Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 633
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 830
Благодаря ! И на вас !

# 1 831
Здравейте , честито на всички печеливши! При мен сайта зареди няколко пъти, но ми дава невалиден код за потвърждение още на първата секция, играем за първи път, може би не правим нещо както трябва. Ще съм благодарна , ако някой сподели мнение...

И аз така реших, че правя нещо не както трябва

# 1 832
  • София
Честитооооооо.
Гледам американски филм,сърби боли драго ми е.

# 1 833
  • offshore & overseas
Забелязвам една необяснима тенденция да се проверява първо за мъжовете. Сякаш нашия късмет си го оставяме за десерт (включвам се в това число и аз, и на мен така ми идва отвътре). hahaha

За лотарията 2005 не се проверяваше и си тънехме в щастливо неведение. Сега за онези, които влагат много емоции, ситуацията е инфарктна. Crazy

Аз още не съм проверила. Изкушението е голямо, но едно, че сайта не ми се отваря, второ - трябва да ровя за номерата, трето - отлагам си удоволствието и си тествам търпението. Confused

Ох, голямо честито на всички, които се вписаха дотук, но ми се иска да видя, че е спечелило някое именце от онези, с които нищехме Америката. Crossing Arms

# 1 834
  • София
Аз винаги проверявам първо за себе си, като виден столичен нарцис  Mr. Green Още не ми зарежда, накрая ще си легна пък и ще проверя утре на работа  Crossing Arms

# 1 835
  • София
И аз проверявам първо за себе си.Нищо не се отваря,гъмян заек съм,лягам си.

# 1 836
Кое е #7 в анкетата  Hug

# 1 837
  • offshore & overseas
Странно пък как някои успяват да пробият. newsm78 Аз имам малко раЛта на пецето и може и да се пробвам за лъвю да видя (ако ми се отвори, де). Предвид това, че го убедих да участва с аргумента да не се тревожи, и без туй вероятността е малка, да видим какво ще излезе. hahahaОх, ти ги броиш ли, аз вече загубих бройката. Имаше още в самото начало един фантом. #Crazy

# 1 838

Оф, тъкмо се престраших да проверя и тоя сайт не се спря  #2gunfire Ся пък няма да мога да си легна без да знам!!  #Cussing out Трябваше да проверя докато ми излизаше ок  Twisted Evil

# 1 839
  • offshore & overseas

Оф, тъкмо се престраших да проверя и тоя сайт не се спря  #2gunfire Ся пък няма да мога да си легна без да знам!!  #Cussing out Трябваше да проверя докато ми излизаше ок  Twisted Evil
Хахах, няма угодия, нали? hahaha

# 1 840
Аз проверих през Мозила, хром не ми зареждаше дълго време.

# 1 841
 сега гледам, че името е вместо YURI е YURY. Не знам дали е фатално. Спала съм, спала! Ще ви държа в течение, да знаете какво се случва в такива ситуации

# 1 842

Хахах, няма угодия, нали? hahaha

Никва угодия докато не спечеля!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 843
  • offshore & overseas
Аз на тва пеце нямам модзила, ще взема да се метна на старото освен. Тука пробвах и с експлоръра, но не ми се отвори нищо.

Айде, до кукане от старото пеце. Crazy

r.i.angelova, спелинга на името едва ли ще представлява проблем. Ти пък, мечтата ви се сбъдна!! Пей сърце! Hug

# 1 844
r.i.angelova, спелинга на името едва ли ще представлява проблем. Ти пък, мечтата ви се сбъдна!! Пей сърце! Hug

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт