Седмокласници - есенно, начална

• 59 557
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • BG
Мами,много сте изписали, голямо вълнение ще падне тази година. При нас минаха всики входящи, дори ги и върнаха. По мат направиха и контролно на формулите за съкратено умножение. Посешаваме школа Междучасие, но мнение - по-късно.
Моля за достъп до пощата. smile3525

# 496
При нас вчера денят беше изцяло за разтоварване.
Днес ще пише домашни за утре.
Уроците ги учи на другата сутрин, защото е втора смяна.

# 497
Записах набора за пробните в Междучасие. Не помня добре, но ми се струва, че до тази година бяха по 15 лв., но сега наистина видях, че са 20 лв. Според мен, поне преди 2 години, те бяха най-близки по трудност и резултат до истинското НВО. Чакам да обявят и пробните в СМГ (по-трудни са, поне при нас ссъ значително по-голяма разли ка с реалната оценка от НВО-тата), но те по принцип ги правят след Междучасие, така че има още доста време.

# 498
  • Пловдив
Пробните по МАТ в Междучасие гонят трудността на тези в СМГ. Даже през различните години едни и същи задачи са се появявали в ПИ на СМГ и Междучасие.
Най-близки до нивото на реалното НВО бяха тестовете на Регалия.  Peace
и 20 лв. наистина никак не е малко. Ама това е пазарна икономика. Има търсене, цената се вдига.

# 499
Пробните по МАТ в Междучасие гонят трудността на тези в СМГ. Даже през различните години едни и същи задачи са се появявали в ПИ на СМГ и Междучасие.
Най-близки до нивото на реалното НВО бяха тестовете на Регалия.  Peace
и 20 лв. наистина никак не е малко. Ама това е пазарна икономика. Има търсене, цената се вдига.
Не споря, затова казах според мен. Може да е случайност, но поне при нас резултатите в Междучасие бяха много по-близки до реалните, отколкото тези в СМГ. В никакъв случай не казвам, че пробните в Междучасие са лесни (доколкото знам по МАТ ги прави Симеонов).
П.п. dundi73, май и двете имаме деветокласнички (моята е в СМГ) и преките ни впечатления, поне моите са отпреди 2 години, нали?

# 500
Аз пък се надявам през предстоящата седмица да научим оценките на входните нива по НЕ, ИТ, биология и физика.  Praynig

# 501
  • Пловдив
naniika, точно. Но понеже следя седмокласните теми от доста време заради моето дете и заради племенниците, та ми е направило впечатление това "прелитане" на едни и същи задачи от един ПИ в друг и от една година в следваща.  Peace

В пощата има качени доста изпити. Но пък форматът вече е друг, не знам дали ще вършат работа.

# 502
За тези, които се чудеха или си мислеха, че НВО по чужд език ще е задължително, в заповедта на Министъра на образованието от 14.09.2016г. във връзка с организацията на дейностите по приемане на ученици за учебната 2017/2018г. за прием след завършен 7-ми клас са посочени само дати за тестове по БЕЛ и МАТ.  Peace
А освен тях и за проверка на способностите по музика, ИИ, спорт , хореография, което знаем за кои училища се отнася.  Hug

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 13:53 от chibi

# 503
При нас - активно безделие... Сега седна няколко задачи да реши, колкото да не е без хич. После ще го препитам на "На прощаване", и някаква презентация по география на тема релеф на Азия ще прави.

В пощата има материали за " На прощаване".
Пиша го сигурно за пети път. За съжаление вече втора година повечето материали се качват във ФБ групата на съответния набор и така следващите седмокласници няма да имат достъп до тях. Качването на материали в пощата беше хубава традиция. Доста ценни неща са събрани там.

Нали се сещаш, че за пощата има рестрикции?
Бях помолила за паролата, но... вече трета поредна тема пиша, уж да съм редовна .... Но все още не съм се сдобила. Та там ще качвам, когато има какво да покажа.
И все пак, отново да помоля за достъп  bouquet!

# 504
  • Русе
    Слагам тук, каквото съм успяла да извадя от пощата по темата На прощаване

http://dox.bg/files/dw?a=c7ad3c76f6

И все пак, отново да помоля за парола  bouquet!

Дано да бъда разбрана правилно. Не мога да помня и да следя, кой кога е искал парола и кога е навъртял теми и за правилата също казах, че не съм ги измислила.За да няма сърдити , спокойно мама_на_двама, може да поеме щафетата по даване на паролата. Няма титуляри и извънредно оторизирани за това.

# 505
Нали се сещаш, че за пощата има рестрикции?
Бях помолила за паролата, но... вече трета поредна тема пиша, уж да съм редовна .... Но все още не съм се сдобила. Та там ще качвам, когато има какво да покажа.
И все пак, отново да помоля за достъп  bouquet!
А във ФБ групата членуват всички, които пишат във форума?
Ако поискаш паролата в темата, твърде възможно е да не я получиш. Помоли някой стар потребител на ЛС да ти я прати.
Скрит текст:
И понеже спомена ограниченията, била съм свидетел на проблемите, свързани с пощата, например една смяна на паролата. Цял ден си играх да качвам сваленото оттам на друго място. Добре, че накрая проблемът беше решен.

# 506
  • Русе
Ох, тази поща... Аз пък не я искам. У дома е заринато с помагала от всякакъв вид и тип. Отделно двете частни госпожи постоянно му дават разни минали входящи, изходящи  и матури за домашно  Mr. Green Той домашните не иска да напише, аз да му давам допълнително? Абсурд. И за "Чистота" трябват хора  Crossing Arms

Учи допреди малко. И нали по АЕ има двойка на входното му пуснах един сайт с уроци за упражнение. Не знам дали от тук съм го взела или от друго място но го пускам защото много го харесвам. След всеки тест си има оценяване и верни/грешни отговори. Без заплащане е.
http://www.englishexercises.org/

# 507
Аз пък имам паролата, но няма да ползвам засега пощата.  Mr. Green
Достатъчно помагала има и у нас.
Отделно и след 3 седмици започват допълнителните занимания по МАТ и АЕ. И от там ще има още домашни.
Нямам намерение и аз да го товаря по мое желание. И той душа носи.  Hug
Ели,  Heart Eyes за линка с тестове по АЕ.  bouquet

# 508
  • Русе
  Линкът е хуав. Ползвахме го активно до 5 клас. Давала съм го много пъти. Сега наблягат по-скоро на терминология от различни сфери , а граматиката общо взето повтарят това , което са учили преди.
  И аз трудно давам нещо допълнително, обаче преди контролно вадя каквото докопам и всичко е добре дошло.

# 509
  И аз трудно давам нещо допълнително, обаче преди контролно вадя каквото докопам и всичко е добре дошло.

И аз така, но само за МАТ, химия и физика.

Общи условия

Активация на акаунт