Бяла козметика - лице и тяло! (#3)

• 110 945
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Препоръчайте ми лек хидратиращ гел крем, в момента привършвам втора опаковка на Клиник моисчър сърдж и ми се иска да сменя с нещо друго. Кожата ми е мазна и повечето хидратиращи кремове ми идват мазни. Търся крем с подобна консистенция на клиника.
Ето едно предложение от мен:
http://www.arlen.bg/product/1763/gel-krem-za-24-chasova-hidratat … ource-marine.html

# 451
Аз рядко ползвам крем, най-вече зимата, този сезон си купих Алтея  по съвет на майка ми, тя има и е доволна от нощния крем и серума за лице

поръчах от сайта на Алтея и помолих да ми пратят мостри от новата серия

# 452
Благодаря за отзивите за Алтея!

Серумите на Алтея са маслени, с усещането и попиването на чистите растителни масла. Ако клепачите са склонни към подпухване, е добре да се има предвид, при мен задълбочаваха проблема.

Заинтригува ме с това мнение, защото при мен по-скоро чувството ми е, че с времето губя обем около очите, кожата изтънява, та може и добре да ми подейства в това отношение.

Тъй като искам да поръчам и йогурта, за който бях споменала, та потърсих и открих един сайт http://www.cosmeticsbulgaria.com/bg/, където БГ марките, които ми трябват в момента. Някой да е пазарувал и с мнение?

Хубав ден  Peace

# 453
... гела за измиване на лице ми пресушаваше.
Пробвала ли си NUXE Reve de Miel, ето този, който е за лице и тяло:
http://www.marvi.bg/nuxe-reve-de-miel-bogat-izmivasht-gel-za-lic … -400-ml-7981.html
Освен че е 400 мл. и стига за дълго време е много деликатен, без сапун, с екстракт от мед, добре маха грим. Изключително съм доволна от него, смятах - за разнообразие - да купя сега на Алтея, като си представях, че поради маслата няма как да пресуши, но това, което пишеш, ме накара да се замисля.

Тайга, кремът на Madara доста добре звучи като състав, никога не съм ползвала продукти на тази марка и ми е интересна, благодаря за линка.

# 454
  • София
Аглая, не съм го ползвала, винаго го заглеждам, но не съм купувала.
От Нюкс ползвам измиващия крем от серията с рози- изключително неикономичен, но приятен през зимата.
Много обичам почистващи продукти и редувам най-различни Hug Ще пробвам и този.

# 455
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета, моля дайте идея за някой хубав хидратиращ продукт за тяло.

Много съм доволна от Nuxe Body  , както и от маслата на The body Shop
Може ли повече инфо за маслата ?
Каква консистенция са ?

# 456
Body Butter, т. е. твърди /като маслата на алверде например/

Скрит текст:

аз също ги харесвам много

# 457
Вчера си купих измивния гел на la roche posay effaclar.
Някой ползва ли го?
От ревюта, които изгледах, казваха, че не действа изсушаващо... а мен страшно ми опъва кожата. За мазна кожа е.

# 458
Този гел е наистина за мазна кожа. Ти с какъв тип си? И още един момент: не трябва да го нанасяш директно върху лицето си, а първо распенваш го с ръцете.
Иначе гела е много хубав, аз като го ползвах преди години ми харесваше. Добър продукт е.

# 459
Този гел е наистина за мазна кожа. Ти с какъв тип си?

Според козметичката ми е мазна в Т-зоната и брадичката, с малко сухи участъци.
Виж, убягнал ми е момента с това да не го нанасям директно на лицето. Ще го променя.

# 460
Каая ако има и сухи и мазни участъци, значи е смесена. Не се ориентирай към продукти за мазна или не ги нанасяй цялостно.

# 461
Bubanka,а задържа ли се ароматът им?Трайни ли са?

# 462
по-скоро да

# 463
Поръчах продукти на Алтея и понеже питах за тази марка, да дам отзив. Но става дума за наистина съвсем начално впечатление, буквално първа апликация, не знам как ще е след по-продължително ползване.

Доставката беше бърза и много коректна, поръчах от сайта им; има графа "бележка" (или нещо подобно) и там помолих за мостри. Изпратиха ми неочаквано много мостри, което ми направи много добро впечатление; ако четат тук, да не прекъсват тази практика, както се случва в други онлайн магазини (като enzo например, където по едно време имаше опция за мостри, а после като че ли изчезна). Освен мострите ми изпратиха и 100 мл. розова вода като подарък, което е обявено и на сайта им - че над определена стойност изпращат този подарък.

И така:
Започнах с Гел за измиване на лице Роза и Жасмин: измива чудесно грим; пени се доста, явно ще е икономичен, въпреки че е по-течен е от обичайния ми гел на Нукс. И по-силен от него, на Нукс е по-деликатен; на хора със суха кожа може и да пресуши при продължителна употреба, но като измивно средство е много ефикасен. Не беше останал никакъв грим за махане след него. Въпреки че е силен продукт, след като измих и подсуших, кожата ми беше много мека.

След това напръсках с розовата вода. Много е удобна, защото е спрей. Изключително ми хареса; освежава, допълнително омекотява.

Био крем за околоочен контур - стори ми се доста гъст, плътен, подхранващ. Но това е естествено, защото е противобръчков, с доста масла. Все пак попива добре, въпреки по-тежката си консистенция.

Био нощен крем за лице - той пък е сравнително течен, под формата на спрей е, което ми се струва много хигиенично, не бъркаш в буркана. А пък бурканчетата на свой ред са стъклени, което също е плюс. Очаквах да е много мазен и тежък, дваж повече от околоочния. Нищо подобно: мазен беше само при самото нанасяне, миг след него попива в много голяма степен и някак леко стяга. Тоест, не се усеща като продукт с масла, а като продукт за отпуснато лице, което трябва да се постегне в контурите.

Много съм впечатлена и с дълбоко уважение към тази марка. Досега почти не съм ползвала българска козметика, имах, признавам, пренебрежително отношение, дори коментираните тук Фитокод не пожелах да пробвам. И био/натурални продукти не обичам. Затова съм приятно изненадана. Изпипали са нещата и като визия, и като качество. Сега, през деня няма как да нося техните кремове, защото кожата ми е мазна и търпи само екрана на Кларанс и някой серум на Ести под грим. Но за през нощта, за дните у дома тези продукти ще са ми идеални.

# 464
Ефаклар е за акне, така че със сигурност изсушава доста

Общи условия

Активация на акаунт