Westworld

• 74 651
  • 790
  •   1
Отговори
# 690
Понакога се чудя един сериал ли гледаме всички ...  Thinking

Т.е.? Имаш предвид ...?

Че всеки вижда различни неща. Simple Smile

# 691
Понакога се чудя един сериал ли гледаме всички ...  Thinking

Т.е.? Имаш предвид ...?

Че всеки вижда различни неща. Simple Smile

Е то това му е ценното на форума. Grinning
И все пак - ти какво виждаш? Wink

# 692
Мипак да напиша. Мейв "рестартира", когато я удушиха и тогава получи новата способност. Сега друг е въпроса каксе случи това, но се видя, че "умря". Хареса ми паралела и убеждението и, че може би в този сюжет ще успее да спаси "дъщеря" си, което не е успяла да направи в "Западния свят".

Долорес явно "обича" Теди. Убедена е, че ако не е напълно осъзнат не може да отиде с нея и ще го изгуби. Затова и прибягна до тази крайна мярка - ако оцелее ще е с нея, ако не - така или иначе няма да е.

# 693
Снощи изгледах пети епизод, не ми хареса. Някак много откъснато и скалъпено от цялата история ми се видя.

Това, което обаче забелязах е в началните сцени (където дават реминисценция от предишните серии за да се направи връзката) дадоха Бърнард като се опитваше да оправи Абернати и на таблета се видяха онези два преплетени квадрата, които дъщерята на Уилям имаше нарисувани в бележника.

# 694
Мипак да напиша. Мейв "рестартира", когато я удушиха и тогава получи новата способност. Сега друг е въпроса каксе случи това, но се видя, че "умря". Хареса ми паралела и убеждението и, че може би в този сюжет ще успее да спаси "дъщеря" си, което не е успяла да направи в "Западния свят".

Долорес явно "обича" Теди. Убедена е, че ако не е напълно осъзнат не може да отиде с нея и ще го изгуби. Затова и прибягна до тази крайна мярка - ако оцелее ще е с нея, ако не - така или иначе няма да e.

Съгласна. Само дето аз пък както писах, нямаше нужда от такива драми. Мен това ми е само разкрасяващо и ме дразни. Да подчертая "мен". Wink

...
Това, което обаче забелязах е в началните сцени (където дават реминисценция от предишните серии за да се направи връзката) дадоха Бърнард като се опитваше да оправи Абернати и на таблета се видяха онези два преплетени квадрата, които дъщерята на Уилям имаше нарисувани в бележника.
Аз пък това (реминисценция от предишните серии) все го изтървавам. Тю, да му се не види. Wink

# 695
Гледахте ли това видео от миналата седмица - Джими Симпсън (младият Уилям) се подиграва с фенските теории. Laughing Даже отрича няколко, но аз не му вярвам - често после се оказва, че актьорите не са знаели какво ще се случи или какво се случва, а и понякога лъжат.

Изгледах новия епизод - този е от съдържателните. Не знам дали да пиша спойлери от сега, след като повечето хора ще го гледат довечера, сигурно...

П.п. днешната серия доказа, че Симпсън послъгва във видеото Wink

# 696
И аз изгледах новата серия и ми хареса. Имам едни чуденки, ама ще ги напиша довечера.

# 697
  • Вестерос
То стана време за 6-тия епизод докато се наканя да пиша. И на мен не ми хареса 5-тата серия.
Значи, Долорес и Теди - ами нямаше нужда от толкова насилствена промяна, не можеше ли да го промени техника(така да се каже) докато спи например. Или да го цапардосат по главата и тогава да го променят.
Мейв и нейната телепатия - защо не я ползва по-рано? Защото това не беше нейната битка? Тогава изобщо не трябваше да я ползва и впоследствие. Единствено Сайзмор беше забавен в тази серия. И им помогна, е да, защото и на него му се живее. Grinning
Мейв се учи в движение. Не знаеше, че може да говори японски и Феликс й каза, че може и тя така "се сети" все едно. От там тръгна "мисловният" й процес, че може да се обучи и на друго- да комуникира на телепатично (уайър лес най-вероятно) ниво с другите хостове. Все едно Феликс и даде подсказката в началото и тя почна да се надгражда.

# 698
Скрит текст:
В новия епизод се видя, че още не е овладяла това умение - понякога й се получава, понякога - не.

# 699
  • Вестерос
Не съм го гледала, но както казах още се учи. Успя тогава с телепатията, защото й действаха и на емоционално ниво.

# 700
Според мен дъщерята на Уилям / от Индия/ е сполучлив клонинг/хост.

# 701
  • София
Според мен дъщерята на Уилям / от Индия/ е сполучлив клонинг/хост.

А защо индианците я оставиха жива, ако е хост?

# 702
Скрит текст:
Уилям също я помисли за хост. Според мен не е, но кой знае...

# 703
Скрит текст:
Скрит текст:
Да, помисли я, но след недоразумението дали тя или майка й са се бояли от слоновете, не знам защо сметнах, че Уилям е хост. Той осъзна, че има нещо нередно.

# 704
Скрит текст:
Скрит текст:
Да, помисли я, но след недоразумението дали тя или майка й са се бояли от слоновете, не знам защо сметнах, че Уилям е хост. Той осъзна, че има нещо нередно.

Скрит текст:
Това ми беше и на мен едната чуденка. Единият от двамата е хост, но кой?

Трейлърът на 7-ми епизод.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт