Премахване на хемероиди - къде? Моля за съвет

• 1 287
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, извинете ме ако пускам темата в грешния раздел, но наистина трудно се ориентирам във форума, ползвах и търсачката, но не помогна.

Имам външен хемероид от около 5-6 години, мисля, че достатъчно го чаках "сам да се прибере" и е време да предприема нещо по премахването му. Истината е, че наистина се притеснявам да разговарям с личната ми лекарка или приятели по темата и се надявам да ме насочите към място в София където мога да отида и да го премахнат. Разгледах различни клиники в гугъл, но им нямам доверие, иска ми се да получа мнение на базата на личен опит.

Въпросите, които ме интересуват - къде, по какъв начин, болезнено ли е, на каква цена и има ли възстановяване след процедурата и колко време?

Много благодаря на всички, които ще се отзоват предварително!  bouquet

# 1
Здравей!

Баща ми имаше проблеми с хемороиди съчетани с фисури.Адски болки,не е за коментиране.От познати разбрахме за Медицински център д-р Матев в Стара Загора.Едвам ни вмъкнаха в графика си,прегледаха го и операцията назначиха за същия ден.Следобеда вече се връщахме към София.

Мога да коментирам повече за фисурите,но като цяло в тази клиника са големи професионалисти в тази област-с такова впечатление останахме.В последствие разбрахме за много познати,които са ходили и са на същото мнение.

# 2
  • София
Благодаря ти за мнението, дано се включи и някой от София, ако не - ще се пътува Simple Smile

# 3
Ние първо опитахме в Токуда,няма да изпадам в подробности,но определено не са специалисти в областта.Пътят си струва!  Flutter

# 4
  • София
Ние първо опитахме в Токуда,няма да изпадам в подробности,но определено не са специалисти в областта.Пътят си струва!  Flutter
Полезно! Много благодаря! bouquet

# 5
Подкрепям дадения съвет за д-р Матев.
Все пак Ст. Загора е на 3 часа път от София. Бях при него миналата есен за същия проблем.
Това е неговия сайт http://hemoroidi.bg/
Като инф. ще добавя, че той приема само преди обяд, а след обяд работи в Ния Мед.

# 6
Здравейте,

Пиша ви във връзка с лечение на хемероиди по THD метод при д-р Григорв в София. Ходих на преглед при него и ми препоръча операция (хемероиди 3-степен) в болница "Св.Анна" Чудех се дали е възможно да споделите вашият опит с операцията по този метод, хирурга(ако сте го посещавали) и възстановяването?

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт