90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 815
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Берлин
Ето ме и мен, доволна след кафенцето и бананчето. За обяд имам пилешко със зеленчуци + салатка, вечерята не знам дали същата или к.мляко.
При нас също е студено и много мокро.Не вали като хората, ми ръми и постоянно е трудно за дишане /влагата ще ме довърши/. И да се оплача - имам ужасно много работа /още наваксвам след 3-те седмици отпуск/, успях да затворя август, а сме почти средата на октомври. Обаче изобщо не ми се работи. И мисля само за Коледа. То май по това време на годината съм все така.
Гушки на всички и хубав ден!

На мен пък Лаура ми липсва!

# 481
Привет група Hug Hug Hug

Как сте в това ужасно време?
Тук много валя, сега малко се опитва да се покаже слънце, но като цяло си е мрачно и студено.
Моето меню днес не е ясно.
Закусих един презрял банан Sick , мислех да направя плодов разтоварващ ден , но още не съм сигурна.

Между другото да ви попитам правили ли сте такова нещо
http://www.zajenata.bg/%D1%88%D0%B0%D0%BA%D1%88%D1%83%D0%BA%D0%B … -recepta7289.html в белтъчен ден и по принцип.
Във фейсбук групата за 90дд е голям хит тази гозба , но аз съм малко недоверчива.

Сега ви желая хубав ден и много добро настроение! Hug Hug Hug

# 482
И аз го видях във фейсбук  Grinning Нещо подобно на миш-маша, но с цели яйца. Изглежда много вкусно, бих го направила.
Тук не спря да вали. Имах чувството, че ще се удавя заедно с колата, докато стигна до работа  Rolling Eyes

# 483
  • София
Аз редовно го правя. На всички в къщи ни е много вкусно.

# 484
  • София
Рецептата много ми харесва. Струва ми се, че ще е много вкусно. Ще го пробвам.  Heart Eyes

# 485
  • Бургас
Добър ден bouquet
Не можах а се включа сутринта, защото малко поокъснях съсставането. Леглото не искаше да ме пуска и одеалцето плачкаше за мен Laughing
Вечерята ми снощи беше постна пица + 1/2 бутилка chardonnay sur lie братанов Crazy.
Обаче тази сутрин кантарев показа - 300 гр. Явно ще да е от винцето.
Днес
З - ябълки
О - ще видим в бистрото. Ще ми се нещо по-течно
В - неясна.

Ама, че меню newsm78.
Шакшуката е едно от моите любими ястия. Аз задушавам малко лук и чесън, добавям пиперче (става и без), домати и когато сосът поизври, правя с лъжица гнезда, чуквам яйцата и слагам капак. Слагам сол, черен пипер, босилек.

Бързо оздравяване на болничките дечица и мами bouquet

# 486
  • Targovishte
СЪНШАЙН  Hug Hug и в нашето семейство ШАКШУКА-та е на почит и се готви много често. Прекрасен вкус, аз обичам да си оставя яйцата по-рохки, но МЖ ги харесва твърди.  bouquet

# 487
  • Русе
Обаче тази сутрин кантарев показа - 300 гр. Явно ще да е от винцето.
Joy Joy
Естествено, че е от винцето....  Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes

Хеллоууу  Crazy
Демитуу  Heart Eyes Heart Eyes , аз ако бях в Софето, бих отишла...  Flutter
Идеята за тез нещица много ми хареса, на шушулка също ще й хареса, ще се пробва.  Whistling
Чекам и аз циганското лято ама.... Да видим...  Crazy
Джули затова е другарка, да въдвори ум и разум  Hug
bowuu
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Курдов, вечерята ти мноу ми Ареса...  Whistling  Hug
Шакшуката, ний с ММ кат студенти без да знаем сме я правели,  Grinning , много е вкусна.
Всички болнички да се оправят!  Hug Hug
Времето и в Руси е смотано.  Crossing Arms
Хайде, много гушки на всички,  Heart Eyes Heart Eyes !

# 488
  • Оптимист по принуда
И аз правя, но без чесънЬ  Mr. Green

Съншайн, забравих да ти кажа, че изглеждаш чудесно  Hug Heart Eyes
ДжулкаHug

# 489
Деми , благодаря! Hug

Ще взема да го пробвам щом и вие твърдите , че е вкусно. 
По-късно ще пиша дали се е получило , че съм малко пишман - готвач  Embarassed

Hug Hug Hug

# 490
  • София
Здравейте!  Hug
Първо да се похваля, че след 100 пранета оправих якето - любимото ми е и щеше да ме е яд, много.  Wink
После да честитя на Инджи РД-то на патерица! Да си много здрава, обичана и успешна!  bouquet
Вангоби и детенце на Мамекс бързо да оздравяват!  Hug И всички други, ако пропускам някого!

Последните дни ми бяха много скапани, много поревах. Коляното още ме наболява. НО реших да спра да се ядосвам, дано успея да дебилясам по бързо, че ... Голяма борба водя със собствения си характер.  Tired

А иначе със яденето съм директно през просото и вече дрехите започнаха да ми отесняват, така че утре мисля да напртавя един плодов ден (че днес съм на работа и ми е тегаво) и после може би да врътна някоя четворка... Не смея да се кача на кантара, защото предполагам, че съм достигна 60-те килограма.  Embarassed

Тук вали проливен дъжд, гадост.

# 491
Здравейте и от мен  Flutter
Официално съм с кило нагоре ... Close ужас ... #2gunfire #2gunfire Знаех си, че ще ми е тъпо  Crossing Arms
Днес варива ...хич не ги харесвам ...ям пък съм гладна ... #Cussing out
З: банан
О: ориз или картофи, днес ще е нещо купено от кулинарния, защото нямаше кога да си направя ... + 1 домат и малко от снощните варени зеленчуци (моркови, карфиол, броколи), 3 маслинки и 2 резенчета патладжан от тоя пържения, за който ви разправям  #Crazy
В: варена царевица и някаква салата, но не знам каква ...
Оф, после пак ще пиша, че сега ми е тегаво и студено ... bowuu

# 492
  • Русе
Хайде, кафенци  Whistling

Heart Eyes Heart Eyes

# 493
  • София
Аз съм на друго питие  Mr. Green
Скрит текст:

Джули  Hug

# 494
Те ме и мен.  Hug
Моята Мишка тъкмо заспала. Голяма борба, рев, тръшкане. Милото на мен се е метнало, много трудно заспива. Как ще ми го приспиват в яслата, не знам.
Моята дългоочаквана среща с Кантарев мина горе-долу добре. Макар, че се надявах на повече - 69,3 кг., при  най-ниско тегло от миналата седмица 68,9 кг. Ама....нали е в шестиците, че тая седмица вече ми се реве като я видя. От тук нататък колкото паднат-толкова, все ще съм доволна. В почивка съм и така смятам да го карам дълго, дълго.
Днес на обяд хапнах режимен миш-маш /без сирене/, довечера омазване /днес е Деня на българската община, и двамата с ММ сме общински служители, макар аз в майчинство, та сме на леко банкетче/.
Утре ММ има РД, та обяда режимен белтъчен, вечеря по-скоро омазана.  Stop Та май седмицата пак ще ми почука на вратата.  Blush
Взимам си от кафето на Джулка и сядам да побачкам малко /работя си на граждански договор към общината, че съм много ценен кадър и не могат без мен  hahaha/

Общи условия

Активация на акаунт