Седмокласници - есенно, начална

• 59 561
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
peneva_a, и при нас положението е аналогично  newsm78 , но все пак вечер като се приберем коментираме какво, що има за подготовка, какви домашни за следващия ден. Чак такъв режим не мога да създам за сутринта преди училището...
И ние коментираме, ама нали никой не подозира, че успявам да запомня всичко което са ми казали и тримата, че има да свършат, че на следващия ден да проконтролирам успеха на приклюване  Crazy (Всъщност децата не подозират, те са сигурни в това, защото аз действам с подвеждащи въпроси, все едно наистина, ама наистина си спомням и дори съм разбрала точно какво са ми казвали предната вечер, докато слагам масата или простирам прането  newsm48)
Аз едва успявам с графика на кой до колко часа е и евентуално допълнителните задачки, опитвам се да помагам и в логистиката за ремонта, работя освен това... а мъжете в къщата ме майтапят (при някой въпрос, зададен уж в нищото) че глават ами по женски постоянно издавала звук "бззззззззззз"  Flutter

# 436
  • Русе

Как успяваш да контролираш "рамковия режим"?
  Той си спазва режима. При нас когато рамката е много точна, я спазва. Има ли една пролука и микрон да е, наврял се е в нея. Като започнем първо, че той самият иска да се представи и да завърши успешно тази година. Иска да влезе в определени училища. Съзнава, донякъде обаче, че има някои проблеми. По принцип не смятам, че и да не влезе в тези училища, ще се свърши нещо. Резервният план е готов.
  При нас започнаха с петминутките. По математика се е представил отлично. 4 задачки да приложат формулите за съкратено умножение. По Български - с 5 на текст с научна терминология с въпроси .

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 12:58 от A m b e r

# 437
  • гр. София
Цитат
..Аз едва успявам с графика на кой до колко часа е и евентуално допълнителните задачки, опитвам се да помагам и в логистиката за ремонта, работя освен това... а мъжете в къщата ме майтапят (при някой въпрос, зададен уж в нищото) че глават ами по женски постоянно издавала звук "бззззззззззз"  Flutter
.
 Горкичката... тц-тц... сигурно е доста трудно да обхванеш с поглед и да менажираш цялата фамилия newsm78 - всеки с неговите си задачки...

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 13:25 от Mama Mimi

# 438
Цитат
Горкичката... тц-тц... сигурно е доста трудно да обхванеш с поглед и да менажираш цялата фамилия newsm78 - всеки с неговите си задачки...
Еееее, не ме ожалвай де! Не се и опитвам да ги менажирам, само давам вид, че са "под постоянен надзор", пък те да си знаят  Flutter

# 439
  • Русе
  логистиката е натоварено нещо с по-малките.Да следиш час, да водиш, да прибираш. Наборите го израснаха това поне. Някои даже вече от няколко години си се оправят сами.

# 440
Контролното по математика било безумно лесно, решил задачите "още във въздуха".
Да видим във вторник като им ги върнат кой ще хвърчи във въздух ли, из хола ли... Mr. Green

# 441
  • България

Я да питам, има ли деца, които мислят да се пробват за Американския колеж?

Моето. Ние имаме и "фамилна обремененост"  Wink, сестра му завърши АК.

# 442
  • гр. София
Мила Amber, БРАВО на младежа за успешното представяне по МАТ  newsm10

# 443
  • Русе
Мила Amber, БРАВО на младежа за успешното представяне по МАТ  newsm10
   Нещо е пак объркал той ,защото нямал пълните точки за 6, но стигали за отличен. Много формули са, много нещо и заради скорост трябва да се учат наизуст. Вземат се всеки час - нови,решават по няколко задачи на час, защото има деца, които се затрудняват. Искат голямо писане и не давам много за упражнение. Изобщо неприятна тема е.

# 444
  • гр. София
Цитат
И ти си голяма сладурка.   newsm51
Дано да  се е справила достатъчно добре връстничката.    Praynig

chibi, а дано!  smile3521

# 445
  • гр. София
Мила Amber, ясно ми е положението... На нашата седмокласничка 70 задачи от всички видове формули за съкратено умножение са й дали като допълнителна домашна работа от школата, която посещава... Но все пак успя да си подготви работата за предаване тази събота.

# 446
Уха, 70 задачи не са ли множко?

# 447
  • гр. София
emonaem, ами 70 като брой звучи много, но те включват само по 1 израз - да се приложат формулите за съкратено умножение...

# 448
Уха, 70 задачи не са ли множко?
Вероятно става дума за 70 примера за прилагане на формулите. Бързо става.

# 449
emonaem, ами 70 като брой звучи много, но те включват само по 1 израз - да се приложат формулите за съкратено умножение...
А, така по - става. Щото гледах на сина ми задачите са с по много изрази и като си представих 70 задачки с поне 5 подточки и ми дожаля за децата.

Общи условия

Активация на акаунт