Бяла козметика - лице и тяло! (#3)

• 110 859
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
До 24 февруари  Simple Smile

# 616
  • Варна
Ох, нямам никаква нужда от дневен крем в момента, обаче ме изкушавате с тази промоция на Клиник.  Embarassed До кога е валидна знаете ли?

Мисля, че беше до 24,02. Аз също се изкушавам и чакам до последно. Опасявам се да не ми хареса толкова, че после, като ми свърши опаковката, да не мога да си го позволя  Embarassed Нормалната му цена е около 60 лв, нали?

# 617
  • София
Момичета, някакви отзиви за този крем за лице  bouquet
https://www.farma.bg/purelogicol-super-antioxidant-moisturiser-spf15-50ml.html

# 618
  • In transit
Ох, нямам никаква нужда от дневен крем в момента, обаче ме изкушавате с тази промоция на Клиник.  Embarassed До кога е валидна знаете ли?

Мисля, че беше до 24,02. Аз също се изкушавам и чакам до последно. Опасявам се да не ми хареса толкова, че после, като ми свърши опаковката, да не мога да си го позволя  Embarassed Нормалната му цена е около 60 лв, нали?
в енцо гледам, че и за около 50лв се намира (за 30мл)

mari6a, ти намери ли го някъде във Варна или не си търсила повече?

# 619
  • София
Намерих си старо празно бурканче от крем, сипах вътре малко лосион за тяло и съм готова Simple Smile
Ще връщам стария си крем, какво да се прави, щом такива са условията  Crazy

# 620
  • Варна
Намерих си старо празно бурканче от крем, сипах вътре малко лосион за тяло и съм готова Simple Smile
Ще връщам стария си крем, какво да се прави, щом такива са условията  Crazy

Way to go, sistah! smile3521

# 621
  • София
Влез в магазина и си купи крема, без да носиш нищо в замяна. Това го правят за не знам коя поред година вече, но си продават крема. Никой не ти иска стар крем, за какво им е!!!

# 622
  • София
Взех си го вече, но ш да не бях си намерила празно бурканчи, пак щях да отида и поне да питам дали мога да си купя  Laughing
Еех от години не съм ползвала нищо на Клиник, радвам му се като на нещо старо и сантиментално  Sunglasses

# 623
Препоръчайте ми измивен гел за лице с ниско рН! Не мога да се ориентирам кой с какво е.

# 624
  • София
Взех си го вече, но ш да не бях си намерила празно бурканчи, пак щях да отида и поне да питам дали мога да си купя  Laughing
Еех от години не съм ползвала нищо на Клиник, радвам му се като на нещо старо и сантиментално  Sunglasses
Вивче, от кой магазин купи кремчето?

# 625
Вивиан, за кой крем на Клиник става въпрос? Може ли линк, а после и отзиви...  Laughing Аз навремето ползвах 3-те стъпки на Клиник и не бях очарована, та нищо тяхно не съм ползвала от тогава.... Сториха ми се леки продукти за моята кожа... ooooh!

# 626
  • Чукарландия
Момичетата много хвалят Clinique All About Eyes околоочния и Clinique All About Eyes очен серум. Сега си ги взех, дано и аз да съм доволна. Нямам подпухване на очите, но тъмните кръгове ако могат да ми позаличат, ще е супер. Peace

# 627
  • София
erna, кремчето купих от Бюти зоната в мол София  Peace
Мисля, че всеки отишъл, може да си купи кремчето, едва ли ще искат старо.

Лунна, става въпрос за Супердифенс крема. Аз съм го ползвала навремето, но тогава бях млада и изобщо не знам дали е имал ефект, то и какъв ефект да има, като крема е против бръчки, а аз съм била на 27 - 28 години  Laughing Смятам това да ми е летният крем за из града, има и достатъчен фактор (СПФ20).

Бел, да, наистина за тези двата има много добри отзиви, ще чакаме и ти да споделиш  Hug
Аз нямам кръгове, но имам една чертичка, т.нар "пътят на сълзите", която много ме дразни и май вече е време да приема този "дар" от ЕГН-то  Whistling Tired

# 628
  • София
Вив, благодаря!

# 629
  • София
Момичетата много хвалят Clinique All About Eyes околоочния и Clinique All About Eyes очен серум. Сега си ги взех, дано и аз да съм доволна. Нямам подпухване на очите, но тъмните кръгове ако могат да ми позаличат, ще е супер. Peace

BBeLLa, паралелно ли ще ползваш и серума, и крема  bouquetРазликата предполагам не е само в консистенцията, като състав проверявала ли си ги  bouquet Имам проблем с подпухване на очите и си търся нещо ефикасно ... до този момент неуспешно ...

Общи условия

Активация на акаунт