90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 742
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
No me ames,

прочети и коментарите, и коментарите на коментарите, ако имаш възможност от профила на Д-р Бояна Петкова. Ще придобиеш представа за какво става въпрос.
Скрит текст:
Shocked newsm25 doh Това сериозно ли? Видях, че има тема и тук, отивам да чета

.♥.Петя.♥. за крампите - в повечето случаи се появяват при недостатък на магнезий. Аз съм си купувала от аптеките магнезий на таблетки, а има и такъв под формата на спрей за мазане, той се усвоява и по-бързо от организма.

# 16
Жгмъцонкааа, да ти е живо и здраво детенцето, много да те радва, да те слуша и да се гордееш с него ! Hug
free pic
ООооох, Деми страхотно сукманче, по хубаво от моето синьо костюмче hahaha hahaha hahaha и аз искам такова моделче hahaha hahaha
Жгмъцко, почерпката божествена, точно по мой вкус  bouquet bouquet

# 17
  • Русе
Никой не коментира "другарката", която е в началото на темата и размахва пръст.  Naughty Laughing
Е, как! Точно аззз  Mr. Green , само едни синьо-зелени лещи и е шеС!  Joy

# 18
  • Велико Търново
Добър ден!

жгмъц  Hug за темата и честит рожден ден на младежа, жив и здрав, много успехи във всички аспекти му пожелавам!

Днес въглехидратен и аз:
з - грозде
о - супа от кореплодни с хляб
в - ябълкови мъфини + РЧШ

Избягвам срещата с кантара.
Не бях чела и аз за събитията в Полша, но отивам да се осведомявам.

Усмихнат ден!

# 19
Благодаря за новата тема! bouquet

Жгмъц , честит рожден ден на твоето дете! Живо и здраво да ти е и да те кара да сечувстваш горда майка! Hug Hug Hug

Тази сутрин  +300гр. след белтъчините, това си е постижение, обикновено след белтъчини скача цял килограм

Днес варива Sick ... хич не са ми любими
З. ябълка
О и В . леща и салата

Хубав ден!!! Hug

# 20
  • Targovishte
АГИ  bouquet bouquet Честит празник на града!

СКРАЙ  Hug Hug за утре ще си готвя супа от кореплодни. Сподели моля те рецептата  Praynig Praynig Аз ще готвя остатъците от главата целина, пащърнак и морков...

ЖГМЪЦИ  Hug Hug За другарката горе, аз си мислих че ДЖУЛИ-то си снимала  hahaha

# 21
  • София
ЖГМЪЦИ,   newsm67 да ви е живо и здраво момчето!Весел празник,  благодаря за темата и за страхотната почерпка bouquet Hug

# 22
  • Велико Търново
КУРДОВ, не съм я готвила аз, ще я ям на близкото заведение, това си избрах от обедното им меню. Според състава има моркови, пащърнак, лук, целина, чесън, зехтин.

# 23
  • Targovishte
СКРАЙ  Hug Hug благодаря

# 24
  • Бургас
Да се призная, че промених обяда Embarassed
Отивам аз до бистрото, да си взема една салата от зеУе, щото да не съм на едно голо мляко и да ми се кара Другарката, че малко ям и к'во да гледам- печени пилешки кълки Shocked "Я, бързо, казкам на мацката, сложи едно бедро до зеУцето и морковчетата, да са си дружина". И те, така! А, да, и фпх.
Пък и нали съм на тропане - енергия трябва, да не баялдисам, слчуаааайно Crazy
Банда, без майтап, обаче от както се застуди, май организмът ми иска да си складира мазнинки за зимата, ама не ме пита, дали аз искам  #Cussing out
Вие как сте? Някой да е с липса на апетит newsm78 Twisted Evil

# 25
  • Русе
Вие как сте? Някой да е с липса на апетит newsm78 Twisted Evil
Азззззз.....тоест ям си нормалну....  Whistling Онова настървение преди МЦ и, което имах преди 3-4 месеца го немам......  Flutter

Отивам аз до бистрото, да си взема една салата от зеУе, щото да не съм на едно голо мляко и да ми се кара Другарката, че малко ям и к'во да гледам- печени пилешки кълки Shocked "Я, бързо, казкам на мацката, сложи едно бедро до зеУцето и морковчетата, да са си дружина". И те, така! А, да, и фпх.
Пък и нали съм на тропане - енергия трябва, да не баялдисам, слчуаааайно Crazy
Бравус, мноооуу правилно... Особено за енергията и хоротропането  Crazy
И пак казвам, от това, което си яла няма да трупнеш мазнинки, но от филията виж...може.... Simple Smile
 Heart Eyes Heart Eyes

Курдов, Blush Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 12:59 от Juliette14

# 26
Жгмъц, да ти е живо и здраво момчето, много щастливо и безгрижно!!!  newsm59

Курдов, благодаря, че попита- моят младеж е на училище, но докторката удължи антибиотика на 10 дни, че бронхитът още не е излекуван. #Cussing out

Днес ще хапвам плодове-грозде, банан, ябълки, а може и някое орехче, зависи как дойде гладът  hahaha

# 27
И пак казвам, от това, което си яла няма да трупнеш мазнинки, но от филията виж...може.... Simple Smile
 Heart Eyes Heart Eyes
Нали е режимна филията към белтъчния обяд? Защо да трупне мазнинки от нея?

# 28
  • София
Липса на апетит, какво е това ?!?  Mr. Green

# 29
Привет, привет Hug
Жгмъц  newsm59 party023 - да ви е честит рожденника, да е успешен , здрав и много щастлив!!!! Благодаря и за темата с Другарката  Hug Hug
Пешеходка след 17 до Лидъл, там ми е много близко Grinning Grinning
Деми тоалета ти е трепач Heart Eyes
И аз не съм чела какво става в Полша, ще прочета.
Хапнах си доволно макаронките на обед, макар , че един колега като видя какво хапвам , погледа му беше невярващ hahaha - пълнозърнестите макарони са кафяви на цвят, а соса от броколи е зелен - и това е разбъркано - няма вид, но беше много вкусно.
Хайде до после Hug

Общи условия

Активация на акаунт