Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 504
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 905
И тази година не е нашата, два пъти не за пети път.

# 1 906
  • Сф
Лъки, мен ме караша по 2 пъти да вкарвам капчата, това и при мен, и при мм. Другите данни не съм променяла, само капчата. Явно е бъг на сайта.

# 1 907
Мартин ,
хайде да спреш да спамиш а ?!

Jinxey , късмет  Grinning
аз чакам Примадоната  Hug

Примадоната не е спала два дни. Като парцал съм. Мразя годишното приключване. Хич не ми е до зелени карти. Само ви чета и се чудя като не зарежда сайта, що дирите там:)))) След ден, два да намеря номерата и ще пиша, никаква еуфория и вълнение не са ме прихванали. Искам само гуш с леглото.

# 1 908
  • Beyond the stars
Ии второ "не" от нас  Peace
Както каза мъж ми - чакат ни да си направим ремонта на новото вкъщи, да се нанесем и тогаз  Laughing Mr. Green

# 1 909
  • Scotland
A аз направих на дребния едни американски палачинки, по повод неизтеглянето на татко му  Mr. Green Сега се захващам с един тон работа, която мен чака  #Crazy С тия has not дето ги прочетох досега, хич не ща и да се проверявам  Twisted Evil Айде, Мяу..давай , душа! Зарадвай ни  Praynig

# 1 910
Здравейте,ние сме спечелили.Аз съм със смесени чувства,нямам голямо желание,но мъжа ми е на седмото небе от щастие.Не знам....дано да е за добро....

# 1 911
Нов съм в този форум, но и ние с половинката сме от неселектираните Sad Каквото такова, нищо не може да се направи!

# 1 912
  • София
 Ice lady bouquet bouquet bouquet

Аз още не съм проверила,доста по спокойна съм от мин.година,стрелян заек съм.

# 1 913
  • Beyond the stars
Здравейте,ние сме спечелили.Аз съм със смесени чувства,нямам голямо желание,но мъжа ми е на седмото небе от щастие.Не знам....дано да е за добро....

За добро ще е  Hug И си е късмет на фона на толкова "не"-та, та го приеми като такъв  Wink

# 1 914
Форумът добре се представя, 13 процента съвсем не е зле.

# 1 915
  • София
Добро утро,

HAS NOT BEEN SELECTED Х2 - нито аз, нито ММ сме изтеглени.

# 1 916

За добро ще е  Hug И си е късмет на фона на толкова "не"-та, та го приеми като такъв  Wink
Дано.Само като си представя ,че слагам черта на всичко,на живота си тук,на приятели,роднини,на работа и сълзите ми тръгват от очите.. Cry

# 1 917
  • Cтраната на чудесата
На спечелилите ЧЕСТИТО! bouquetНа отхвърлените КЪСМЕТ следващият път! Hug То се е видяло...,ще се учи немски  Joy  .Втора година не се осъзнават тези американци,какви важни кадри изпускат   hahaha . Дано поне Германия или Австралия не простеят толова  Crazy Joy     tooth.

# 1 918
Ice lady, план за действие имате ли или тепърва ще го мислите?

# 1 919
  • Scotland
Ice Lady, едно голяяяямо честито  Heart Eyes Не ги мисли така нещата  Grinning Всяка промяна си е тегава, ама замисли се какъв шанс ви се дава  bouquet Някои го чакат с години  Heart Eyes Успех! Бъдете здрави  Peace

Общи условия

Активация на акаунт