Момче или момиче - здраво да е АПРИЛското мъниче - Тема 6

• 46 341
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте!На мен също днес ми изписаха МАЛТОФЕР при хемаглобин 111.Една седмица ще пия,една ще почивам ,така докато родя.Иначе съм много щастлива ,бебчо е момиче,дано и на ФМ се потвърди.
Моите цици също са станали огромни ,а и ме болят ужасно.

# 676

LilyRose, а не ти ли се е случвало да сънуваш как мъжът ти те ядосва и да му се събудиш много, много сърдита Mr. Green и да не може да ти мине. Моят много се ядосва в такива случаи и не може да ме разбере #Crazy.
Не още не ми се е случвало  Laughing но има време до април  Joy

# 677
Здравейте! Отдавна ви чета. В 18 г.с. съм. Вчера бях на преглед - за съжаление пола остана за следв.месец.. Бебчо тежи 240 грама вече Simple Smile Док ми каза, че ще правим ФМ 22-23 г.с., та се чудя дали в нашия град, в който се прави от около повече от половин година или в София..

# 678
Аз зяпам помпи за кърма.... Много страшно бе. Някакви колани за гърди с две дупки за зърната, а на дупките прикачени по две шишета. Демек размотаваш се и едновременно с това туй чудо те цеди. Точно като в кравеферма.
Joy
Ти се шегуваш, но аз сериозно се чувствах като крава, а такава двойна помпа дори не съм ползвала  Laughing

Охх верно, и то такова средство за инквизиция трябва да се купува   Joy  Я кажете кога ще е необходимо? Не може ли да се види дали ще имаме нужда от помпа след раждането и тогава да се набавя?
А Манха и аз се чувствам като крава тея цици до кога ще растат  newsm78,  то ужас дънките ми стават нямам проблем, а с блузите съм кошмар ще трябва да купувам други  Embarassed
Аз лично смятам, че може и изобщо да не ти трябва, аз я ползвах много малко. Според мен е най-добре да се купи най-евтината на Лорели (за 20-на лв) за всеки случай. Имам и на Авент, същата работа върши, а е много по-скъпа. И ако в последствие по някаква причина има по-сериозна и постоянна нужда вече може да се заложи на автоматична Медела примерно. Никога не бих си купила такава за всеки случай Simple Smile
*Bubble*, изброила си моите любими колички -  Peg Perego - Book Plus  , Chicco Urban и Mutsy EVO. Малко ми идват скъпи чисто като предварителна настройка, просто не исках да давам толкова пари, дори не е въпрос на възможности. Но тези поне са удобни и практични за разлика от Мимите и Стокета.
Alisa, за кой град става въпрос? Бравп, какво голямо бебче  Heart Eyes

# 679
Здравейте!

За кърменето - бях млеконоска 1 година и половина, надявам се и с бебе номер 2 да е така. Помпа ми трябваше след раждането, даже ми носиха в болницата, защото иначе трябваше да се цедя на ръка. Аз ползвах механична на бертони, която ми беше идеална помощница през първите 5 месеца. Даже я подарих на моя позната, която също я ползва успешно. Сега възнамерявам да си купя отново механична.

За тоалетната мога да кажа, че съм на моменти. Ако ходя през 30 минути през деня, нощем не ставам или обратното докато заспя и пак ми се дохожда. Момичета спокойно така ще е до края, после ще са другите ставания  Heart Eyes

# 680
Мерси Bubble , аз съм 16 г.с + 5 дни, надявам се и при теб  да отмине и на мен в 13 все още ми беше некомфортно.
За разсеяността май не съм, иначе хапчетата с напомняне ги пия иначе забравям, но трябва да питам хората около мен, да не би да съм изпляскала а те милите нищо да не ми казват  Crazy
Miss July нямаш равна  Joy и аз сънувам глупости де, сънувах как чистя мравки от нощното си шкафче и гледам и на цялата стена, а сутринта се събуждам в паника притеснена какъв препарат да купувам да си чистя тези мравки, ММ ми се смя цял ден, че не правя разлика от сънищата си с реалността   hahaha
Nanna  и аз гледах една с шаси 8 кг, но кошовете скъпи и става колко 12кг без бебето и на мен ми казаха че е тежка да се ориентирам в друг модел. А иначе и аз като Bubble съм без асансьор но на 3тия етаж,  и трябва да внимавам какво ще купувам.

Изобщо ли нямаш неразположения вече? Аз също съм 16-та седмица +5 дни и все ощв понякога ме боли корема ниското..  Thinking

# 681
  • София
Аз вече съм видимо бременна, днес ми отстъпиха място в трамвая Shocked Аз толкова не очаквах! Не си давах сметка, че толкова ми личи. Някак много внезапно в последните десетина дни наедрях, да си го кажем направо - надебелях Confused

# 682
  • София
Аз си давам сметка, че и отдалеч и от близо да ме види човек - няма как да сбърка, че съм бременна. Не съм сложила и 1кг, но коремът ми е огромен. Иначе даже съм отслабнала в тяло и крака. Всички ме питат какво е... а ние не знаем още.

# 683
  • София
Пък аз толкова напълняла се чувствам, че усещането ми е по-скоро за шкембе от дебелина, отколкото от бременност. Явно всичко ми е в главата, щом и за непознати хора вече съм бременна, а не просто дебела Laughing Нямам търпение да го спирам тоя утрогестан, имам усещането, че от него се чувствам толкова подпухнала.

# 684
Аз все още като кажа на някой ме гледа малко подозрително, явно съм си просто дебела на вид  hahaha

# 685
А аз качих 6 килограма..  Laughing Винаги съм била много слабичка и сега всичко е в коремчето.. Даже като кажа на хората, че съм края на 4-ти месец те се шашкат и казват, че все едно съм 6-ти месец  Joy
Момичета, а вие стряскате ли се? От всичко се плаша и скачам и ММ много ми се смее. Това дете да не се роди някакво такова страхливо? Mr. Green Никога не съм се стряскала така, както сега...

# 686
  • София
Стряскам се аз, да. И реакциите ми като цяло са изострени. Днес на една потенциално опасна ситуация с колата /един умник ми влезе в лентата и аха да ме удари/, на която обичайно бих реагирала по-плавно, така рязко набих спирачки, че чак антиблокиращата система сработи ooooh! В резултат политнах напред, коланът ме задържа да не се забия в таблото, но пък ми притисна корема доста кофти. Разбирам защо бременните са освободени от задължението да шофират и да с возят с колан. Неприятна случка Confused Дано нямам повече такива преживявания!

# 687
Стряскам се аз, да. И реакциите ми като цяло са изострени. Днес на една потенциално опасна ситуация с колата /един умник ми влезе в лентата и аха да ме удари/, на която обичайно бих реагирала по-плавно, така рязко набих спирачки, че чак антиблокиращата система сработи ooooh! В резултат политнах напред, коланът ме задържа да не се забия в таблото, но пък ми притисна корема доста кофти. Разбирам защо бременните са освободени от задължението да шофират и да с возят с колан. Неприятна случка Confused Дано нямам повече такива преживявания!
bw
Belinda, кофти случка, дано никога да не ти св случва отново. И защо слагаш колан, нали на бременните им разрешават да са без? Пазете се, момичета,че в какъв свят живеем...  Praynig Бог да ни пази! Praynig

# 688
  • София
Слагам колан, защото може да ми спаси живота Simple Smile

# 689
!

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 16:34 от sunnyto_91

Общи условия

Активация на акаунт