Седмокласници - есенно, начална

• 59 549
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Амбър, много благодаря за качения материал.   

# 511
И аз благодаря за материалите, прегледах ги набързо.

# 512
galimar, аз имам интерес към учебника по български на Просвета, който си сканирала. По физика нашите са на друго издателство. Ще съм благодарна, ако можеш да ми го изпратиш по някакъв начин. 

# 513
  • София
Здравейте, момичета.  Hug
Аз имах "забрана" известно време за любимия ми сайт.  Sad
Преди се беше случило за 1-2 дни и уж се беше оправило. Преди няколко дни обаче започна отново и не се оправи. Влизам в бг-мамма и на второто кликване ме прехвърля в заглавната страница на Гугъл.  ooooh!
При това от 2 компютъра, 1 лаптоп, 1 таблет и 1 телефон и през всички браузъри. То не слагахме/махахме антивирусни, то не деинсталирахме/инсталирахме браузери, проверявахме настройките на рутера с доставчика, бисквитки чистихме, настройки на браузерите правихме. Живо чудо.
Накрая доставчикът измисли като последен шанс да ни смени ай-пи-то. И то взе, че се оправи.  ooooh!
Много ми липсваше сайта, надух главата на Вачето  Heart Eyes , побърках домашните любимци от нерви. Дано не се случва повече.
Павел е добре. От второто занятие са се харесали с Г-жата по български, та и това не го мисля. Доста е натоварен, както всички останали, но няма как.
На пощата и аз нямам парола, ама не я и искам, поне засега.

# 514
... Я да питам, има ли деца, които мислят да се пробват за Американския колеж? Вчера девойката беше много тъжна, защото всичките и приятелки в училище мислели да кандидатстват там и да се местят. Тя до сега не искаше, но вчера ме попита, дали можело и тя да се пробва.

И моето дете ще се пробва, но без никаква подготовка няма голям шанс.
Четох на сайта, че теста може да съдържа езикови задачи, а аз си мислех, че е само математика, по точно логически задачи. Simple Smile Много бих искала да видя един тест, но са голяма тайна. Сигурно така и трябва да бъде,  знам ли. 
В София поне има школи за подготовка,  а при нас в глухата провинция нищо.
За американския колеж четете в темата. За курсове не ви трябват, идете на един ден на отворени врати в колежа или поне на "изнесена" среща (миналата година имаха във Варна, май и в Бургас... вижте на сайта им)

# 515
  • гр.Варна
Здравейте. Миналата година някой качи тестове по АЕ за 6 клас в фейсбук групата.
Дали има такива  за 7 кл.?   Иска ми се да се поупражнява ,че положението никак не е добре  Crazy

# 516
  • у дома
Здравейте. Миналата година някой качи тестове по АЕ за 6 клас в фейсбук групата.
Дали има такива  за 7 кл.?   Иска ми се да се поупражнява ,че положението никак не е добре  Crazy

Аз имам за 7 клас-ще ги пратя на  A m b e r довечера,а тя да ги качи в пощата и фейсбукгрупата. Даже може и да съм й ги пращала-ако е така да си каже  Hug

# 517
Здравейте.
В пощата има тестовете за 7 клас по АЕ на Лонгман. за жалост няма ключ с верните отговори, но, който знае езика ще проверява, който не знае - детето ще се упражнява без контрол  Simple Smile
Моето днес е имало контролна работа по история и последното входно - по ИЕ.

За утре имал преразказ да пише, съобщи ми го с неимоверна тъга.

# 518
Здравейте,от днес 6по химия,правили са и тест.Изненадващ тест по математика,който трябвало да е миналата седмица,но не се състоял и щом не е казано предварително,че ще е следващия час е изненадващ.Утре ще имат пак по математика изненадващ .Такъв е защото не знаят върху какви задачи ще е.😀По английски имат да пишат есе на тема "Доброто в творчеството на Роалд Дал",по руски да наизусти стихотворение.   
Как да намеря групата във фейсбук?

# 519
  • Русе
Моето пък, по желание, го изпитали по АЕ и има 6  bowuu Оправи двойката.

# 520
  • Русе
Здравейте,от днес 6по химия,правили са и тест.Изненадващ тест по математика,който трябвало да е миналата седмица,но не се състоял и щом не е казано предварително,че ще е следващия час е изненадващ.Утре ще имат пак по математика изненадващ .Такъв е защото не знаят върху какви задачи ще е.По английски имат да пишат есе на тема "Доброто в творчеството на Роалд Дал",по руски да наизусти стихотворение.   
Как да намеря групата във фейсбук?
НАбориТЕ се казва групата.
Браво на момичето!
Ели, браво и на Алекс!

# 521
Amber,viki ,благодаря!Ели ,поздравления на детето за шестицата!

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 15:59 от mama na Niagara

# 522
   Слагам тук, каквото съм успяла да извадя от пощата по темата На прощаване

http://dox.bg/files/dw?a=c7ad3c76f6

Amber много благодаря 🌻

# 523
  • София
В сайта на образователен център "Междучасие" има информация за дните, в които ще се провеждат пробни изпити.
Аз записах Иво и на двата.

# 524
  • гр. София
Мила Amber, ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за всички полезни материали, анализи и тестове от произведението на Ботев "На прощаване"  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт