Седмокласници - есенно, начална

• 59 641
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Браво на Ниагара!
При нас тази година учителите масово  дават входните само на децата да си ги погледнат и ги прибират.
Поне оценките нанасят веднага в бележниците.
Надявам се да не правят така и с контролните през годината, за да мога по-изкъсо да му следя пропуските на моят и да реагирам навреме да ги запълва.  Praynig
На сайта на училището са качили  образци за издаване на заявления, удостоверения и служебни бележки  включително и на молба от родителите до Директора за освобождаване на учениците по семейни причини.
 Hug

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 13:26 от chibi

# 391
  • София
При нас всички входни минаха още в самото начало. Оценки много не знам, но моята госпожица има вече една двойка - по изобразително  Crazy
По принцип също не ни дават входните, но вчера видях това по биология и ми направи впечатление оценяването. Тест, 14 въпроса, не е отговорила на 3 и има четворка  newsm78 По мое време за три грешни отговора пишеха петици, че дори и шестици  Simple Smile

# 392
  • гр. София
mama na Niagara, БРАВО на дъщеричката  smile3501 Добре се е справила!
И ние общо взето по разказвателните предмети имаме на входните нива петици. Само по география с резултат 30 от 30 точки има шестица  Simple Smile

# 393
Двойка по изобразително изкуства - нямам думи.  Whistling
Като чета за такива абсурди, все повече се убеждавам какъв късмет с всички учители, включително и по т.нар. от мен разтоварващи предмети, има моето дете.
Класната им води ИИ и е прекрасна.  Hug
Танини, на нас ни обяснавяха преди време, че за 3-ка трябва да са направили вярно 50% от теста.
Мама Мими, браво на детето!

# 394
Минаха всички входи, но все  още няма резултати по всичко.
Все още не сме имали родителска среща. Не знам какво чакат още  Close

Поствам информация за пробните изпити по математика в Русе.

Уважаеми седмокласници,

през учебната 2016/2017 г., продължава традицията в провеждането на ежемесечните пробни изпити по математика за Национално външно оценяване и прием след 7. клас.

Предоставяме на Вашето внимание предварителните дати за пробните изпити:

Първи пробен изпит – 12 ноември 2016 г.
    Втори пробен изпит – 11 декември 2016 г.
    Трети пробен изпит – 21 януари 2017 г.

Такса правоучастие – 10,00 лв.
За допълнителна информация
следете сайта на СМБ – Секция Русе.
ОЧАКВАМЕ ВИ!

Пробните изпити са добър повод за нас да се видим на кафе. Надявам се да има желаещи Simple Smile

# 395
Люта_чушка, благодаря за информацията.  bouquet
Ние най-вероятно ще пропуснем изпитите преди Нова година или поне първият.  newsm78
Заниманията на моят по МАТ за подготовка за НВО ще започнат на 5,11, и ще са в събота сутрин / предполагам/.
Пропуснала съм явно, но къде учи твоето дете?
Поводи за пиене на кафе винаги са добре дошли.  Heart Eyes

# 396

В Христо Ботев е моята госпожица.

# 397

В Христо Ботев е моята госпожица.
Аха, ясно.  Heart Eyes
Моят младеж е в СУПНЕ.  Wink

# 398
  • Русе
  Люта_чушка, много благодаря за информацията.   bouquet  С готовност за кафето.
  Досега в наборните теми на по-големите от нас нямаше много активни градски съфорумки. Освен elan , МГ, друга майка не съм засичала. Хубавото е, че тази година сме повечко от различни училища и можем да обменяме актуална информация.

Пристигна и у нас лист - за Твоят час. Бясна съм, след като се зачетох. Едни пари, за усвояване от оперделени групи с цел да напълнят страната с мигрантите.Има предвиждащи графи за приобщаване на мигранти и малцинства. Казах, на Светослав, да се дистанцира от всеки подобен лист. Който има въпроси, да се обръща към мен. Mr. Green

# 399
Покрай много негативни страни, този проект, според мен, има и много плюсове.  Peace
Аз вече съм писала, че за нашия випуск ще го използват за по-засилена подготовка за НВО, за подготовка за състезания на изявените по АЕ деца.
Заинтригува ме дейността "Творческо писане"  или нещо подобно, където децата ще пишат книга за училището.
Има и дейности, свързани с помощ на затрудняващите се по МАТ, за любителите на  ИИ, Музика , Спорт, Клуб "Сексагинта Приста" / за запалените по Историята/, за подготовка за изпита за сертификат на Кембрийдж и много други. Дано да не пропускам нещо.

# 400
   Пристигна и у нас лист - за Твоят час. Бясна съм, след като се зачетох. Едни пари, за усвояване от оперделени групи с цел да напълнят страната с мигрантите.Има предвиждащи графи за приобщаване на мигранти и малцинства. Казах, на Светослав, да се дистанцира от всеки подобен лист. Който има въпроси, да се обръща към мен. Mr. Green

Странно. И моят син ми показа и попълни бланка за тоя проект, но нямаше такива графи. Трябваше да попълни своите интереси, извънкласни курсове и занимания, които е посещавал предходната учебна година.

# 401
  • България, София
Хм, и ние попълвахме бланки още в началото на учебната година. Нямам спомен за такива графи  newsm78

Моята девойка вчера ми донесе входното по БЕЛ. Единственото, което видях от всичките направени. Детенце има 6  Heart Eyes

Леле, двойка по рисуване  Shocked Винаги съм смятала, че рисуване, музика и физическо не трябва да са с оценки. Едно време по рисуване ми се ревеше. Много бях зле, то и сега де  Mr. Green А по физическо до 7 - ми клас имахме за учителка бивша гимнастичка. Като измислеше съчетание на греда или на земя, само тя можеше да си го направи  ooooh! А мен както ме беше страх на високата греда... Добре, че сега по физическо въобще не правят такива неща. Много съм ЗА децата да се движат и спортуват, но всяко дете е различни природни дадености и нормативи по физическо като чуя, просто  Sick Въпреки, че моите девойки са спортни натури, с добра координация, а и са спортували. Тази година голямата няма да има време за спорт, но до миналата година съчетаваше танци и таекуон - до.

# 402

Странно. И моят син ми показа и попълни бланка за тоя проект, но нямаше такива графи. Трябваше да попълни своите интереси, извънкласни курсове и занимания, които е посещавал предходната учебна година.
Сега попълваме заявление и анкета от името на родителя и там са изброени групите.
Браво на децата за добрите резултати на входните нива. Моето такъв мързел го е налегнал, че просто нямам думи.
Жалко че при нас няма пробен изпит скоро. Искам да го засиля, той да си види резултатите. На мен ми е ясен. Формулите за съкратено умножение ги е понаучил, но в разгането с комбинирани методи (мисля беше) така се е оплел.

# 403
velina_v, браво на детенце.  bouquet

# 404
  • България, София
chibi, много благодаря  Hug

Браво на всички дечица, справили се с входните нива  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт