Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 347
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Scotland
Изтървах някаква оферта, някой на лично ако може да ме просветли!? Wink
Дама, и гаджето ѝ, предлагат брак на спечелили от тегленето  Mr. Green срещу мноого парици  Joy

# 2 371
  • София
Daylily,добри предложения даваш Joy
Да не изгорят тези накрая с предварително дадени пари на някой неспечелил Joy

# 2 372
  • Down south
Предложението изчезна набързо  Joy
И правилно Simple Smile
Някой разбрал-недоразбрал ще вземе да се върже.
Тя не даде цена, за това акцентирах на цифрите.

ПП Познат на познати в Ню Йорк сключи такъв брак тук. Това, което чувам от познатите е кошмарно. Живее с нея, плаща и всичко + нова кола и се надява да минат интервю за неговата временна зелена карта.

# 2 373
  • Down south
Daylily,добри предложения даваш Joy
Да не изгорят тези накрая с предварително дадени пари на някой неспечелил Joy
Това ми допадна  Party
Представих си го за момент, шмекерите изиграни от по-големи шмекери  Joy

# 2 374
Направо паднах като прочетох това предложение  Joy .

# 2 375
Ами...нито ще са първите, нито ще са последните, само това мога да кажа аз. Който има мечти, търси начини и прави всичко възможно за осъществяването им.  Hug  Wink

# 2 376
  • Scotland
Имам двама познати с печален опит. Единия се жени за американка, но не успяха да излъжат като хората и остана с пръст в уста, и с доста пари набутани  Confused Другият се ожени пак за американка, колежка някаква. Уж всичко фиктивно, изиграха си добре картите, но дамата се влюбва в него  Mr. Green Той отказва да имат последващи отношения и онази вземе да го натопи, че я измамил и се оженил за нея само за зелена карта  Crazy Депортираха го по бързата процедура  Mr. Green Разбира се, познавам доста и успели по този начин, но всички се жениха там, за хора с документи.

# 2 377
  • ES
Ами като го натопи, тя не пострада ли? Или е играла прилъстена и изоставена?

# 2 378
Аз говоря по-скоро за случая, който е тук - спечелил зелена карта да сключи брак с някой, който мечтае за САЩ, но все удря греди с лотарията...срещу възнаграждение разбира се.  Mr. Green Това изглежда най-лесно и просто за постигане.
Вече да се бракуваш за гражданин е по-сложно, не знаеш какъв сигнал ще получи и как ще те набута...  #Crazy  newsm78

# 2 379
  • Scotland
Ами като го натопи, тя не пострада ли? Или е играла прилъстена и изоставена?
Ами беше американка, ревала, прелъстена, изоставена..послъгала е, де...ама иди доказвай  Mr. Green

# 2 380
  • Scotland
Аз говоря по-скоро за случая, който е тук - спечелил зелена карта да сключи брак с някой, който мечтае за САЩ, но все удря греди с лотарията...срещу възнаграждение разбира се.  Mr. Green Това изглежда най-лесно и просто за постигане.
Вече да се бракуваш за гражданин е по-сложно, не знаеш какъв сигнал ще получи и как ще те набута...  #Crazy  newsm78
Мартине, разбрах те. Но не е никак лесно. Като започнат да ви искат доказателства за връзката, от къде ще ги извадите? Имам приятел, в Канада, той помогна на една девойка да замине, чрез фиктивен брак. НО, те са от един град, имат тонове общи приятели, сватба вдигнаха, с над 100 гости  Mr. Green, снимки, чудеса....мина номерът  Peace Ама как двама души, набарали се във форум, ще успеят да заблудят хората в посолството. Те да не са слезли от гората?  Shocked

# 2 381
  • ES
Да се захващаш с такава персона, трябва да знаеш, че не е стока и можеш да очакваш неочакваното

# 2 382
  • Scotland
Както и да е  Sunglasses Хора, обмисляте ли други опции, освен Америка? Какви? Аз имам една по-голяма мечта, но съм казвала, че ММ е много мъчен и все не се решавам. Нова Зеландия ми харесва дори повече от Америка, имаме роднини там, няколко приятели също. По тяхната точкова имаме огромни шансове, защото имам местни хора, които могат да ми осигурят работа (или поне предложение, де  Mr. Green). Като добавим точки за образование, английски и на практика  се класираме безпроблемно. Вече взех да се замислям по-сериозно. Писала съм, хванала съм се на хорото на докторантурата. До две години трябва да я приключа. Ако през тези две години не ни се усмихне късмета за Америка, май ще се реша да потупам някой и друг долар да кандидатствам за НЗ.

# 2 383
  • Cтраната на чудесата
Както и да е  Sunglasses Хора, обмисляте ли други опции, освен Америка? Какви? Аз имам една по-голяма мечта, но съм казвала, че ММ е много мъчен и все не се решавам. Нова Зеландия ми харесва дори повече от Америка, имаме роднини там, няколко приятели също. По тяхната точкова имаме огромни шансове, защото имам местни хора, които могат да ми осигурят работа (или поне предложение, де  Mr. Green). Като добавим точки за образование, английски и на практика  се класираме безпроблемно. Вече взех да се замислям по-сериозно. Писала съм, хванала съм се на хорото на докторантурата. До две години трябва да я приключа. Ако през тези две години не ни се усмихне късмета за Америка, май ще се реша да потупам някой и друг долар да кандидатствам за НЗ.

Ние обмисляме за Австралия или Германия  Peace .

# 2 384
В Германия положението се влошава от ден на ден.Естествено е по добре сравнено с България,но не мисля ,че си заслужава разправията и стреса по преместване,интегриране,ново начало.
Човек така и така ще мине трудните етапи ,по-добре да има за какво.

Общи условия

Активация на акаунт