Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 666
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
r.i.angelova, спелинга на името едва ли ще представлява проблем. Ти пък, мечтата ви се сбъдна!! Пей сърце! Hug
Да спелинга е от значение, при грешен спелинг формата ви подсказва да си проверите спелинга 0 със О и аналогични. Номера и името са свързани.

# 1 846
  • Sunshine state
сега гледам, че името е вместо YURI е YURY. Не знам дали е фатално. Спала съм, спала! Ще ви държа в течение, да знаете какво се случва в такива ситуации
Подробности  Grinning

# 1 847
Абсолютно невъзможно е да се зареди страницата. Явно утре ще се пробва. Честито на спечелилите! bouquet

# 1 848
Почвам да псувам вече  smile3511 hit Голямо чакане  Sick

# 1 849
Целият свят точи лиги пред компютрите в момента. 
Иначе и аз вече съм така от нерви smile3515 smile3514.
Но НЯМА да си легна преди да разбера.

Сега правя магия, ще рестартирам компютъра, рутъра, хладилника, асансьора на входа и съдомиялната на съседите. Дано помогне...

# 1 850
  • offshore & overseas
Привет-мривет от старото пеце. Аз отворих сайта от Модзила и сега ще се опитам да проверя лъвювия късмет. Той самият изобщо не се вълнува.  Rolling Eyes

П.П. Не успях, изхвърли ме. Обаче се амбицирАх сега - ти да видиш.

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 00:33 от Мяуче

# 1 851
П.П. Не успях, изхвърли ме. Обаче се амбицирАх сега - ти да видиш.

А аз мисля да си  лягам...но утре рано като видя "has not been selected" ще ми е криво цял ден  #Cussing out

# 1 852
Два часа не съм спряла да рефрешвам и нищо. Пробвам през 2 браузъра на лаптопа и 1 на телефона....

# 1 853
Мен ме пуска до попълването на данните включително (на няколко пъти, много трудно), после - нищо. И следва ново въртене, станах разноока вече  #Crazy  #Crazy  #Crazy

# 1 854
Мен ме пуска до попълването на данните включително (на няколко пъти, много трудно), после - нищо. И следва ново въртене, станах разноока вече  #Crazy  #Crazy  #Crazy

И при мен така. Какво става другите предадоха ли се вече (заспаха)?  Laughing

# 1 855

И при мене така...дано да е на късмет Hug

# 1 856
Taka като гледам ... има към 70 мълчаливци в темата, може би тайно празнуват? Simple Smile

# 1 857
Taka като гледам ... има към 70 мълчаливци в темата, може би тайно празнуват? Simple Smile

По-скоро спрягат наум нецензулни глаголи  hit hit hit

# 1 858
И аз още се боря, момичета. При мен също е до попълване на данните и после ме изхвърля  smile3511

# 1 859
  • offshore & overseas
Ох, и при мен е така, с 300 зора стигам донейде и после нищо. Явно ще се ляга вече, няма как, уморих се. Tired

Общи условия

Активация на акаунт