информация за кремовете на Alteya Organics. Заглеждам ги от дълго време, досега не съм ползвала българска козметика, но пък тази ми се струва изпипана. Интересуват ме  кремовете от линията Bio Damascena, също сапуните за лице, изобщо - всеки продукт, от който имате впечатления. Ако марката вече е коментирана, извинете, тази тема нещо ми е убягнала, но сега започвам да я следя.

Общи условия

Активация на акаунт