Westworld

• 75 158
  • 790
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Нещо не ме впечатли трейлъра обаче, дано не го о*кат, че много ще ме е яд.

# 406
Нещо не ме впечатли трейлъра обаче, дано не го о*кат, че много ще ме е яд.

Аз очаквам нещо различно, настроила съм се да минат 2-3 епизода докато му свикна. Grinning Ще видим. Grinning

# 407
Антъни Хопкинс много ще ми липсва.

# 408

Най-накрая. Ама смятам да си го гледам по ТВ-то - значи с около месец закъснение, нали?

Аз мисля, че си тръгва по телевизията на 23 април

# 409
Антъни-няма ли да участва,дори и като хост? Аз вчера почнах да гледам пак  първи сезон отначало-да схвана всичко,че много тънки моменти изпуснах предният път-много ми е интересен пак.

# 410
Антъни-няма ли да участва,дори и като хост? Аз вчера почнах да гледам пак  първи сезон отначало-да схвана всичко,че много тънки моменти изпуснах предният път-много ми е интересен пак.
Май и аз така трябва да направя ...

# 411
Ох, истински се зарадвах, когато видях трейлъра тея дни. Спомням си как тук се кахърихме колко много време има до следващия сезон. И аз ще го изгледам наново първия Heart

# 412
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Изгледах първи сезон наскоро. Доста интересен. Нямам търпение за втори.

# 413
Ще повторят първия сезон - от 21 март по HBO. А специално от рекламата за новия сезон по HBO не ми се видя много по-различен филма. Вярвам, че няма да са наблегнали само на битката - не беше такъв сериал и това му харесвах. Силно се надявам да присъства (по какъвто и да е начин) Антъни Хопкинс.

# 414
  • София
Ако сте пропуснали: Първи снимки от сезон 2 >>>

# 415
Абе аз, пак като идиот гледам първи сезон и тъкмо изгледах 3-та серия. Долорес уби 1 хост с истински пистолет, после избяга с коня си и я дадоха да пристига при Ед Харис като млад. Да, обаче тя уби хоста в плевнята(хамбара), защото си представи на негово място Ед Харис като стар. Е, тук вече или е объркано(т.е. Ед Харис още не е остарял, а тя го вижда като такъв) или е толкова преплетено, че няма как да се разбере. Еми, то мислене, мислене, ама ... ще се побъркам, бре!  Mr. Green ooooh!

# 416
  • Пловдив
И аз не мога да изумувам всички сцени...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 417
Абе аз, пак като идиот гледам първи сезон и тъкмо изгледах 3-та серия. Долорес уби 1 хост с истински пистолет, после избяга с коня си и я дадоха да пристига при Ед Харис като млад. Да, обаче тя уби хоста в плевнята(хамбара), защото си представи на негово място Ед Харис като стар. Е, тук вече или е объркано(т.е. Ед Харис още не е остарял, а тя го вижда като такъв) или е толкова преплетено, че няма как да се разбере. Еми, то мислене, мислене, ама ... ще се побъркам, бре!  Mr. Green ooooh!

Ами действието се развива в различно време - в миналото, когато героят на Ед Харис е млад, и в днешно време. А на хостовете непрекъснато им изтриват паметта, на както и с компютрите, остават остатъчни спомени.

# 418

Ами действието се развива в различно време - в миналото, когато героят на Ед Харис е млад, и в днешно време. А на хостовете непрекъснато им изтриват паметта, на както и с компютрите, остават остатъчни спомени.

Да де, това се знае, но ако приемем, че Долорес уби хоста, а след това избяга и намери случайно (през нощта) Ед Харис (т.е. Уилям, Били -  все им забравям имената на героите), та ако приемем, че всичко това е станало без прекъсване, то няма начин тя да е видяла Ед Харис като стар (привидя й се той - даже и реплика й каза -  вместо хоста, който после тя застреля). Няма как да имат и програма (код), който да предвижда бъдещето (как ще изглеждат хората остарели и даже какво ще говорят).

# 419
  • Вестерос
Добре, но преди да го убие, даваха как Ед Харис дърт я задърпа в една плевня. После беше тя как си спомня агресията и уби хоста. Това всичко беше в сегашно време все едно. И тя избяга.
Докато бягаше превключиха към миналото и тогава срещна младия Ед Харис.

Общи условия

Активация на акаунт