Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 491
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 890
  • asgr
Добро Утро!!Най-накрая влязох и.....две греди и от нас  Cry Успех на останалите.Тази година много са малко.

# 1 891
  • asgr
А ако има" втори щанс" кога ще се разбере и къде да се проверява?

Сигурно септември пак на същия сайт.

# 1 892
Миналата година обявиха второто теглене в...туитър! Там със сигурност имаше някакъв пост, не се сещам нещо официално дали беше излязло!?  Rolling Eyes  Shocked

# 1 893
Наай-накрая успях да проверя и с облекчение споделям, че не съм избрана! Party

# 1 894
  • САЩ
Официално го имаше май по сайтовете на посолствата, иначе всички доизтеглени получиха мейл да си проверят пак резултатите.

# 1 895
И ние не сме изтеглени!
Догодина ако участваме ще е за 3 път.
Ама вече минах 40 и не знам - макар, че една позната замина миналата година изтеглена от 3тия път и над 40г  newsm78.
Днес пак съм разочарована, ще го мисля октомври.
Всъщност ще се надявам и на допълнително теглене през лятото!  Laughing

# 1 896
И от мен два броя Has not been  Confused

# 1 897
+1 has not been selected

# 1 898
И от мен 2 отказа Simple Smile Здраве да е!

# 1 899
Аз все още не мога да си проверя статуса, все нещо не е валидно Sad

# 1 900
# 1 901
Лъки, и на мен ми дава The information entered is not valid. И на приятеля ми, същото.
Миналата година беше по същият начин и мина известно време, докато успях да проверя. През цялото време си мислях, че съм оплескала нещо. Все още не успявам. Пиши, ако при теб се получи.

# 1 902
Направихме първи и единствен опит, не сме избрани и приключваме с експеримента. Честито на печелившите Simple Smile

lgdani, не знаех, че и вие пробвате. Ние опитахме основно заради ситното, но явно ще се наложи да променим манталитета на хората тук Simple Smile Успех!

# 1 903
  • Beyond the stars
Едно HAS NOT BEEN SELECTED и от мен  Tired
Чакам половинЪт сам да се провери довечера, че явно не съм на късмет аз  Mr. Green

# 1 904
Лъки, и на мен ми дава The information entered is not valid. И на приятеля ми, същото.

И при една моя прятелка е така!

Общи условия

Активация на акаунт