Бяла козметика - лице и тяло! (#3)

• 110 868
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Извинете, в коя тема се коментира козметиката на тийнейджърките?

# 601
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мисля,че няма конкретна тема за тийнейджърки,затова си добре дошла тук.

# 602
Здравейте! Интересува ме каква козметика ползват вашите дъщери тийнейджърки? Дъщеря ми е в 10 клас, от няколко години започнаха да се появяват пъпки, но с редовно посещение при козметик и повечко грижи, нещата се овладяват. Сега от кремчета и измивни препарати, кожата малко се е дехидратирала. От медицинската козметика ползва Ла Рош Ефаклар дуо няколко тубички. Да попитам вашите дъщери как се справят? Вчера взех нови измивни гелчета и две кремчета за кожа склонна към акне за проба. Едното хидратиращо, другото за чувствителна кожа. Серията е за млада кожа

# 603
  • In transit
Vion, това, което съм наблюдавала по моя син, който сега е на 20 е, че ако се мие редовно с измиващ гел(най-доволна съм била от Авен и от Биодерма) дори да не си намаже с нищо пъпките му се изчиства лицето. Ако пропусне някой ден и веднага му излиза нещо. Иначе като крем до преди две години ползваше Avene Cleanance и имаше ефект, като той повече беше склонен към образуване на черни точки, пъпки основно около устата защото постоянно се подпираше с ръце. Гледам, че има сега вариант с хидратиране: http://www.eau-thermale-avene.bg/lice/specifichni-grizhi/kozha-s … pokoyavashch-krem
Според мен ако и смениш измиващото с нещо за чувствителна кожа или за хидратиране, че тия за акнеична кожа си изсушават доста ще се подобрят нещата. Също някое леко хидратиращо кремче, но да има и предпазващо действие срещу мръсотиите в околната среда.

# 604
Аз горещо препоръчвам трите стъпки на Клиник. Измиване, тонизиране, хидратация. Могат да се ползвамт с години .

# 605
# 606
  • СОФИЯ
Здравейте,чета ви от известно време .Искам да попитам дали имате някакви впечатления за козметичните продукти на krauterhof?Благодаря

# 607
Аз съм използвала този крем за краката

И бях изключително доволна от него. Хидратира, попива лесно, лека консистенция и помагаше при паякообразни венички. Хубаво даже ме подсети да си го купя отново

# 608
Влизам във вашата страхотна тема с въпрос за тези продукти.
Използвали ли сте някой от тях и имат ли ефект и ако имат какъв е бил  Simple Smile
Скрит текст:

# 609
Vion, подобна грижа при дъщеря ми , козметичка, ефаклара е добър, подобни са продуктите и на другите марки медицинска козметика, още хидратиращи маски и хидратиращ крем, за да се избегне изсушаването на кожата от продуктите против акне.

# 610
  • Варна
Момичета, моля за помощ Praynig От седмица търся отзиви за козметик във Варна и не попадам на такива теми тук, има една, но е много стара. Споделете къде във Варна ходите и доволни ли сте.
Моята козметичка замина в чужбина, а беше най-добрата, която съм посещавала. И сега пак съм в изходна позиция  newsm50

# 611
От близо седмица благодарение на момиче от форума пробвам околоочния крем на Талго със силиций. Хареса ми дотолкова, че смених с него крема си на Shiseido Bio Performance, който ползвам от 10тина години.
Попива, хидратира много добре и изглажда фините линии. По някое време през деня обаче нанасям под очите червение крем на Avon 35+ , който доизглажда нещата. Двата крема се допълват ного добре.
Кремът на Avon също винаги го имам каквото и друго да ползвам.

# 612
  • София
Чудя се, дали ще ми продадат крема на Клиник без да връщам стар крем?
Нямам стар, всичко, което не харесвам  изразходвам за ръце.

# 613
Незнам, обаче не може да нямаш някоя колежка или приятелка, която да си събира старите кутийки измити, една колежка ни спонсорира в работата с такива за случая

# 614
  • In transit
Ох, нямам никаква нужда от дневен крем в момента, обаче ме изкушавате с тази промоция на Клиник.  Embarassed До кога е валидна знаете ли?

Общи условия

Активация на акаунт