Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 627
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Fort Worth, TX
сега гледам, че името е вместо YURI е YURY. Не знам дали е фатално. Спала съм, спала! Ще ви държа в течение, да знаете какво се случва в такива ситуации
Нищо не се случва и не е фатално.Когато започнете да попълвате дс-260 попълнете така както е изписан в паспорта .Не забравяйте и да попълните данните на дъщеря ви, макар че няма да пътува със вас и е 22.Ето това може да бъде фатално.Във всяка една форма/твоята и на съпруга ви. ще ви питат за децата ви.

# 1 861
  • Fort Worth, TX
Аз чакам Лъкито да се похвали.
Мартин Димитров бихте ли спряли да плюете по алл. бг.
Наистина е доста неприятно.Понякога може да сме били по-груби, но явно е имало защо.Аз ще ви кажа защо се реагира понякога така.Хора като вас идват когато са избрани, заливат с куп въпроси, без дори да са прочели и 1 ред и след това изчезват вземат ли виза.Във забодената тема има всякаква информация, която не се чете.Във забодената тема за минали вю питат най-редовно някой тъп въпрос.Повярвай ми писва.Обърнал ли си внимание кои са хората , които основно отговарят там.?Обърни.Направило ли ти е впеатление от кога сме там и колко Марто Д са минали за всичките години.Задават се елементарни въпроси разисквани многократно.Ако всеки ден се чете по 1 час за нула време ще се отсее най-важното.
Аз апелирам новоизбраните, ако искат всичката информация накуп да идат и да четат.Когато казуса им е супер заплетен да питат и ще получат отговор.Другия сайт , в който има много информация е на Саймън.Дори е уникален, но трябва да може да четете англ.
Честито на всички.В случай, че имате въпрос насреща съм.
Като за начало бих посъветвала хората с малки номера до 10 000 да си подновят паспортите или да си изкарват такива.При тях е важно да побързат, защото по-късно попълване ще отложи интервюто.За по-големите номера над 20  000 не е важно.Не е нужно да си харчите парите за бързи поръчки за паспорти.Пазете ги за тук. LaughingДори и да попълните първи, докато не влезнете в ВБ няма да има интервю.
Който трябва да се жени да го прави по-бързата процедура особено малките номера.Отнема 2 дни от вземане на кръв до подпис и т.н.

# 1 862
  • Tам през Атлантическия океан
И аз горещо преоръчвам алл.бг  Peace

Четете ,  питайте
от там сме получавали най-точното инфо  Peace
Аз нямам регистрация там , мъжа ми има но вече не пише  Wink
Там има  стожери с години са там  и помагат  Peace
Респект  Peace

# 1 863
Не ми се отваря напоследък all.bg. В Щатите имате ли проблеми с достъпа до сайта или съм само аз?

# 1 864
  • Sunshine state
Не си само ти, и аз се мъча да проверя, ама няма. Стигам до страницата за въвеждането и забива на нея.

# 1 865
да, и в Щатите саѝта не зарежда вече цял ден...

# 1 866
Е те в щатите са най-много проверяващите. И тук не зарежда. Умишлено е спрян. Това е най-разцъкваният сайт в момента Party

# 1 867
  • някъде
Някой ако иска ,може да си прати данните да пробвам и оттук да проверя.Без проблем отвори страницата  Peace

# 1 868
  • Sunshine state
Някой ако иска ,може да си прати данните да пробвам и оттук да проверя.Без проблем отвори страницата  Peace
Писна ми да се мъча, пуснала съм ти на ЛС данните. Благодаря ти! bouquet

# 1 869
  • някъде
Не става! Confused Откъдето и да го мъчим,не ще!

# 1 870
  • Sunshine state
И при мен така.. Новото 5 е - изписва ми сесията е изтекла след като въведа данните, ама не обнадеждаващо като годината, в която спечелихме, ами просто другояче. Ама и аз се изказах... ooooh! Crazy
Благодаря все пак!  Hug

# 1 871
  • САЩ
И при мен така.. Новото 5 е - изписва ми сесията е изтекла след като въведа данните, ама не обнадеждаващо като годината, в която спечелихме, ами просто другояче. Ама и аз се изказах... ooooh! Crazy
Благодаря все пак!  Hug

При мен миналата година всеки опит беше "Session time out", докато накрая не изгря, че печеля. Дано това да се окаже  Hug

# 1 872
  • Sunshine state
И двамата не са избрани, сестра ми и приятеля й.  Sad Нищо - на есен с песен и нови надежди.  bouquet
Успех да проверя с модзила на лаптопа.

# 1 873
Кремито - хора като нас? Ти от къде знаеш аз какъв съм, а?
Защо мислиш, че съм задавал въпроси без да прочета и един ред? Хайде по-спокойно ако може и не говори лично за мен, без да си ми виждала очите и без да знаеш колко съм чел и какво съм питал. Доста неадекватни изказвания има понякога!  #Crazy newsm78 #2gunfire

# 1 874
  • Fort Worth, TX
Мартине, видяла съм достатъчно за 13 години във форума,за да си позволя да го кажа Пише се докато се вземе виза и после кой от къде е.Ти ще си следващия такъв.Приятен и успешен живот в Америка.Желая ти много здраве и късмет.Моля те не ми отговаряй.Аз каквото имаше да казвам го казах.Не желая да превръщам темата в бойно поле с теб.

Общи условия

Активация на акаунт